Satriecošas Jaungada grima idejas, ko izmēģināt šajos svētkos!
Skaistums
2022. gada 29. decembris, 17:05

Satriecošas Jaungada grima idejas, ko izmēģināt šajos svētkos!

Reklāmas projekts

Lai gan mēs esam gatavi atvadīties no 2022. gada, nevaram vien sagaidīt, kad varēsim izrādīt izcilākās Jaungada grima idejas. Jaungada ballīte ir īstā vieta, kur ļaut vaļu mirdzošām acu ēnām, dramatiskām lūpām un jautram vaigu sārtumam, bet – kā lai izvēlas no tik daudzām iespējām?

Jau kopš šā gada 1. janvāra mēs esam cītīgi apkopojuši visas grima idejas, lai jums nebūtu jāuztraucas par to, kā izskatīties izsmalcinātās vakariņās, mājas ballītē, klubā vai pat gulšņājot mājās uz dīvānā pie mīļākā Netflix seriāla.

Mums krājumos ir idejas jebkurām sajūtām un galamērķiem, sākot no gliteriem izgreznota acu grima līdz klasiskajām sarkanajām lūpām.

Klasiski sarkanās lūpas

Ja vēlaties uzlabot izskatu vien pāris sekunžu laikā, izvēlieties drosmīgu lūpukrāsas toni.

Pārējos grima elementus varat saglabāt, cik dabiskus vien vēlaties, jo esat jau izvēlējusies koncentrēt efektu vienviet. Sarkanas lūpas ir izsmalcinātas un perfekti piemērotas Jaungada svinībām. Izvēlieties tādu sarkano toni, kas atbilst jūsu personībai, un izceliet lūpu formu ar saskanīgu lūpu zīmuli, lai savaldītu krāsu. Un tas viss! Vairāk par sarkanām lūpām lasiet ŠEIT.

Pārpasaulīgas acis

Ja meklējat veidu, kā bez liekas piepūles labi izskatīties gada košākajā naktī, tad jums būs vajadzīgi papildspēki. Mirdzošas acu ēnas ap acu zonu piešķirs jums “odziņu”, turklāt tās uzklāt ir ātri un viegli. Uzklājiet acu zīmuli kā ierasts – vai nu izveidojot spārna formu vai izsmērējot to ap skropstu līniju. Pēc lainera uzklāšanas, izpludiniet mirdzošu hologrāfisku acu ēnu ap acs augšējo un apakšējo daļu, lai piešķirtu nedaudz spozmes.

Krāsu parāde

Atklājiet savu būtību, izvēloties drosmīgu acu zīmuli jebkādā krāsā. Šis elektriski zilais tonis ir perfekti piemērots, ja ir vēlme paspēlēties ar košiem un neona toņiem. Lai gan šajā grima idejā ir lietots biezs acu zīmulis, jūs varat izvēlēties sev tik biezu vai smalku zīmuli, kā jums patīk. Uzklājiet acu zīmuli vai šķidro laineri gar skropstu līniju augšupvērstā kustībā virzienā uz ārējiem kaktiņiem. Ja vēlaties resnāku līniju, turpiniet uzklāt laineri, līdz iegūstat tādu līniju, kā vēlējāties. Pabeidziet grimu, vairākās kārtās uzklājot skropstu tušu apjomam.

INGLOT HD Perfect Coverup Foundation (Tonālais krēms sejai)

Rožains sārtums

Izvēloties vienotu toni acīm, vaigiem un lūpām, jūs viennozīmīgi pacelsiet Jaungada grima latiņu jaunā līmenī, turklāt jums nebūs jāizvēlas vairāki produkti reizē. Vientoņa dekoratīvā kosmētika vienmēr ir laba ideja. Lai atkārtotu šo ideju, jums ir jāizvēlas vienas krāsu grupas tonis ēnām, vaigu sārtumam un lūpukrāsai, lai izceltu acis, vaigus un lūpas. Ja beigās tomēr vēlaties izmēģināt kontrastējošu toni, uzklājiet to uz acu kaktiņiem.

Spīdoši metāliski acu plakstiņi

Metāliskas acu ēnas, kas piešķir folija efektu, ir ātri uzklājamas un noturīgas visas nakts garumā.

Lai ko jūs izvēlētos vilkt uz Jaungada svinībām, šīs acu ēnas lieliski papildinās visu. Uzklājiet acu ēnu bāzi, pēc tam ņemiet acu ēnu un pludiniet to pa plakstiņu ar otiņu vai pirkstu. Jūsu plakstiņi mirdzēs, pievēršot nedalītu uzmanību tieši jums.

Sulīgi dārgakmeņu toņi

Vēlaties paspēlēties ar krāsām uz acīm? Acu ēnas dārgakmeņu toņos vienmēr ir lieliska ideja! Izvēlaties smaragdzaļu, safīrzilu, ametista violeto vai zelta toni – tie visi uzlabos jebkuru Jaungada grimu. Ar otiņu uzklājiet izvēlētās acu ēnas uz acu plakstiņiem, kā arī zem apakšējās skropstu līnijas, ja vēlaties vēl dūmakaināku efektu.

Eiforiskās acis

Papildiniet minimālistisku grimu ar kristāliņiem – tas acumirklī atsvaidzinās izskatu, turklāt šādi jūs varat izlietot dārgakmeņus, kas iegādāti citiem svētkiem. Izvēlieties sev tīkama toņa akmentiņus, piestipriniet tos ar skropstu līmīti, pievienojiet nedaudz viegla mirdzuma uz lūpām, un jūs esat gatava. 

Dabisks mirdzums 

Ja jūsu svinību plānos ietilpst dīvāns vai videozvans ar mammu, ļaujieties dabiskam izskatam. Mirdzošu ēnu pieskāriens bez citiem ekscentriskiem efektiem būs perfekts vienkāršam vakaram. 

Vara spīdums 

Dūmakainas vara toņa acis sniegs tādu pašu efektu kā tradicionāli melnās vai pelēkās ēnas, tomēr kopējais izskats būs daudz nobriedušāks un mierīgāks. 

Lancome Hypnôse Mascara Collection Set (Skropstu tušas komplekts)

Tagad atlicis tikai eksperimentēt. Dzirkstošus svētkus!

Ja meklējat iedvesmu svētku nagu dizainam, lasiet ŠEIT

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv