2023. gada skaistuma horoskops
Skaistums
2023. gada 6. janvāris, 16:45

2023. gada skaistuma horoskops

Reklāmas projekts

Līdz ar jauno gadu mūsu dzīvē ienāk jauni veselīguma un skaistuma rituāli. Lai gan mēs paši nosakām savas dzīves gaitu, vienmēr ir interesanti palasīt horoskopu un padomāt par to, kas zvaigznēm sakāms!

Ieskaties savā horoskopā un atrodi skaistumkopšanas produktu, kuru esam piemeklējuši tieši Tev.

2023. gads jāvelta rūpēm par sevi un jaunu skaistumkopšanas rituālu ieviešanai, lai sev un ķermenim radītu prieku. 

Galvenais atceries nebaidīties izmēģināt ko jaunu un aktuālu, jo skaistumkopšanas tendences pastāvīgi attīstās un piedāvā novatoriskus un efektīvus produktus, kas ļauj sevi parādīt no labākās puses, saglabājot dabisko un unikālo skaistumu!

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šogad tev jāmācās izcelties – tu esi ambicioza! Tu esi radoša! Tev pienākas atzinība! Ja izvēlēsies palutināt sevi, pielūdzēji un apbrīnotāji stāvēs garās rindās. Šovasar būsi uzmanības centrā un nemitīgi piesaistīsi skatienus. Jūnijā un jūlijā turi acis plaši vaļā, jo šis laiks sola kādu pikantu romāniņu ar svešinieku. Rudenī meties dzīvē ar atvērtu sirdi: varbūt šķitīs, ka neesi līdz galam gatava nodoties dzīvei, bet tas neatturēs kādu dvēseles radinieku ienākt tavā ikdienā.

Esi gatava jebkam un izcel savu košo personību ar krāsām.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Tavi līdzcilvēki – gan labie, gan sliktie – daudz par tevi spēj pavēstīt, Vērsi. Šogad būs pienācis laiks atbrīvoties no draņķīgiem kolēģiem un toksiskiem draugiem. Jā, diemžēl nāksies zaudēt daļu sabiedroto, bet par to nevajadzētu justies slikti. Tu vienkārši atbrīvo vietu jauniem labākajiem draugiem, kuri ienāks tavā dzīvē jau drīz. Ja runājam par mīlas tēmu – tā kā pāris gadus esi baudījusi nemieru šajā sfērā, tavās attiecībās beidzot laiks jaunām vēsmām. Tev jāiemācās nedaudz vairāk dalīties! Lai gan tev patīk saglabāt privātumu, tu attīstīsies, ja ļausies būt ievainojama. Atbrīvojies no visa liekā, bet paturi to, kam patiesi ir nozīme. Esi iejūtīga pret tiem, kuri ir uzmanības vērti, un ļauj maigumam arvien vairāk ienākt ikdienas dzīvē.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Tu uznāksi uz 2023. gada skatuves pilnībā gatava mesties piedzīvojumos. Un tas ir brīnišķīgi, jo šogad saņemsi daudz jo daudz uzmanības, kas tev tik ļoti patīk. Bet uzslavas un sekotāji sociālajos tīklos nenāks tāpat vien –  būs jāpastrādā. Varbūt tas nešķiet jautri vai viegli, tomēr tiksi atalgota par savām pūlēm. Mīlestība un flirts nav šā gada uzmanības centrā, vismaz saskaņā ar zvaigznēm. Labāk pavadi vairāk laika ar tuviem draugiem un mazāk laika, meklējot jaunas iepazīšanās. Ja tomēr satiec cilvēkus, kuri šķiet īpaši, koncentrējies uz to, lai jūsu attiecības sākas ar draudzību, un ļauj Visumam pārējo ņemt savās rokās. Šajā gadā uzsvars ir uz TEVI, tavu pārliecību un spēku. Rīkojies tā, lai katru dienu justos īpaši.

