Akcents uz lūpām un acīm – testējam "Douglas" grima produktus
Skaistums
2023. gada 18. janvāris, 16:58

Akcents uz lūpām un acīm – testējam "Douglas" grima produktus

Reklāmas projekts

Ja esi no tam dāmām, kas Jaunajā gadā apņēmusies izcelt savu skaistumu ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, noteikti esi prātojusi, kuri produkti-universālie kareivji būtu Tev piemēroti šī jaunā ieraduma paveikšanai, turklāt vienlaikus būtu arī maciņam draudzīgi.

Douglas make up sērijas produkti apvieno abas šīs prasības

Douglas Extra Lash Curve Mascara skropstu tuša

Tajās dienās, kad acis vēlies padarīt izteiksmīgākas vien ar skropstu tušas palīdzību, ieteicams izvēlēties tādu produktu, kas tik tiešām tās izcels un padarīs neatvairāmas. Šī divi vienā – kuplinošā un pagarinošā – skropstu tuša to lieliski spēs. Tušas gumijas birstīte veidota izliekta, lai ar dažām rokas kustībām nokrāsotu visas, tostarp vissmalkākās un tuvāk pie acs kaktiņiem augošās skropstas.

Tuša, pateicoties birstītei, uz acīm klājas ļoti bagātīgi un pie skropstu līnijas tās izteikti sabiezina, tādā veidā radot kupluma efektu. Pirmo reizi uzkrāsojot šo skropstu tušu, šāds tās sniegums bija kā patīkams pārsteigums, jo citu ražotāju produktiem ko tādu tik bieži nenākas novērot. Tuša ir noturīga visas dienas garumā un to ir viegli noņemt ar micelāro ūdeni. Kas svarīgi – notīrīta tuša, neatstāj tumšus lokus zem acīm.

Douglas Make Up Gorgeous Eyes Maxi 10 Shades Palette acu ēnu palete

Festive Caramel acu ēnu paletē atradīsi 9 acu ēnas – 3 matētos, 3 mirdzošos un 3 metāliskos toņos -– un izgaismotāju. Lai arī pirmajā acu uzmetienā šķiet, ka šī palete piemērota tikai svētku grimiem (par to kā pirmais varētu liecināt mirdzošais un spīdīgais sarkanais iepakojums), tā nebūt nav. Man to gribētos raksturot kā ļoti universālu acu ēnu paleti, jo tajā iekļautās krāsas gan vienas pašas, gan kombinācijās ar pārējiem toņiem ļauj veidot arī estētiskus grimus ikdienai.

Bēšie un brūnie toņi ir ļoti universāli paši par sevi, tāpēc tie piestāvēs teju ikvienai dāmai, savukārt mirdzošās ēnas, uzklātas acu kaktiņos vai izmantotas kā akcenti, acīm piešķirs papildu dzirksti. Savukārt metāliskie toņi labi papildinās grimu saviesīgākās reizēs. Jāizceļ, ka šī palete ir ļoti pateicīga arī klasisku dūmakaino acu “meikapu” veidošanai. Izgaismotājam ir ļoti smalks mirdzums, un tas ir šampanieša tonī, kas piestāvēs tā ikdienas lietošanai, tā arī svētku reizēm. Pateicīgais tonis ļaus to veiksmīgi kombinēt ar citām krāsām un izmantot kā acu ēnas.

Douglas Smart Shine lūpukrāsa

Lūpukrāsa ikdienai un svētkiem - tā dažos vardos varētu raksturot šo produktu. Kopjošais sastāvs parūpējas par to, lai lūpas tiek mitrinātās un vienlaikus piešķir tonim arī spīdumu, kas uz lūpām izskatās ļoti dabiski. Pieejamie toņi ir pamatā ir maigās un piezemētās toņkārtās, kas variē no rozā līdz “nude”, taču atradīsi arī spilgti sarkano, kas, pateicoties lūpukrāsas kopjošajai dabai, spīdumam un maigajai tekstūrai, labi izskatīsies jebkurai pārliecinātai nēsātājai. Tā viegli un pigmentēti klājas uz lūpām, sajūta kā zīmējot ar vaska krītiņiem. Tai ir arī laba noturība, taču jārēķinās, ka toņa spilgtumam to nāksies atjaunot. Lūpukrāsai piemīt viegls un liegs aromāts, kas atgādina karameles un augļus.

Uzteicams ir arī lūpukrāsas praktiskais iepakojums – vāciņā iestrādātie magnētiskie elementi palīdz “salipt” abām daļām un var būt drošs, ka lūpukrāsa somiņā nejauši neatvērsies. Metāliskais iepakojums, to paņemot rokās, rada “premium” klases produkta sajūtu.

Treasure Pink – vecrozā krāsa ar nelielām persiku krāsas iezīmēm. Ļoti atsvaidzinošs un sievišķīgi meitenīgs tonis, kas palīdzēs sagatavoties pavasarim kā vizuāli, tā arī sajūtās.

Vintage Rose – krāsa starp piesātinātu “nude” un dabisku lūpu toni. Labi piestāvēs ikdienai un teju jebkuram tērpam, jo brīnišķigi akcentē dabisko lūpu toni. 

Sweet Caress – tonis, kuru vienā vārdā grūti raksturot, jo tajā spēlējas gan rozā, gan brūnā, gan bordo, gan miesas krāsa. Lūpukrāsai ir bagātīgāks pigments, un tā labi izceļ lūpas, vienlaikus neradot ļoti kliedzošu iespaidu. Piezemēti, sievišķīgi un noslēpumaini koķeti - sajūtas, kas rodas uzkrāsojot tieši šī toņa lūpukrāsu. 

Endless Red – ogu sārtais sarkanais tonis uzkrāsots uzreiz liek justies pacilātāk un svinīgāk. Tā kā spilgtas lūpukrāsas ierasti prasa labi mitrinātas lūpas, šī lūpukrāsa ļauj nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – lūpu balzamam līdzīgā formula parūpējas par lūpu barošanu un mitrināšanu, kamēr sarkanais tonis tās sulīgi izceļ. Laba noturība.

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv