Testējam budžeta klases dekoratīvo kosmētiku no Essence!
Skaistums
2023. gada 9. februāris, 18:29

Testējam budžeta klases dekoratīvo kosmētiku no Essence!

Jauns.lv

Vai kādreiz esi aizdomājusies par to, vai lētāks dekoratīvās kosmētikas produkts tiešām spēj paveikt to pašu, ko dārgāks? Vai lūpukrāsa tiešām ir noturīga? Vai skropstu tuša neizplūst, vien saskaroties ar mitru gaisu? Vai tonālais krēms izskatās dabiski?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šie ir tikai daži no mītiem, ko atspēkojam, testējot maciņam draudzīgā kosmētikas zīmola Essence produktus, kas turklāt ir arī vegāniski.

"Make Me Brow" uzacu želeja 

Īsā uzacu birstīte radīta lieliskā izmērā – tieši tāda, lai ērti iekrāsotu un vienlaikus izķemmētu uzacu matiņus, nejauši neietonējot arī ādu apkārt. Uzacu tuša brūnā krāsā ir ļoti dabiska – tā neuzkrītoši un diskrēti izceļ tādas pašas krāsas uzacu matiņus, atstājot koptu uzacu iespaidu.
Pati tuša ir visai šķidra, tāpēc, lietojot šo produktu, pirmkārt, jārēķinās, ka tā neveiks izteiktu uzacu fiksāciju, un, otrkārt, tieši pateicoties savai konsistencei, tušu varēs ērti un ātri uzklāt, aizmirstot par nepieciešamību matiņus vēl papildus izķemmēt, lai noņemtu lieko produktu.

"I Love Extreme Crazy Volume Waterpoof" skropstu tuša

Šai tušai ir netipiski liela gumijas birstīte un visai īsi sariņi, un, tam visam pateicoties, tā ļoti filigrāni nokrāso un atdala visas skropstas, radot biezu un kuplu skropstu efektu. Tiešām pārsteidzoši. Tuša ir ūdensnoturīga, un to ieteicams noņemt ar divfāžu dekoratīvās kosmētikas noņēmēju. Ar micelāro ūdeni vai ierasto kosmētikas noņēmēju tas neizdosies pilnvērtīgi – pārbaudīts.

Lai arī uz iepakojuma minēts, ka tušas tonis ir īpaši melns, tādu efektu uz skropstām var panākt tās nokrāsojot vismaz pāris reizes.

"Hello, Good Staff" serums sejai

Serums galvenā īpašība ir mirdzuma piešķiršana, taču acīm redzamu rezultātu gan pāris nedēļu lietošanā nav izdevies sasniegt. Taču tas rada patīkami atsvaidzinātu sajūtu uz sejas pēc tā uzklāšanas. Ir nepieciešams pavisam neliels daudzums seruma, lai to sajustu, turklāt jāuzteic arī tā uzsūkšanās – dažas spiedošas kustības un tas jau ir iesūcies ādā.

"Long Lasting" acu zīmulis

Ražotājs sola 18 stundu noturību, taču pēc tā, kā nācās papūlēties ar tā noņemšanu, teiktu, ka klāt vēl liekamas vairākas noturības stundas.

Zīmulis ir mehāniski skrūvējams. Tas ir smalks un gana mīksts, lai ar to ērti iekrāsotu līniju starp skropstām vai pagarinātu skropstu līniju elegantā acu grimā.

"Soft Touch" acu ēnas 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

No pirmā acu uzmetiena šīs acu ēnas nerada vēlmi tās uzreiz izvēlēties savam kosmētikas maciņam, iespējams, mānīgo krāsu saspēļu dēļ. Gana lieli zeltaini un bronzas metāliskie spīdumi liek domāt, ka ēnas būs tieši tādas pašas, taču tieši pretēji – aiz tā slēpjas smalks, mirdzošs un elegants tumši zeltaina toņa spīdums. Dod iespēju visiem piedāvātajiem toņiem.

"Soft & Precise" lūpu zīmulis

Patīkami maigas konsistences un tekstūras lūpu zīmulis, kam ir ļoti laba noturība. Lai gan ražotājs sola 8 stundu noturību, taču praktiskajā dzīvē pēc tādu ikdienišķo darbību veikšanas, kā ūdens padzeršanas un pusdienošanas, lūpu kontūru tomēr gribas nedaudz atjaunot, lai tā būtu izteiksmīgāka un spilgtāka. 

Essence grima bāzes

Visi sērijas praimeri jeb grima bāzes ir ļoti vieglas tekstūras un uz sejas atstāj svaigu sajūtu, pateicoties sastāvā esošajam ādu lutinošajām sastāvdaļām – zaļās tējas ekstraktam, gurķu ekstraktam, hialuronskābei, niacinamīdam. Praimeri ātri iesūcas ādā. Pateicoties vieglajai tekstūrai, šīs grima bāzes būs piemērotas ikdienas grimam, kad nepieciešama neliela palīdzība sejas ādas sagatavošanā un laba kosmētikas noturība. Sedzošiem vakara, svētku vai fotosesiju grimiem šis produkts nebūs piemērotākais, tāpat arī izteikti problemātiskai (apsārtušai, izteiktām grumbām un porām, sausai) sejas ādai nepilnību novēršanai atbilstošāks būs kāds biezākas tekstūras un citas formulas produkts.

Hydro Hero Primer mitrinoša grima bāze – labs produkts ikdienas lietošanai normālas un nedaudz sausas ādas īpašniecēm. Atstāj vieglu sajūtu uz sejas un palīdz dekoratīvās kosmētikas noturībai.

"Stay All Day 16h" tonālais krēms 

Tonālais krēms ir vieglas un maigas konsistences, taču tajā pašā laikā gana sedzošs un sejas toni izlīdzinošs. Ražotājs sola 16 stundu noturību, kas atbilst patiesībai. Tonālais krēms, nostiprināts ar pūderi, pilda savu funkciju visas dienas garumā. Šajā sērijā pieejamie tonālie krēmi ir visai atšķirīgās toņkārtās viens no otra, tāpēc, iespējams, sev piemērotākā atrašanai var nākties iegādāties divus produktus, lai, attiecīgi tos sajaucot, iegūtu sev atbilstošu toni. Tas, starp citu, ir ļoti labs triks, ko aizgūt, jo nodrošinās to, ka tonējošais krēms būs 100% atbilstošs gan vasarā ar iesauļotu ādu, gan ziemā ar gaišāku.