foto: Instagram
"Ceru, ka viņš neatgriezīsies pie saviem pirmsākumiem" - Anna Sedokova atklāj, cik ļoti viņas dēļ izmainījies vīrs Jānis Timma
Anna Sedokova un Jānis Timma.
Attiecības
2022. gada 3. oktobris, 13:23

"Ceru, ka viņš neatgriezīsies pie saviem pirmsākumiem" - Anna Sedokova atklāj, cik ļoti viņas dēļ izmainījies vīrs Jānis Timma

Jauns.lv

Anna Sedokova padalījusies ar negaidītu atzīšanos. Māksliniece paziņojusi, ka pagātnē viņas vīrs, latviešu basketbolists Jānis Timma nav varējis noturēties pretī daiļā dzimuma pārstāvēm. Situācija mainījusies tikai pēc iepazīšanās ar dziedātāju.

Bijusī grupas "VIA gra" soliste savā "Telegram" kanālā faniem atzinusi, ka pirms tikšanās ar viņu slavenais sportists nav varējis turēties pretī sievietēm. Tomēr māksliniece ir pārliecināta, ka tad, kad cilvēks satiek "to pašu", viņš ir gatavs viņa dēļ mainīties, kas arī notika viņu pārī.

"Nesen sapratu svarīgu lietu: ja vīrietim sieviete nav īpaša, tā, kuras dēļ viņš vēlas mainīties, tad šādām attiecībām nav nekādas jēgas. Ja divi kļūs vienlīdz svarīgi un viens otram vērtīgi. Pirms tikšanās Jānis bija slavens ballētājs, bet es - darbaholiķis. Tagad tas ir mainījies. Vairāk nekā divus gadus nelaižu klajā dziesmas, un pagaidām neplānoju. Ceru, ka arī viņš neatgriezīsies pie saviem pirmsākumiem," viņa norādīja.

Anna Sedokova ar Latvijas sportistu apprecējās 2020. gada septembrī. Pārim nav kopīgu bērnu, taču basketbolistam ir četrus gadus vecs dēls Kristians no pirmās laulības. Jāņa bijusī sieva Sana iepriekš publiski paziņojusi, ka viņas bijušais vīrs viņu un bērnu nodevis un aizgājis pie bijušās "VIA gras" solistes, taču sportists sacījis, ka abi bijuši precējušies tikai uz papīra, bet abu attiecības jau sen izjukušas.

Sedokova uz ASV kopā ar Timmu un viņas dēlu Hektoru pārcēlās 2022. gada sākumā. Dziedātājas vecākā meita Floridā apmetās agrāk nekā māte - Alīna Belkeviča Maiami mācās kopš 2021. gada septembra. Bet dziedātājas jaunākā meita Monika jau vairākus gadus dzīvo ASV kopā ar savu tēvu, biznesmeni Maksimu Čerņavski.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon