Testējam Kinetics 2022. gada ziemas kolekciju “Spy Me”
Skaistums
2022. gada 13. decembris, 11:29

Testējam Kinetics 2022. gada ziemas kolekciju “Spy Me”

Reklāmas projekts

Jaunās Kinetics ziemas nagu laku kolekcija “Spy Me” pārsteidz ar savu duālo dabu. Astoņus jaunos toņus gribētu iedalīt divās kategorijās. Pirmajā būtu tumšie, svinīgie un mirdzošie toņi, savukārt otrajā ‒ košie, rotaļīgie un meitenīgie. Lai arī toņu raksturi ir diametrāli pretēji, tieši pateicoties tam, kolekcijas veidotāji ir padomājuši par to, ka sev tīkamu nagu lakas krāsu atradīs ikviens.

Kinetics SolarGel ir profesionāla nagu laika ar želejlakas izskatu, kas nav jāžāvē speciālajā UV/LED lampā, tāpēc ir ērta un piemērota lietošanai katram, jo klājas un nožūst kā parastā nagu laka. Turklāt nagu laka ir noturīga līdz pat 10 dienām. Manikīrs vai pedikīrs mājas apstākļos ar profesionālu galarezultātu ir paveicams ikvienam. Maksimālam efektam pirms lakas uzklāšanas nagu ieteicams pārklāt ar stiprinošu līdzekli, savukārt virs lakas uzklāt caurspīdīgās lakas kārtu, kas būs kā papildu palīgs nagu lakas noturībai un piešķirs želejlakām raksturīgo spīdumu.

Smilšu bēšais nagu lakas tonis šajā kolekcijā vizuāli atgādina kafiju ar pienu‒ piezemēts, maigs, sievišķīgs, elegants, taču tajā pašā laikā ar savu raksturu. Izvēloties šo toni, vari būt droša, ka tas būs universāls jebkurā gadalaikā, piestāvēs jebkuram tēlam un jebkurai nēsātājai. Ar šo nagu lakas toni nenošausi greizi arī tad, ja lūkojies pēc dāvanas. Pateicoties siltā toņa nokrāsai, tas labi komplimentēs arī gaišākas ādas īpašnieces. Kā ierasts ar gaišiem toņiem, arī šajā gadījumā uzklāšanā būs jāapbruņojas ar nelielu pacietību ‒ laka prasa rūpīgu uzklāšanu vairākās plānās kārtās.

Nosaukums “Gold finger” jeb latviskojot zelta pirksts, neprasa sīkākus paskaidrojumus par šo nagu lakas toni. Klasisks un mirdzošs zelta tonis, bez kura šī ziemas un svētku kolekcija nebūtu iedomājama. Pateicoties tās bagātīgajai un plūstošajai konsistencei, viegli uzklājama. Šis nagu lakas tonis lieliski papildinās svinīgu Ziemassvētku vai Jaungada tēlu, jo galu galā, kad tad, ja ne gada nogalē un skaistākajos svētkos, likt mirdzēt sev un visam apkārt?!

Atliek vien novēlēt, lai viss, kam pieskaries ar zelta pirkstiem, arī pārvēršas zeltā.

Šo gribētu dēvēt par visas kolekcijas hameleonu -‒ pekēkzila vai zilpelēka ‒ šis krāsas raksturojums katram atšķirsies. Iestrādātie smalkie spīdumiņi to padarīs svinīgāku un cildenāku, taču ne tik krasi, lai toni nevarētu “nesāt” ikdienā. Tieši pretēji ‒ tas brīnišķigi piestāvēs gan pie vienkrāsaina klasiska apģērba, gan arī ierastā džinsa auduma. Ja nagu lakām tiktu veidota kapsulas garderobe (varbūt Tev tāda ir vai esi par tādu domājusi?), tad šis noteikti būtu tonis, kam šajā izmeklētajā kolekcijā būtu jābūt. Nagu laka ir viegli kombinējama ar dažādiem apģērbu komplektiem un piestāvēs nēsāšanai visos gadalaikos.

Šis ir kolekcijas interesantākais un neparastākais šedevrs.

Vēsais, gaiši zilais pamattonis ar tajā iestrādātajiem zilajiem putekļiem, vizuāli rada iespaidu, ka uz nagiem būtu sabirušas sniegpārslas. Ļoti dzīvespriecīgs, meitenīgs un no ierastajām nagu lakām atšķirīgs tonis, kas pilnīgi noteikti palīdzēs tikt pamanītai. Lai cauri nespīdētu naga pamattonis, ieteiktu to klāt trīs kārtās, noturības un želejlakas izskata nodrošināšanai to papildinot arī ar caurspīdīgo virskārtu. Īpaši uzteicama ir lakas noturība.

Lai arī šis tumši zilais tonis ir visai klasisks, vērīgāk tajā ieskatoties un papētot to dažādos apgaismojums, saredzamas vieglas neona krāsas ieskaņas. Tieši šī iemesla dēļ to varētu raksturot kā toni, kas veiksmīgi papildinās gan klasiskus, gan sportiskus tēlus, un tā nudien nav ierasta variācija vienai krāsai.

Zila nagu laka, šķiet, nav no populārākajām sieviešu izvēlēm, taču šī duālā krāsas daba to varētu mainīt ‒ atliek vien nedaudz atļauties eksperimentiem.

 Šī nagu laka, uzklāta uz naga, pirmajā acu uzmetienā robežojas ar gandrīz melnu. Tumšākā apgaismojumā tāda tā varētu arī šķist, kaut patiesībā ir tumši violeta. Tai klāt arī pievienoti krāsaini, smalki, mirdzoši putekļi, kas toni padara svinīgu un cēlu. Novērojumi praksē pieradādījuši, ka nagu lakas, kurās iestrādāti šādi mirdzumi, ir noturīgākas un tāpēc arī nedaudz grūtāk noņemamas. Arī šī laka nav izņēmums. Pateicoties spīdumiem, tā arī ļoti pateicīgi klājas uz naga, tāpēc būs drošāks variants, ja roka nav ietrenēta nagu krāsošanai mājas apstākļos.

 Kolekcijas titulkrāsa, kas no citām izceļas ar dažādajām nokrāsām ‒ vienā kārtā uzklājot laku, var izteikti redzēt zilās krāsas notis, kas kopainā piešķir šai lakai dziļumu, savukārt zeltainie putekļi krāsu padara bagātīgu un tik ļoti piemērotu ziemas sezonai.

Ar divām lakas kārtām ir pietiekami, lai krāsa izceltos, taču izteiksmīgākam izskatam ieteicams uzklāt arī trešo kārtu, papildinot to ar caurspīdīgo želejlakas virskārtu, lai maksimāli iegūtu tādu rezultātu kā tikko iznākot no manikīra salona.

 Šī spilgtā neona rozā krāsa noteikti iedalāma kolekcijas meitenīgo un rotaļīgo toņu kategorijā. Tā atsauc atmiņā vasaru un, kāpēc gan ne ‒ arī ziemā, baltajā un aukstajā gadalaikā vajag kādu kārtīgu devu košuma un dzīvesprieka. Turklāt tā kā neona krāsas ir viena no 2022. gada modes tendencēm, ar šo nagu laku nebūs iespējams nošaut greizi. Kā visām, arī šai Kinetics lakai ir pārdomāta konsistence, kas, pateicoties tās plūdumam un krāsas piesātinājumam, ir viegli uzklājama, un ir vajadzīgas vien pāris lakas kārtas, lai nagi iegūtu koši rozā akcentu.

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv