5 padomi Valentīndienas noskaņas radīšanai
Attiecības
2023. gada 8. februāris, 14:58

5 padomi Valentīndienas noskaņas radīšanai

Reklāmas projekts

Vai arī Tev reizēm ir šķitis, ka svētki paskrien nemanot? Kaut arī laiku ietekmēt un apstādināt nav iespējams, mums ir iespēja uzburt sev apkārt patīkamu noskaņu un baudīt mirkli, atrodoties šeit un tagad. Arī Valentīndienu iespējams pagarināt, svinot mīlestību katru dienu. Ir laiks uzburt svētku sajūtu!

Iepazīsties ar Douglas sagatavotajiem padomiem, kuri noderēs pat tiem, kuriem romantika ir sveša.  

1. Patīkams aromāts mājās

Kaut arī mājas aromāts sākumā var nešķist prioritāte, tas ļoti ietekmē gan pirmo iespaidu, gan kopskatu. Aromāts veido asociācijas un cilvēkos var izraisīt dažāda veida sajūtas. Parūpējies, lai Tavā mājvietā vienmēr valda patīkams aromāts! 

Ir vairāki veidi, kā parūpēties par to, lai mājvieta smaržotu lieliski - smaržkociņi, pašrocīga burku uzpildīšana ar dažādiem smaržīgiem elementiem, regulāra atkritumu tvertnes tīrīšana un daudz citu. 

Esam padomājuši arī par tiem, kuriem nepietiek laika! Aromātiskās sveces ir viens no veidiem, kā uzburt patīkamu aromātu mājās gan Februārī, gan visa gada garumā. To aromāts nav pārlieku agresīvs, taču rūpējas par to, lai tas būtu jūtams - tieši tāpat kā kvalitatīvas smaržas. Sveces mājās iespējams izkārtot stratēģiski, novietojot tās dažādās vietās. Pat neaizdegta aromātiskā svece spēs radīt patīkamu  noskaņu. 

Iepazīsties ar Douglas AROMĀTISKAJĀM SVECĒM noskaņas radīšanai! 

DURANCE Candle Raspberry Rhubarb (Aromatizēta svece - roku darbs)

2. Svētki katru dienu!

Gandrīz ikvienam ir īpašā trauku servīze, apavi vai arī lūpkrāsa, kuru drīkst lietot tikai īpašos gadījumos. Pienācis laiks šos stereotipus mest pie malas! Palutini savu otro pusīti vai sevi pašu ar, piemēram, dušas vai vannas piederumiem, kas tiks lietoti ikdienā. 

Pienācis laiks rīkot sev svētkus katru dienu! Šogad kopā izmēģiniet jaunās vannas putas.

Dior J'Adore Shower and Bath Oil (Vannas un dušas eļļa)

Pārējos padomus lasīt tālāk ŠEIT... 

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv