foto: Shutterstock
Zane jūtas nogurusi no dzīves trijatā: "Mīļotā vīrieša draugs jauc mūsu ģimeni"
Zanes mīļotais nespēj pateikt stingri savam draugam, ka ir laiks beidzot dzīvot savā dzīvoklī un netraucēt viņus tik bieži.
Attiecības
2022. gada 30. novembris, 11:19

Zane jūtas nogurusi no dzīves trijatā: "Mīļotā vīrieša draugs jauc mūsu ģimeni"

Mammamuntetiem.lv

“Manās attiecībās jau vairāku gadu garumā izveidojies savdabīgs trijstūris. Esmu kopā ar savu draugu 8 gadus, kopā iegādājāmies dzīvokli, auto, bet diemžēl ir vēl viena „kopīga lieta”, kas nāk komplektā. Un tas ir viņa draugs,” raksta portāla Mammamuntetiem.lv lasītāja Zane.

Kad iepazināmies, tad likās, ka ir forši — tik izpalīdzīgs, labs draugs, draudzīgs un atsaucīgs, bet pa šiem gadiem tas ir pārvērties murgā.

Ciemošanās un telefona zvani gandrīz katru vakaru

“Būtībā mēs nedzīvojam divatā, bet trijatā, gandrīz katru vakaru viņš pie mums mēdza „ieskriet paklačot”, kopā ar manu draugu viņiem pieder uzņēmums, tāpēc ir arī oficiāls iemesls, lai nāktu ciemos. Brīvdienas bieži pavadām kopā, reizēm jau piektdienas pusdienlaikā viņš zvana, lai paziņotu, ka ir mums visiem trim iegādājies koncerta vai kino biļetes.

Ja aizbraucam kaut kur atvaļinājumā uz ārzemēm, tad ir telefona zvani katru dienu, kopīgā firma, protams, atkal ir oficiālais iemesls, lai zvanītu. Bet reizēm izrādās, ka it kā lielās problēmas, kas radušās, līdz mūsu atbraukšanai nokārtojas pašas no sevis,” Zane raksta ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv.

Viņš ievācās dzīvot pie mums

“Finālā pirms aptuveni gada puiša draugs ievācās pie mums dzīvot, pēkšņi palika bez dzīvokļa, nācās maksāt tiesas ceļā piedzītus alimentus (pastāvīgu attiecību viņam nekad īsti nav bijis, tikai gadījuma sakari, kuru rezultātā ir pamanījies radīt divus bērnus, dažādām sievietēm). Lūdza savam biznesa partnerim un manam mīļotajam cilvēkam palīdzību — izmitināt uz kādu laiku. Kā nu draugam atteiksi, īpaši, ja grūti laiki. Mēģināju protestēt, norādot, ka ir taču robežas visam, arī mūsu privātumam, bet mans vīrietis tikai paraustīja plecus un atbildēja, ka viņš taču ir viņa labākais draugs, jauks un izpalīdzīgs cilvēks, kā lai uzgriež viņam muguru tik sarežģītā situācijā un atstāj uz ielas.”

Atzīšos: šis cilvēks sagrozīja man galvu

“Rezultātā jaukais un izpalīdzīgais cilvēks sāka diendienā ar mani flirtēt (garām ejot it kā nejauši pieskārās, izteica dažādus divdomīgus mājienus, erotiska rakstura piezīmes, tā it kā es būtu kopīga sieviete viņiem abiem) un jā, atzīšos, galīgi sajauca man galvu, kā rezultātā uz laiku pašķīros ar savu draugu. Kad mēģināju radušos situāciju izrunāt ar drauga draugu un noskaidrot viņa jūtas pret mani, viņš tikai pasmējās un iedomīgi pajautāja, ko es vispār esot safantazējusi, nekas tāds viņam neesot bijis pat prātā.

Tagad mēģinām atkal atjaunot savas attiecības ar puisi, devāmies kopā atvaļinājumā uz viesu namu Latgales laukos un atkal tas pats — zvani katru dienu un pats labākais — trešās dienas vakarā viņš bija klāt — esot „nejauši braucis darba darīšanās netālu no šīs vietas un nolēmis mūs apraudzīt”.  Viņš vēl joprojām dzīvo mūsu kopīgā dzīvoklī, ir vairākas reizes teicis, ka jau atradis kaut ko citu, bet te remontiņi aizkavējas, te šis, te tas.”

Mēģinām atjaunot attiecības, bet atkal viņš ir starp mums

“Mēģinu runāt ar draugu, ka šis cilvēks nopietni apdraud mūsu attiecības, bet šķiet, viņš to nesaprot, ir attieksme — viņš ir mans draugs un biznesa partneris, un viss. Piekrīt, ka labāk protams būtu divatā, īpaši tagad, kad mēģinām attiecības atjaunot, bet nespēj pateikt stingri savam draugam, ka ir laiks beidzot dzīvot savā dzīvoklī un netraucēt mūs tik bieži.

Nesaprotu arī šo patoloģisko pieķeršanos manam draugam, esmu pārliecināta, ka tā nav intīma draudzība, jo viņam nemitīgi ir gadījuma sakari ar sievietēm, draudzenītes uz mēnesi, diviem.

Bet saprotu, ka šī draudzība ir kļuvusi jau pārāk apgrūtinoša un negribētu turpināt dzīvot kopā trijatā.”