foto: Shutterstock
Astrologi nosauc pašu dusmīgāko zodiaka zīmi
Skorpioni pēc dabas patiešām nav nekādi saldumiņi. Tomēr, kaut arī ārēji Skorpioni izskatās cieti kā klints, dziļi sirdī viņi ir ļoti trausli un neaizsargāti.
Cita pasaule
2023. gada 8. februāris, 18:36

Astrologi nosauc pašu dusmīgāko zodiaka zīmi

Jauns.lv

Dusmas, niknums, aizkaitinājums – šīs negatīvās emocijas ik pa laikam piedzīvo katrs no mums. Tomēr daži ar šīm emocijām tiek galā un īpaši neizrāda tās apkārtējiem cilvēkiem, savukārt daži nekavējas demonstrēt savu slikto garastāvokli ģimenes, draugu, kolēģu un arī nejaušu garāmgājēju priekšā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zinātnieki joprojām strīdas par to, vai dusmu apspiešana ir kaitīga vai tomēr labvēlīgi ietekmē prātu un ķermeni. Lai kā arī būtu, ir diezgan nepatīkami saskarties ar cilvēkiem, kuriem dusmu nesavaldīšana un kliegšana uz citiem šķiet ierasta uzvedība. Astrologi atklājuši, kurā zodiaka zīmē dzimušajiem visbiežāk raksturīgs šāds uzvedības modelis, tāpēc no viņiem vēlams pēc iespējas turēties pa gabalu, lai neriskētu nonākt dusmu krustugunīs. Un šī zodiaka zīme ir - Skorpions.

Ūdens stihijai piederošo zīmju pārstāvji pamatoti tiek uzskatīti par dusmīgākajiem un agresīvākajiem cilvēkiem. Skorpioni pēc dabas patiešām nav nekādi saldumiņi. Tomēr, kaut arī ārēji Skorpioni izskatās cieti kā klints, dziļi sirdī viņi ir ļoti trausli un neaizsargāti.

Jebkurš neuzmanīgs vārds var izraisīt emociju vētru, ar kuru Skorpions netiks galā. Viss būtu labi, ja šajā zīmē dzimušie būtu tikai agresīvi - kā, piemēram, Auns, kurš arī eksplodē pie katras izdevības, bet ātri atdziest. Savukārt Skorpions ilgi atceras savus apvainojumus - tieši tāpat kā pirmo skūpstu vai atzīšanos mīlestībā. Citiem vārdiem sakot, nepatīkamie brīži ir dziļi, dziļi iespiedušies Skorpionam atmiņā un neļauj pilnībā izbaudīt dzīvi.

Un, ja Skorpions cieš, jācieš arī tam, kurš viņu sāpināja. Šīs zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi atriebīgi un nodevīgi. Pat, ja Skorpions lepni klusē, atbildot uz apvainojumu, tas nenozīmē, ka viņš nav pamanījis vai ir nolēmis žēlīgi piedot. Esi drošs – agri vai vēlu Skorpioniņš atradīs veidu, kā atriebties. Un darīs to tik graciozi un tajā pašā laikā iespaidīgi, ka upuris uzreiz sapratīs, kurš šo atriebību sarūpējis. Pat tad, ja ir pagājuši vairāki gadu desmiti.

Astrologi spriež, ka, iespējams, Skorpionu agresivitātes iemesls ir planēta, kuras aizgādībā šajā zīmē dzimušie atrodas. Tas ir Marss, nosaukts kara dieva vārdā. Iespējams, tieši tāpēc Skorpioni ir tik nejauki un nežēlīgi, ja  viņiem nodara pāri. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās