foto: Dede / BACKGRID/ Vida Press
Viktorija Bekhema iebilst pret kritiku par meitas Hārperes “nepiemēroto” kleitu
Viktorija Bekhema ar 11 gadus veco meitu Hārperi Bekhemu.
Stila jaunumi
2022. gada 5. oktobris, 19:02

Viktorija Bekhema iebilst pret kritiku par meitas Hārperes “nepiemēroto” kleitu

Jauns.lv

Modes dizainerei Viktorijai Bekhemai (48) nācies uzklausīt kritiku pēc tam, kad viņa soctīklos publiskojusi savas 11 gadus vecās meitas Hārperes fotogrāfiju, kurā meitene redzama apmeklējam Parīzes modes nedēļu melnā mežģīņu kleitā ar ārkārtīgi dziļu dekoltē. Faniem šķiet, ka šāds apģērbs nav piemērots bērnam.

Viktorija Bekhema parādījusi, ka nepiekrīt daudzajiem kritiķiem, kuri nevilcinājās paust savu sašutumu par kleitu, kādā modes dizainere atļāvusi savai 11 gadus vecajai meitai doties uz Parīzes modes nedēļu.

Hārpere uz mammas modes zīmola skati ieradās kopā ar visu Bekhemu ģimeni aizvadītajā nedēļas nogalē.

Viktorija Bekhema iebilst pret kritiku par meitas Hārperes “nepiemēroto” kleitu

gallery icon

Viktorija izpelnījās kritiku pēc tam, kad sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā meita ir redzama kopā ar modelēm Bellu un Džidži Hadidām.

Fani uzskatīja, ka tērps, kurā mamma atļāvusi Hārperei apmeklēt modes skati ir viņas vecumam “absolūti nepiemērots” un “nevietā seksualizēts”.

Viktorija parādīja, ka viņa nepiekrīt šim sabiedrības daļas viedoklim un ignorē šos komentārus. Kā atbildes reakciju uz kritiku modes dizainere publiskojusi vēl citas fotogrāfijas un video fragmentus ar sevi un Hārperi no Parīzē notikušā pasākuma.

Bijusī “Spice Girls” dziedātāja padalījusies ar vairākām fotogrāfijām, kurās redzama Hārpere, viņas tētis Deivids, dēli Bruklins, Romeo un Krūzs, kā arī vedekla Nikola Pelca un Krūza draudzene Tana Holdinga.

Vienā no attēliem Viktorija redzama kopā ar savu ģimeni, bet kādā citā visa kuplā Bekhemu saime ar savām otrām pusītēm.

Viktorija parādījusi arī fotogrāfijas, kurās meita pozē kopā ar pasaulē slavenām supermodelēm. Savos “Instagram” stāstos viņa arīdzan padalījusies ar sirsnīgu videoklipu, kurā Hārpere velta mammai mīlīgu novēlējumu. 

Hārpere saka: “Sveika mammīt, apsveicu, es ceru, ka tev būs vislabākā diena” un pēc tam nosūta gaisa skūpstu kameras virzienā. Meitenei līdzās stāv viņas brāļi.

Viktorija, daloties ar šo videoklipu, pievienojusi parakstu: “Labas veiksmes bučas no Hārperes Sevenas pirms skates”, ko papildinājusi ar rozā emocijzīmju sirsniņu.

Viktorija bija lieliskā noskaņojumā, bet daži viņas fani neslēpa sašutumu par meitas tērpu un pauda to sociālajos tīklos.

Viens dusmojās: “Es tiešām brīnos, ka meiteni šajā vecumā viņi jau tā ģērbj, bet tas ir tikai mans personīgais viedoklis.”

Otrs piebalsoja: “Kauns, ka seksualizējat savu 11 gadus veco meitu šādā kleitā.”

Trešā neapmierinātā persona sacīja: “Ja godīgi, es biju šokā, ieraugot Hārperi šajā kleitā, un uzskatu to par nepiemērotu viņas vecumam. Parasti viņa ģērbās kā mazām meitenēm vajadzētu, bet šodien tas bija galīgi garām, manuprāt.”

Arī pirms nedēļas, kad Hāpere kopā ar ģimeni apmeklēja Parīzes modes nedēļas skati, viņa bija tērpusies garā kleitā ar mežģīņu augšdaļu un dziļu dekoltē. Šajā reizē izraudzītais tērps bija dzeltenā krāsā.

Abās reizēs meitenei pie vakartērpa kājās bija sporta apavi.

foto: Dede / BACKGRID/ Vida Press
Viktorija Bekhema ar meitu Hārperi.

Dizaineres Viktorijas Bekhemas meitas Hārperes atturīgais stils

gallery icon

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon

Hārperes Bekhemas dzīve fotogrāfijās

gallery icon