foto: instagram.com/hilariabaldwin
Neticami! Aleka Boldvina sieva pēc septītajām dzemdībām izskatās tā, ka nebūtu pat bijusi stāvoklī
Hilarija Boldvina pēdējos grūtniecības mēnešos un nedēļu pēc dzemdībām.
Bērni
2022. gada 6. oktobris, 12:25

Neticami! Aleka Boldvina sieva pēc septītajām dzemdībām izskatās tā, ka nebūtu pat bijusi stāvoklī

Jauns.lv

22. septembrī Alekam un Hilarijai Boldviniem piedzima meita Ilārija Katalīna Airīna. Neticami, bet fakts – šis ir jau Boldvinu pāra septītais kopīgais bērns! Vēl neticamāk ir tas, ka tikai nedēļas laikā pēc dzemdībām Hilarija jau atgriezusies pie tādas figūras, kāda viņai bija pirms grūtniecības.

64 gadus vecā aktiera sieva Hilarija ir jogas pasniedzēja. Rādot sevi kā piemēru, viņa pierādījusi sistemātisku sporta nodarbību efektivitāti. Hilarija neatteicās no treniņiem visu grūtniecības laiku un atsāka nodarboties ar sportu jau tūlīt pēc dzemdībām. Rezultāts, tā teikt, ir kā uz delnas – Boldvina kundzes figūra ir tvirta un slaida, un to apbrīno viņas bloga sekotāji.

Kadros, ko Hilarija publiskojusi no mājas treniņa, redzams, ka brunete ir pēdējos grūtniecības mēnešos. Savukārt video otrajā daļā fitnesa instruktore jau sporto blakus jaundzimušajai mazulītei. “Es noslēdzu savas grūtniecības un uzsāku pēcdzemdību atjaunošanos ar līdzīgiem vingrinājumiem iegurņa pamatnes nostiprināšanai. Lēnām un pārliecinoši,” pie video pierakstījusi daudzbērnu māmiņa. “Šis nav ieteikums citām, es tikai padalos ar to, ko daru ar savu dzīvi, savu ķermeni.” Hilarija apliecina, ka vienmēr ieklausās savā ķermenī un ir tam pateicīga. Turklāt viņas ķermenis vislabāk jūtas, kad ir kustībā. Viņa bija fiziski aktīva, kad mazulis vēl bija vēderā un turpina uzturēt fizisko slodzi, kad meita jau ir piedzimusi.

Aleks Boldvins un viņa dzīvesbiedre ģimenē audzina 9 gadus veco Karmenu Gabrielu, 7 gadus veco Rafaelu Tomasu, 6 gadus veco Leonardo Endželu Čārlzu, 4 gadus veco Romeo Alehandro Deividu, 2 gadus veco Eduardo Pau Lūkasu, kā arī gadu veco Mariju Lūsiju Viktoriju (viņu dzemdēja surogātmāte). Boldvinam ir arī meita no pirmās laulības ar Kimu Beisingeri. Airlenda Alise ir jau 26 gadus veca.

Aleka un Hilarijas Boldvinu ģimene Ņujorkā 2022. gada pavasarī

gallery icon

Ainiņas no modeles Airlendas Boldvinas dzīves

Foto no aktieru Aleka Boldvina un Kimas Beisingeres meitas modeles Airlendas Bolvinas "Instagram" profila.

gallery icon