5 padomi ceļā uz mierīgiem Ziemassvētkiem
Dzīvesstils
2022. gada 21. novembris, 16:43

5 padomi ceļā uz mierīgiem Ziemassvētkiem

Reklāmas projekts

Gada ģimeniskākajiem un baltākajiem svētkiem tuvojoties, neviļus piezogas domas par to, kā tad šogad apdāvināt sev tuvos un mīļos. Sniedzam padomus, kā nonākt līdz īstās dāvanas izvēlei bez liekiem pārdzīvojumiem un haotiskas steigas.

1. IEKLAUSIES UN PIERAKSTI

Turi acis vaļā un uzmanīgi ieklausies. Sāc piefiksēt, par ko Tavi tuvie priecājas, sapņo, ar aizrautību stāsta. Tie var būt mazi, nevērīgi komentāri vai skaļi izteiktas, konkrētas vēlmes. Vienmēr piefiksē to – telefonā vai plānotājā. Pamazām taps saraksts, kas noderēs ne tikai Ziemassvētkos – galu galā tie nav vienīgie svētki gadā, kad otru iepriecināt.

 2. LAIKA, NERVU, NAUDAS EKONOMIJA

Gatavojoties laikus, mēs saudzējam gan nervus, gan līdzekļus. Tieši pēdējā brīža pirkumi bieži gadās nepārdomāti un izšķērdīgi. Savukārt ja steigas nav, vari veikt izpēti, atrast izdevīgākos piedāvājumus, varbūt pat noķert kādu atlaidi. Ieskaties, kuri Douglas produkti šobrīd pieejami par īpaši patīkamu cenu ŠEIT .

3. PAKĀPENISKI, NEVIS VISU REIZĒ

Iegādājies dāvanas pakāpeniski, un sāc jau oktobrī. Tā pa vienam vien līdz svētkiem būs sarausti visi nepieciešamie dārgumi un pēdējās nedēļas pirms Ziemassvētkiem varēsi veltīt mājām un mājiniekiem. Douglas interneta veikalā jau šobrīd ir apskatāma X-mas piedāvājumu sadaļa. Kaut ko no šī klāsta vari iegādāties jau tagad un paslēpt skapjaugšā.Aplūko piedāvājumu ŠEIT .

4. DĀVANAS PAŠU ROKĀM

Ir kāda dāvanu kategorija, kas saņēmējam sagādā sevišķu prieku, taču no dāvātāja prasa laiku un ieguldījumu – tās ir rokām gatavotas dāvanas.

Vai tas būtu ievārījums, tomāti želejā, adīta šalle vai fotogrāmata – neatliec līdz decembrim un sāc jau tagad. Radoša rosīšanās piepildīs tumšo rudeni, sniegs prieku pašam, ļaus atrauties no ikdienas nebūšanām, un rezultāts būs zelta vērts.

Idejas kā izveidot pašam savu adventes kalendāru aplūko ŠEIT.

5. PIEGĀDE PRASA LAIKU

Skaidrs, ka reizēm nav laika un, kā zinām, arī iespējas izstaigāt veikalus.

Šajos laikos interneta veikali ir mūsu glābiņš – ātri, ērti, pārdomāti, no dīvāna. Tomēr reizēm piemirstas, ka, tuvojoties Ziemassvētkiem, e-veikali tiek pamatīgi noslogoti un piegādes mēdz kavēties.

Lai rūpīgi izvēlēta dāvana nenokavētu Ziemassvētku vakaru, veic pasūtījumu savlaicīgi.

Padomu un knifu ir daudz, bet ieteikums viens, pavisam vienkāršs – sāc gatavoties svētkiem jau tagad un decembri pavadi mierpilnās, siltās un smaržīgās mājās.

Dāvanu komplekti VIŅAI un VIŅAM :

La Mer The Smoothing Moisture Collection

Shiseido Essentials Set (Sejas kopšanas komplekts)

Dior J'Adore Set (Dāvanu komplekts sievietei)

Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 50ml Holiday Gift Set (Aromāta dāvanu komplekts sievietei)

Lancome Idôle Eau de Parfum 50 ml Eye Look Set (Aromāta dāvanu komplekts sievietei)

Yves Saint Laurent Libre 50 ml Xmas Set (Aromāta dāvanu komplekts sievietei)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv.