foto: Publicitātes foto
Douglas "Speed Dating 2023"
Dzīvesstils
2023. gada 31. janvāris, 17:04

Douglas "Speed Dating 2023"

Reklāmas projekts

Vai aromātu noslēpumainā un daudzšķautņainā pasaule var savest kopā un izveidot pāri? Katram no mums patīk savs aromātu tips – citrusi, baltie ziedi, pūderis, svaiga zāle, muskuss vai āda. Aromāts itin bieži darbojas kā afrodīzijs, kurš pievelk pretējo dzimumu. Vai esi piedzīvojis situāciju, ka vispirms sajūti smaržas un tikai tad ieraugi cilvēku, bet smaržas jau ir paspējušas tevi savaldzināt un jūti, ka šis cilvēks tev ļoti simpatizē? Ja tā, tad smaržas uz tevi iedarbojas un tās spēlē lielu lomu tava partnera izvēlē.

Gaidot Valentīna dienu, DouglasTev palīdzēs ne tikai neapjukt plašajā aromātu pasaulē, palīdzot atrast piemērotu aromātu, bet arī, iespējams, atrast savu Valentīndienas randiņa partneri!

Piesakies Douglas Speed Dating t/c Spice, kas norisināsies 10. februārī plkst. 18.00 un plkst. 19.30.

Aicinām pieteikties jauniešus vecumā no 20 līdz 40 gadiem, kuri ir savas otrās puses meklējumos, vai arī vēlas atraktīvi un interesanti pavadīt piektdienas vakaru romantiskā un smaržīgā noskaņā.

Pieteikties vari, aizpildot anketu.

Pasākumu vadīs  un randiņu dalībniekus iedrošinās Marģers Majors.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc piesakies laicīgi līdz 5. februārim, un mēs ar Tevi personiski sazināsimies!

Pirms pasākuma veikalā Douglas būs lieliska iespēja gan dāmām, gan kungiem saposties ar mūsu skaistuma konsultantu atbalstu – uzklāt make-up, atsvaidzināt frizūru un, protams, iesmaržoties.

Visus pasākuma dalībniekus gaidīs pārsteigumi no Douglas.

Dalība pasākumā ir bezmaksas.

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv