20 labākās skropstu tušas, kuras noteikti ir vērts iegūt savā īpašumā
Skaistums
2023. gada 16. februāris, 14:13

20 labākās skropstu tušas, kuras noteikti ir vērts iegūt savā īpašumā

Reklāmas projekts

Tāpat kā galvas matiem, arī skropstām ir dažāda tekstūra un krāsa, tāpēc nav tādas skropstu tušas, kas būtu piemērota visām skropstām. Par laimi, skropstas, par kādām sapņo, ir iespējams iegūt – atliek tikai izvēlēties pareizo birstītes izmēru, skropstu tušas toni un formulu.

Vispirms izlem, kādu skropstu efektu vēlies panākt

Dažas no mums izvēlas maigi izteiktu skropstu līniju un gaiši brūnu toni, kamēr citas dod priekšroku pilnīgām, kuplām un izteiksmīgi melnām skropstām – jo dramatiskāk, jo labāk.

Ir pieejamas formulas, kas spēj īstenot jebkuras vēlmes: tās ir no atdalošām un pagarinošām līdz apjomu palielinošām, atliecošām un ilgnoturīgām – pirms pirkuma veikšanas galvenais ir noteikt vēlamo rezultātu.

Izcila birtstīte

Labākās skropstu tušas iekļauj izcilu birstīti – vai tā būtu izliekta vai ar daudziem sariņiem – un izcilu formulu. Jebkura no mums vēlas tušu, kas nenobirst un neizsmērējas, ir viegli uzklājama vairākās kārtās, lai radītu atbilstošajai situācijai vēlamo efektu.

Izvēlies arī tušas toni – melnais ir vispopulārākais, bet izvēlei ir pieejami arī brūnie toņi no piesātinātas šokolādes brūna līdz liegam un vilinošam (īpaši labi piestāv bālākiem ādas toņiem), kā arī tādi toņi kā spilgti violets, kas piestāvēs lielākajai daļai acu krāsu.

Septiņi veidi, kā visefektīvāk izmantot savu skropstu tušu

  • Lai skropstu tuša kalpotu pēc iespējas ilgāk, neizvelc un neievieto atpakaļ tūbiņā skropstu tušas birstīti bieži – šādi formulā iekļūst gaiss, kas liek tušai sažūt.
  • Ja skropstu tuša sāk salipt un ir kļuvusi sausa, lai paildzinātu tušas kalpošanas laiku, ar pipeti pievieno tušas formulai dažus acu pilienus un samaisi.
  • Ja tev patīk noteikta skropstu tušas birstīte, bet tuša ir izlietota, kāpēc gan to nepaturēt un neizmantot vēlreiz? Notīri to ar acu kosmētikas noņemšanas līdzekli un pēc tam iemērc citā tev tīkamā skropstu tušas formulā.
  • Sagatavo skropstas, uzklājot skropstu tušas bāzi, – tā ļaus palielināt skropstu apjomu, vienlaikus kondicionējot skropstas ar barojošām sastāvdaļām. Lietojot to regulāri, skropstas kļūs stiprākas.
  • Lai iegūtu papildu apjomu, uzklāj skropstu tušu uz skropstu priekšpuses kā parasti un pēc tam ar birstīti pārvelc pāri skropstu aizmugurei. Iespaidīgas skropstas dažās sekundēs.
  • Ja skropstu tuša nejauši izsmērējas uz plakstiņiem vai ap acīm, pirms tušas notīrīšanas nogaidi, līdz skropstu tuša ir nožuvusi. Mēģinot tušu notīrīt, kamēr tā nav nožuvusi, izveidosies pelēks traips, ko notīrīt būs daudz sarežģītāk. Kad tuša ir nožuvusi, tai vajadzētu būt viegli notīrāmai ar pirkstu vai vates kociņu.
  • Ikvienai skropstu tušai ir atšķirīgs efekts, tāpēc nebaidies uzklāt divas dažādas tušas, lai iegūtu nevainojamu izskatu.

Sākot no L’Oréal Paris Air Volume līdz Dior Diorshow – labākās skropstu tušas ir tikpat uzticamas kā tavi iecienītākie džinsi – nekad nepieviļ un vienmēr sniedz vēlamo efektu.

Iepazīsties ar mūsu piedāvāto skropstu tušu TOP 20

Douglas Make Up Kiss & Curl Extreme Mascara

Šī izcilā skropstu tuša īstenos ikvienu tavu vēlmi attiecībā uz skropstu izskatu, ja vēlies iegūt izcilu apjomu un atliekumu, uzklājot tušu tikai dažās kārtās.

Formula satur augsti mikronizētu kviešu proteīna aktīvo vielu, kas dziļi iesūcas skropstu šķiedrās. Pateicoties vienkārši lietojamajai birstītei, tuša neizsmērējas, kā arī nepaliek uz ādas. 

Estee Lauder Sumptuous Rebel Length + Lift Mascara

Tā ir skropstu revolūcija.

Efekts garantēts.
Īpaši gludā birstīte pārspēj jebkuras cerības. Bagātīgi uzklājot tušu uz skropstām, tā nodrošina iespaidīgu garumu un efektīvi paceļ skropstas.

Birstīte izķemmē, izceļ un atdala skropstu pa skropstai. Viegli lietojama jebkurai acu formai un izmēram. Īpaši ilgnoturīga: 24 h efekts. Sviedru un mitruma izturīga. Neizsmērējas. Skaistas skropstas, kas neatstāj vienaldzīgu. Pievienojies revolūcijai!

Estee Lauder Sumptuous Rebel Length + Lift Mascara (Kuplinoša un pagarinoša skropstu tuša)

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Radical

Pateicoties efektu uzlabojošajam pārklājumam un novatoriskajai neilona birstītei, skropstu tuša YSL False Lash Effect pārklāj katru skropstu atsevišķi, radot intensīvi kuplu un gaisīgu rezultātu.

Lai iepazītos arī ar pārējām TOP skropstu tušām SPIED ŠEIT.. 

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv