foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Princese Eiženija kāzu gadadienā iepriecina fanus ar līdz šim neredzētu fotogrāfiju
Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks kāzu dienā 2018. gada 12. oktobrī.
Attiecības
2022. gada 14. oktobris, 11:11

Princese Eiženija kāzu gadadienā iepriecina fanus ar līdz šim neredzētu fotogrāfiju

Jauns.lv

Britu princese Eiženija un Džeks Brūksbenks ir precējušies četrus gadus. Atzīmējot kāzu gadadienu, princese padalījusies ar līdz šim neredzētu fotogrāfiju no savas lielās dienas.

Princese Eiženija šonedēļ iepriecinājusi karaļnama fanus, daloties ar skaistu, vēl neredzētu fotogrāfiju no savām kāzām.

32 gadus vecā princese attēlu publiskojusi savā “Instagram” kontā, šādi atzīmējot ceturto kāzu gadadienu ar vīru Džeku Brūksbenku.

foto: Instagram

Eiženija dalījusies ar vīram veltītu ziņu galvenajā ziņu plūsmā un, faniem par prieku, atrādījusi neredzētu fotogrāfiju “Instagram” mazajos stāstos.

Attēlā princese redzama savā skaistajā kāzu kleitā kopā ar vīru Džeku, kurš palīdz sakārtot tērpa garo velci. Jaunlaulātie šķiet tikko izkāpuši no automašīnas – visticamāk, šajā brīdī viņi ir ieradušies pie vecāku mājas Karaliskās lodžas (Royal Lodge), kur tika rīkots svētku bankets.

Princis Endrū ar šķirto sievu Sāru Fērgusoni rīkoja svinīgo pieņemšanu viņiem piederošajā īpašumā Vindzorā, kur bagātīgā cienasta klāstā varējis baudīt pat gardēžu picas, ko izsniedza no picu auto.

Eiženija savai kāzu dienā bija izvēlējusies tērpu, ko darinājis Pīters Piloto un Kristofers De Voss. Kāzu kleitai bija garās piedurknes, V veida dekoltē zonas risinājums un V veida izgriezums tērpa mugurpusē, kā arī gara velce.

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon

Dziļais izgriezums līgavas kleitas mugurpusē bija Eiženijas īpašs lūgums, lai godinātu rētu, kas ir uz viņas muguras pēc smagās operācijas, ko princesei veica 12 gadu vecumā, lai koriģētu skoliozi.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press

Eiženija, kas tagad ir pusotru gadu vecā dēla Augusta mamma, kāzu dienā bija rotājusies ar aizdotu diadēmu ar smaragdiem no savas vecmāmiņas karalienes Elizabetes II juvelierizstrādājumu kolekcijas.

Princeses Eiženijas elegantā kāzu kleita

gallery icon

Šī diadēma nekad nebija publiski redzēta galvā nevienai britu karaļnama pārstāvei līdz pat Eiženijas kāzu dienai.

Sākotnēji bija izteikts minējums, ka princese rotāsies ar Jorkas briljantu diadēmu, ko savā kāzu dienā 1986. gadā galvā lika viņas mamma, bet tā vietā izvēlējās pieturēties pie sentimentālās kāzu tradīcijas par “kaut ko aizlienētu” un izvēlējās diadēmu no vecmāmiņas dārgumu kolekcijas.

Savukārt auskari bija dāvana Eiženijai no jaunā vīra.

Prinča Endrū un Sāras Fērgusones kāzas

gallery icon

Princese Eiženija ar vīru un dēlu Augustu karalienes Platīna jubilejas svinībās 2022. gadā

gallery icon

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks.

gallery icon