Jaunums sejas kopšanā – serum-krēms!
Skaistums
2022. gada 6. decembris, 09:56

Jaunums sejas kopšanā – serum-krēms!

Reklāmas projekts

Latvijā ražo augu un ziedu serum-krēmus: dabīgi, svaigi gatavoti, nekarsēti, tie nesatur ūdeni, tikai aktīvās vielas. Enerģijas lādiņš ādai jebkurā vecumā.

Serum-krēms ir jaunums kosmētikā un funkcionāli tas pilda divas funkcijas – seruma un krēma funkciju. Tas satur līdz pat 97% aktīvo vielu, ierasto 10-30% vietā, kas atrodamas krēmā.

Klasiski serumā aktīvo vielu koncentrācija ir procentuāli lielā koncentrācijā, kas nav atrodama krēmos. Serumā ir jābūt vairāk kā 50% aktīvajām vielām. Savukārt krēmā aktīvās vielas ir tikai 10–30% apmērā, jo lielāko krēma apjomu veido ūdens un citas palīgvielas.
Serumam ir jāsniedz ātrs rezultāts, jāiedod lādiņš un jāiekļūst ādas dziļākajos slāņos. Taču ar serumu vien ir par maz, jo tas nesatur ādu mīkstinošas vielas, nerada aizsargbarjeru, nenovērš mitruma zudumu, nebaro un nesargā – tāpēc serumam virsū ir jāklāj krēms, kas nodrošina šīs funkcijas un aizzīmogo seruma aktīvās sastāvdaļas.

Dzīvajos serumos ir apvienotas abas funkcijas – gan seruma, gan krēma.

Pirmkārt tajos ir līdz pat 97% aktīvo vielu! Tie nesatur ūdeni, tikai tik daudz, cik tas atrodams alvejā. Tie satur auksti spiestas, neapstrādātas eļļas, ar ultraskaņu iegūtus augu ekstraktus, ēteriskās eļļas, vitamīnus (E;C;B5), citas aktīvās vielas, tādas kā augu kolagēns, zīds, elastīns, kofeīns un citas. Serum-krēmu viena no galvenajām sastāvdaļm – iebiezināta BIO alvejas sula, kas tiek sagatavota svaiga, netiek karsēta un ir pārbagāta ar aktīvajām vielām, barojoša, nodrošina ādu ar vitamīniem un mikroelementiem, kas nepieciešami tās skaistumam. Stimulē ādas atjaunošanos un rūpējas par ādu, kurai ir nosliece uz apsārtumu.

Savelkoša un atjaunojoša iedarbība. Ir zināms, ka daži no alvejas aktīvajiem elementiem stimulē fibroblastu veidošanos, kolagēna un hialuronskābes sintēzi.

Tā veido aizsargājošu plēvi uz ādas virsmas pret vēju, jūras sāļo gaisu, sauli vai gaisa piesārņojumu.

Satur daudz vitamīnu: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E.

Satur minerālvielas (kalcijs, fosfors, kālijs, dzelzs, nātrijs, hlors, mangāns, magnijs, varš, hroms, cinks). Alvejas sula satur vairāk nekā 20 minerālus, kas nepieciešami dažādu ādas enzīmu sistēmu pareizai darbībai. Tā ir lielisks mitrinātājs.

Apvienojot visas šīs aktīvās vielas vienā produktā, mums ir izdevies iegūt patiesi efektīvu, lietošanā ļoti patīkamu un vieglu produktu, kas pilda divas funkcijas. Bez tam serum-krēms ādā iesūcas momentā, neatstāj smaguma vai taukainības sajūtu, taču sniedz ādai gan mitrumu, gan barošanu, gan enerģijas lādiņu. Katram serum-krēmam ir fantastisks aromaterapeitisks efekts – tie satur 100% dabīgas ēteriskās eļļas, kas ļauj padarīt ādas kopšanas rituālu pavisam īpašu un valdzinošu. Arī skaistās krāsas, kas ir serum-krēmiem, nāk tikai no ēteriskajām eļļām vai CO2 ekstraktiem.

Kāpēc ”Dzīvie” serumi?

Mūsu unikalitāte ir tajā, ka serumi tiek pagatavoti svaigi, kad saņemam pasūtījumu, tie netiek konservēti 2 gadu termiņam. To derīguma termiņš ir 2 mēneši, taču ledusskapī nav jāuzglabā. Serumu sastāvdaļas ir maksimāli svaigas – auksti spiestas, neapstrādātas eļļas, ekstrakti, svaiga bio alvejas sula – nevienai no sastāvdaļām nav gari uzglabāšanas termiņi. Serumiem netiek pievienots ūdens un biezinātāji, krāsvielas vai aromatizētāji.

Cik serum-krēmu ir “Dzīvie” klāstā?

Mums ir 42 serum-krēmi: sejai, acīm, ķermenim. Tie ir dažādu augu serum-krēmi, kā piemēram – biškrēsliņš, pelašķis, rododendrs, kurkuma, kaķpēdiņa, liepzieds, vībotne u.c. Tie iedalās gel un divslāņu serum-krēmos. Gel serum-krēmi atšķiras no divslāņu serum-krēmiem ar to, ka gel serums ir vieglas, gelveida konsistences, tas satur ļoti daudz vērtīgās alvejas un nedaudz eļļu, ekstraktu, citu aktīvo vielu un ēteru. Gel serums ir labi piemērots dienai vasarā kā arī taukainākai ādai.

Divslāņu serums ir bagātīgāks un saturēs vairāk eļļu, patiks sausas ādas īpašniekiem un būs ļoti labs uz nakti un ziemā lietošanai pa dienu.

Serumi labi iesūcas ādā un seja nepaliek taukaina.

Savu serumu var izvēlēties pēc funkcijām vai arī pēc auga, kas uzrunā.

Serumiem ir katram savas funkcijas - mitrina, pasargā, atjauno, tonizē, uzlabo ādas toni, atdzīvina, bagātīgi baro, novēršs jutīgumu un kairinājumu un nodrošina ādu ar vitamīniem, minerāliem, palīdz šūnām atjaunoties – pēc funkcijām katrs kaut ko sev atradīs.

Kā lieto šos serum-krēmus?

Lietojot mūsu serum-krēmu, krēma lietošana papildus nav nepieciešama. Serum-krēmu klāj no rīta un vakarā. Sakumā var šķist neierasti, ka tā konsistence ir daudz šķidrāka, kā krēma. Taču pie tā pierod ātri, jo serum-krēms sniedz vieglumu, to uz ādas praktiski nejūt. Serum-krēms ādai nav papildus slogs, tieši pretēji – tā ir enerģijas un spēka deva, jo serums nesatur nekā lieka, taču pabaro un atdzīvina ādu gan! Serum-krēms stimulē ādu darboties, atjaunoties, tas neko neaizpilda vizuāli, bet gan liek darboties katrai šūniņai.

Serum-krēms ādai dod sajūtu, ka āda ir mitrināta, pabarota, pasargāta un ierasti neprasās uzklāt vēl kaut ko papildus. Der visiem ādas tipiem. Serum-krēmu uzklāj uz sejas, kakla, dekoltē. To var lietot arī kursa veidā.

Serum-krēmi ir laboratorijā pārbaudīti un testēti, visas sastāvdaļas ir sertificētas.

Kā iegādāties un cik maksā?

Patreiz visi serum-krēmi ir pieejami mūsu serumnīcas veikalā dzivie.lv. Katram serumam ir mazais tilpumiņš 15 ml un lielais tilpumiņš 30 ml. Cenas no 13-25 eur. Piegādājam ar Omniva visā Latvijā un arī ārpus Latvijas. Bez tam katrs serums tiek iepakots kā maza dāvaniņa, kārbiņā, zīdpapīrā, kopā ar iesmaržinātu ziedu pušķīti, kartīti, ēteru aromāta apvīts. Atverot kārbiņu, telpā ienāks fantastisks aromāts!

Mūsu serumnīcu var apmeklēt arī klātienē un iepazīt serumus, piedaloties meistarklasē. Mēs atrodamies skaistajā Sēlijā, 100 gadus senā lauku sētā, mazā koka muižiņā. Atsauksmes par mūsu serum-krēmiem ir labākās!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar dzivie.lv