Skaistums ir...
Skaistums
2023. gada 15. februāris, 20:54

Skaistums ir...

Reklāmas projekts

PĀRSTEIGUMS. APLIECINĀJUMS. PAŠPĀRLIECĪBA. PIEVILCĪBA. MĪLESTĪBA. ...un tik daudz kas cits.

foto: Publicitātes foto

Kampaņas sejas

Esam priecīgi, ka mūsu jauno Douglas zīmola tēlu pārstāvēs četras daudzpusīgas personības: Diane Kruger, Elyas M’Barek, Ajok Madel and Alexandra Agoston. Šiem cilvēkiem piemīt ne tikai harisma, bet vēl viena kopīga iezīme: drosme kameru priekšā atklāt emocijas.

foto: Publicitātes foto

Diane Kruger

Diana Kruger ir aktrise, rakstniece un modele. Viņa dzīvo ASV. Diāna vienmēr piedalās drosmīgās un iedvesmojošās lomās, kurās parāda savu īsto būtību – perfektā izvēle mūsu kampaņai! Turklāt viņa ir vienmēr jutusi saikni ar Douglas: “Brīvajās dienās man patīk sevi palutināt Douglas veikalā, iepazīstoties gan ar jauniem produktiem, gan klasiskajiem zīmoliem,” viņa stāsta. “Esmu ļoti priecīga, ka nu varu būt daļa no šīs ģimenes.”

“Cilvēkus padara skaistus viņu spēja saskatīt skaisto ikvienā un vienmēr,”
Diane Kruger
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Elyas M’Barek

Elyas M’Barek ir viens no populārākajiem vāciski runājošajiem aktieriem. Viņš pašlaik pārceļas uz Ņujorku un sākotnēji bija pārsteigts par mūsu piedāvājumu: “Ne katru dienu vīrietis tiek izvēlēts šādai lielai skaistumkopšanas zīmola kampaņai. Dalība tajā bija lieliska pieredze, un esmu pagodināts būt par vienu no šīs kampaņas jaunajām sejām.” Arī mums bija ļoti jautri, jo fotosesijas laikā spējām atdzīvināt un notvert viņa mīlestību pret skaistumkopšanu.

“Uzskatu, ka skaisti ir tad, ja kāds izraisa pozitīvas sajūtas, ja kāds cilvēks vai dzīves brīdis ir neparasts un elpu aizraujošs,”
Elyas M’Barek
foto: Publicitātes foto

Vēlies uzzināt arī par pārējiem Douglas zīmola tēla pārstāvjiem? Lasi šeit..

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv