foto: AP/Scanpix
Bijusī Krievijas Valsts domes deputāte: Putins nevēlas tērēt savu laiku sievietēm
Krievijas vadonis Vladimirs Putins.
Cita pasaule
2022. gada 27. oktobris, 06:51

Bijusī Krievijas Valsts domes deputāte: Putins nevēlas tērēt savu laiku sievietēm

Jauns.lv

Vairākus gadus presē klīst baumas par Krievijas prezidenta Vladimira Putina un olimpiskās čempiones Alīnas Kabajevas romānu. Krievijas politiskajās aprindās daudzi saka, ka Kabajeva Putinam dzemdējusi mantiniekus.

Vladimirs Putins nevēlas tērēt savu laiku sievietēm, bet Alīna Kabajeva viņam vienkārši "piebāzta", pastāstīja bijusī Krievijas Valsts domes deputāte un operdziedātāja Marija Maksakova.

Pēc Maksakovas teiktā, Kabajeva Putina dzīvē parādījusies pēkšņi, taču viņu viņam "piebāzuši" oligarhi. Sākumā viņš uzskatīja, ka abu romāns ir pietiekami veiksmīgs, lai pārtrauktu baumu straumi par viņa aizraušanos ar vīriešiem, taču nopietnās attiecībās tas nav pāraudzis, norāda aģentūra UNIAN.

"Viņš (Putins) imitēja aizraušanos ar viņu (Kabajevu). Bet, kad runa bija par kaut ko nopietnāku, visi saprata, ka dzīvot ar viņu viņš noteikti netaisās. Nevēlas dalīt ar sievietēm savu brīvo laiku," paziņoja Maksakova.

Pēc bijušās deputāts teiktā, Krievijā runā ne tikai par Putina, bet arī Valsts domes priekšsēdētāja Vjačeslava Volodina netradicionālo seksuālo orientāciju. Pie tam Krievijas režīms liekulīgi dara visu, lai pastiprinātu spiedienu uz LGBT kopienu.

Maksakova norādīja, ka Kabajevu Valsts domē cienīja un dažkārt baidījās, jo saprata, ka viņa ir pietuvināta Putinam.

"Vienīgais, ar ko viņa labi tikusi galā, ir tas, ka dzemdējusi viņam mantinieku. Vispirms vienu. Un tomēr nekas nesanāca... Viņa nolēma dzemdēt otru," norādīja Maksakova.

Pēc viņas teiktā, Kabajeva dzemdējusi tādēļ, lai pamudinātu Putinu uz tuvināšanos. Tāpat viņa vēlējusies īstenot savas politiskās ambīcijas un vadīt federāciju padomi.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Kabajeva ar bērniem slēpās Šveicē. Tad viņa atgriezusies Krievijā un atrodas Maskavā.

Nesen presē parādījās runas, ka Putina mīļākā Alīna Kabajeva atkal varētu būt no viņa stāvoklī. Tomēr Putins par šo ziņu it kā neesot priecīgs, bet, kad uzzinājis bērna dzimumu, tad satraucies vēl vairāk.