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Klausies uzmanīgi. Izskatās, ka šis gads būs mazliet nemierīgs. Sarežģījumi attiecībās – gan romantiskajās, gan platoniskajās – parādīsies jau janvārī un pēc tam atkal gada nogalē. Tas gan nenozīmē, ka draud šķiršanās vai vientulība, bet –  ir pamatīgi jāpievērš uzmanība tam, kā veido attiecības ar citiem. Rūpīgi izvēlies draugus un vēl rūpīgāk – otro pusīti. Pēdējie pāris gadi bija pārejas periods tajā, kā veido tuvas attiecības. 2023. gada sākumā grimsi pārdomās par to, kāda bijusi izaugsme attiecībās ar cilvēkiem, kuri tev rūp! Pārmaiņas nozīmē izaugsmi. Uzlabo attiecības ar apkārtējiem un sevi. Pārmaiņas ir uz labu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Tu ilgi esi domājusi par savu attiecību vērtību un tieši šajā gadā esi gatava pilnvērtīgi tām nodoties. Lai ko tas nozīmētu tieši tev– tu ilgojies pēc dziļas, jēgpilnas saiknes. Un tu tādu atradīsi, ieķeroties kādā svešiniekā vai vēl vairāk satuvinoties ar esošo pusīti. Pavasaris būs īpaši veiksmīgs mīlas dzīvei. Šarms nav tik svarīgs, cik dziļas attiecības, Lauva. Tavs lielākais izaicinājums būs atbrīvoties no dažiem uzskatiem par attiecībām, lai varētu iekāpt nākamajā romantikas līmenī. Ir gaidāmas lielas pārmaiņas. Esi gatava mirdzēt un mīlēt.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Elpojiet dziļi, Jaunavas, jo šis gads, visticamāk, nebūs sociālo tīklu ierakstu vērts. Tas nenozīmē, ka gads būs briesmīgs. Vien to, ka šogad pārmaiņas un personīgā izaugsme būs lēna. Tavā dzīvē atgriezīsies draugi no pagātnes, bet spēsi atbrīvoties no draņķīgām attiecībām, tāpēc jūlijā jutīsieties mazliet vientuļi. Bet tas nozīmē vien to, ka 2024. gadu varēsi sākt no baltas lapas. Tev veidosies labāka izpratne par to, ko vēlies un kas Tev vajadzīgs, lai justos mīlēta, pat ja šobrīd to ir grūti izteikt vārdos. Var nākties ilgi prātot, vai tiešām vēlies būt ar konkrēto cilvēku, vai vari šai personai uzticēties un vai viņš tevi jebkad pilnībā sapratīs. Centies pārāk daudz neuztraukties, Jaunava. Ļauj apkārtējiem sagādāt tev patīkamus pārsteigumus.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Lai gan tu tiecies uz līdzsvaru it visā, tomēr tavas attiecības – gan romantiskās, gan platoniskās – nebūt nav līdzsvarā. Labākais veids, kā panākt līdzsvaru, ir atbrīvoties no ego un ņemt vērā citu cilvēku vajadzības. Tikai šādā veidā spēsi nostiprināt savas attiecības. Tu esi tāda tipa cilvēks, kam patiešām nav problēmu atrast flirtu. Pat ja esi kautrīga, esi neaprakstāmi pievilcīga. Bet, sākot ar šo gadu,  sāksi arvien vairāk saprast, kas ir nepieciešams, lai tava mīlas dzīve būtu piepildīta. Ar paviršu flirtu vairs vienkārši nepietiek. Tev vajadzīgs mīļotais, ar ko varēsi kopā augt un sarunāties, un vairs nespēj paciest mazāk nekā esi pelnījusi. Koncentrējies uz ciešu attiecību veidošanu un uzticieties savām spējām “nolasīt” cilvēkus. Šogad ir īstais laiks bez aizbildinājumiem paļauties uz savu intuīciju.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpion, nu beidzot ir pienācis laiks pārtraukt visas paviršās attiecības (un šoreiz pa īstam). Pat ja bezatbildīga muļķošanās šķiet jautra, ir laiks izveidot kaut ko jēgpilnu. Atbrīvojies no šādām attiecībām un meklē īstu saikni. Ja jau esi attiecībās, koncentrējies uz to, lai svarīgajos jautājumos būtu uz viena viļņa ar savu otro pusi.  Laicīgi sāc rūpēties par savām attiecībām, lai mīlas dzīve plauktu un zeltu. Netērē laiku, domājot par to, kāpēc esi aizņemta vai viena – tu nevari kontrolēt nākotni, un tieši tāpēc tā ir skaista! Šogad flirts būs nedaudz nopietnāks, nekā biji gaidījusi. Iespējams, sāksi saprast, kas ir tas, ko meklē. Dažiem zīmes pārstāvjiem tas nozīmē dziļākas attiecības, citiem – beidzot būs iespēja pabūt ilgi gaidītajā vienatnē. Nav jākaunas par to, ka nav skaidra turpmāko notikumu gaita. Ļauj notikumiem ritēt tieši tā, kā tiem jārit, un viss būs kārtībā!

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Gatavojies atmiņu uzplaiksnījumiem, jo šis gads vedīs pagātnē. Šogad pavadīsi laiku ar ģimeni un cilvēkiem, ar kuriem vieno vēsture (senākajiem draugiem un varbūt dažiem bijušajiem), un galvenais – ar sevi pašu. Tas nozīmē, ka analizēsi, kāda ir pagātnes loma tavā personības veidošanā. Spēja visu skaidri uztvert tevi pasargās vislabāk. Spēsi izveidot pilnīgi citādu pieeju mīlas dzīvei. Tā vietā, lai izbaudītu mīlestību kādā konkrētā veidā, sapratīsi, ka piepildošākas attiecības ir tās, kurās neturies pie noteiktām gaidām.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Tu, bez šaubām, esi mierīga, nosvērta un savākta, bet šobrīd tu tik ļoti nevēlies parādīt savu trauslumu, ka tu norobežojies no citu mīlestības. Tu liedz apkārtējiem sevi pilnībā iepazīt. Šogad ir īstais laiks to visu mainīt. Šogad viss ies kā smērēts, Mežāzi. Tāpēc baudi to! Cilvēki, ar kuriem iepazīsies pavasarī, nesīs milzu jautrību, kā arī daudz gudrības. Pievērs uzmanību, lai visa gada garumā tu pārāk neaizrautos ar romantiskiem partneriem. Ne katras attiecības ir piemērotas tai personībai, par ko kļūsti.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Tu vienmēr esi bijusi zodiaka asprātīgākais pārstāvis, bet tavi vārdi un darbi nāk ar zināmu smagumu. Tu jutīsi vēl nebijušu enerģiju dzīties uz priekšu un būsi gatava dabūt visu, ko vēlaties. Tomēr neliels brīdinājums: dzenoties pakaļ mērķiem, ir viegli kļūt prasīgai vai pat nežēlīgai, tāpēc mēģini būt iejūtīga pret apkārtējiem. Liela daļa flirtu tiks uzlikti uz pauzes vai arī konstatēsi, ka esi sākusi atkāpties no disfunkcionālām attiecībām. Ap vasaras beigām daži zīmes pārstāvji, iespējams,izbeigs attiecības, kurām vairs nav jēgas. Ja nākas pārtraukt attiecības, nelec uzreiz iekšā nākamajās. Šis ir gads, kad nepieciešams atlaist visu lieko.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis ir unikālas, tādēļ šī gada astroloģiskās prognozes aicina tevi riskēt, ilgi nevilcinoties. Pavasaris var izvērsties par grūtāku mēnesi, bet pastāvi par savām vērtībām, cieni savas emocijas un nebaidies izpaust sevi un savas neskaitāmās sajūtas (jā, visas). Ir pienācis laiks cilvēkiem iepazīt tavu īsto būtību. Esi gatava piedalīties sarunās, kas ievieš skaidrību, bet nebīsties, tas nav nekas slikts! Ir pienācis laiks teikt, ko domā, it īpaši, ja vēlies atzīties. Tuvojoties vasaras beigām, apdomā visu, kas noticis. Ja tu cieņpilni attiecies pret savām vēlmēm un robežām, visticamāk, jūtīsies kā uzvarētāja!

Lai visiem panākumiem un piedzīvojumiem bagāts gads!

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv