foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Komiķe bez bremzēm: kas ir zināms par Holivudas zvaigzni Rebelu Vilsoni, kuras mīļotā sieviete ir latviete
Rebela Vilsone atzīst - viņa vienmēr ir zinājusi, ka gūs panākumus.
Dzīvesstils
2022. gada 30. septembris, 07:33

Komiķe bez bremzēm: kas ir zināms par Holivudas zvaigzni Rebelu Vilsoni, kuras mīļotā sieviete ir latviete

Zane Dzene

Žurnāls "OK!"

Nikola Kidmena, Hjū Džekmens, Rasels Krovs, Naomi Votsa, brāļi Kriss un Liams Hemsvorti –  šiem austrāliešiem izdevies pieradināt Holivudu, un viņu pēdās iet arī  zobgalīgā aktrise, dziedātāja un scenāriste Rebela Vilsone.

Viņa pārstāv to komiķu līgu, kuras maskulīnajā Olimpā valda Bens Stillers, Vils Farels un Saša Barons Koens, un apzinās, ka nedrīkst būt pārāk laba, lai neaizēnotu vīriešus. Šogad par Rebelu Vilsoni runā īpaši daudz – gan par viņas svara radikālajām pārmaiņām, gan privāto dzīvi, kurā nu liela loma ir latvietei Ramonai Agrumai.

foto: CAMERA PRESS/Iona Wolff / BAFTA / Vida Press

Dzīve ar suņiem

1980. gada 2. martā Austrālijā suņu audzētāju Boundsu ģimenē piedzima Rebela Melānija Elizabete. Meitenes māte Sjū Boundsa jau ceturtajā paaudzē nodarbojās ar bīglu audzēšanu, vismaz 75 no tiem bija kļuvuši par čempioniem. Runā, ka Rebela savu vārdu ieguvusi, pateicoties dziedātājai, kura uzstājās vecāku kāzās. Uzsākusi skolas gaitas Taras anglikāņu meiteņu skolā, viņa gan izmantoja citus vārdus, jo dumpiniece (rebel – angļu val.) negāja rokrokā ar kristīgām vērtībām. Tiesa, rokrokā ar skolas noteikumiem negāja arī Vilsones uzvedība.

Skolā Rebela bija ārkārtīgi nepopulāra, ļoti kautrīga un bez draugiem. Tad kādu dienu viņa nolēma, ka tam jāpieliek punkts, attīstīja humora izjūtu un kļuva par klases galveno jokdari, turklāt ar ambīcijām nākotnē kļūt par Austrālijas prezidenti. Garlaicības mākta, viņa reizumis iedarbināja skolas trauksmes pogu vai skolotāju priekšā uzsmēķēja, lai pavērotu viņu reakciju.

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones fantastiskās pārvērtības

Pērn aktrise Rebela Vilsone pasauli šokēja ar teju neticamām vizuālām pārvērtībām. Iepriekš apaļīgā Holivudas zvaigzne pārsteidza ar nudien iespaidīgu svara ...

gallery icon

Vidusskolā Rebela jau bija kļuvusi par vienu no populārākajām meičām skolā, lai gan vairāk laika pavadīja bibliotēkā, nekā čalojot pie mantu skapīšiem. Ar matemātisku prātu apveltītā skolniece labprāt iedziļinājās ciparu virknēs un bija pārliecināta, ka saistīs dzīvi ar matemātiku.

Brīvdienas viņa pavadīja, kopā ar ģimeni dodoties braucienā uz kārtējo suņu izstādi, un par viņu mājām kalpoja dzeltens treileris. Jāpiebilst, ka ar katru braucienu Rebelas nepatika pret šādu dzīvesveidu tikai pieauga. Suņi viņai bija noriebušies, taču ar laiku jauniete saprata, ka tas nav sliktākais veids, kā iepazīt pasauli. Katrā ziņā tā bija interesanta pieaugšanas pieredze, uz kuru tieša atsauce ir Rebelas Vilsones dalība austrāliešu suņu šovā Pooch Perfect (2020).

foto: Curtis Means/Shutterstock/ Vida Press
Ar Kailu Bornheimeru filmā "Vecmeitas".

Meli un tiesa

Intervijā amerikāņu TV sarunu šovu leģendai Ellenai de Dženersai Rebela Vilsone stāstīja, ka viņas bērnība esot pagājusi Sidnejas geto, bet, pieķerta melos, tviterī ierakstīja, ka esot  simtgadīga nāriņa, sīkāk neko nekomentējot. Kādā citā intervijā Rebela uzsvēra, ka viņas tante esot Liliāna Boundsa – animācijas pioniera Volta Disneja sieva no 1925. līdz 1966. gadam, taču šis apgalvojums tika apšaubīts. Lieta pat nonāca līdz tiesai, taču tiesa lēma, ka komiķe stāstījusi patiesību. Vēl citā intervijā Rebela klāstīja, ka pēc skolas gadu pavadījusi Dienvidāfrikā, kur saslimusi ar malāriju. Tās izraisītajās halucinācijās, kas ilgušas divas garas nedēļas, viņa redzējusi sevi kā aktrisi, kura saņem Oskaru. Ņūsautvelsas Universitāti viņa pabeidza ar diviem bakalaura grādiem – teātra un aktiermākslas studiju programmā un jurisprudencē. Viņa gan jau pirms dokumentu saņemšanas saprata, ka jurista dzīve nav domāta viņai, tā sagādājot lielu vilšanos mammai.

2015. gadā austrāliešu žurnālā Woman`s Day tika publicēts raksts, kura autors bija pārliecināts, ka Rebela Vilsone melojusi gan par savu dzimšanas datumu, gan par vārdu, gan audzināšanu. Ka patiesībā viņa dzīvojusi pavisam parastu vidusmēra austrāliešu dzīvi, ka viņas vecāki nav bijuši nūģi, ka viņa nekad nav atradusies krātiņā kopā ar leopardu, ka nav trāpījusies ceļā nevienam moskītam, bet ļāvusies fantāzijai “kā būtu, ja būtu” un savu biogrāfiju krietni izpušķojusi.

foto: MGM/Moviestore/Shutterstock/ Vida Press
Anne Hetaveja un Rebela Vilsone filmā "Krāpnieces".

Publikācijai bija lavīnas efekts, to citēja daudzi mediji. 2016. gada 6. maijā Rebela Vilsone nāca klajā ar paziņojumu, ka uzsākšot tiesas darbus, jo viņas reputācija esot sadragāta, viņa esot pataisīta par patoloģisku meli, emocionāli aizvainota un pazemota. Vēlāk viņa piebildīs, ka žurnālista izdomājums radījis nopietnas sekas viņas karjerā, jo Holivudas producenti, lai izvairītos no nezināmā nākotnē, vairījušies noslēgt līgumus par viņas dalību vairākās filmās. Sākās tiesa, lēmumu pasludināja nākamā gada 15. jūnijā.  

Tika nospriests, ka par nodarīto kaitējumu mediju grupai Bauer Media Group cietušajai jāizmaksā rekordliela summa – 4,5 miljoni ASV dolāru. Vilsone steidzās tvītot, ka ik cents tikšot novirzīts labdarībai un investēts Austrālijas kinoindustrijas attīstībā. Taču Bauer ar lēmumu nesamierinājās, un tiesu darbi turpinājās. Šoreiz tiesa Vilsonei piesprieda atmaksāt mediju grupai 4,1 miljonus dolāru, kā arī 80 % no tiesu izdevumiem. Komiķe neslēpa sašutumu un atkal vērsās tiesā, taču 2018. gada novembrī saņēma prasības atteikumu. Publiskais murgs bija beidzies.  

foto: Larry Marano/Shutterstock/ Vida Press

Ar Kidmenas stipendiju

Kā viss bijis patiesībā, zina tikai pati Rebela Vilsone. Pārējie viņu var iepazīt tikai no daudzajām intervijām, kurās komiķe paver gan savas privātās, gan profesionālās dzīves priekškaru. Un tur, izrādās, ir vieta arī Nikolai Kidmenai.

Pēc studijām Rebelas Vilsones kursabiedrus aicināja spēlēt ziepju operās, taču “par mani neviens neinteresējās, jo visas lomas bija paredzētas astoņpadsmitgadīgām meitenēm bikini”. Viņa ķērās pie scenāriju rakstīšanas un uzlika uz papīra Rietumu monologus – dažādu sieviešu domas par to, kas ir mīlestība un kas – ķermenis. Vilsone pati bija gan producente, gan galvenās lomas atveidotāja, un nav brīnums, ka izrāde kļuva par hitu. Rebela saņēma Nikolas Kidmenas stipendiju 12 tūkstošu dolāru apmērā, kas ļāva viņai pārcelties uz Ņujorku, “un tas uz visiem laikiem mainīja manu dzīvi”. Finansiālo atbalstu no Nikolas Kidmenas viņa saņems vēl vienu reizi – trīs tūkstošus dolāru kā balvu kādā no kinofestivāliem, un oskarotā Holivudas dīva, piesaukta kā cilvēks ar “milzīgu ietekmi manā dzīvē”, tiks pie publiskiem pateicības vārdiem.

foto: ddp/Geisler/Anita Bugge / Vida Press

“Cilvēki saka, ka man ir neticama dzīve un viss, kas ar mani noticis, ir neprātīgi. Patiesībā jau viņiem ir taisnība,” reiz pārdomām ļāvās Rebela Vilsone. Taču viegli viņai nebija. Arī otrā reize, kad viņa pārcēlās uz ASV (šoreiz uz Losandželosu), nebija vienkārša, un ne jau kultūras atšķirības bojāja Vilsones noskaņojumu.

Austrālijā Rebelas vārdam jau bija paliels svars, tur viņa bija atzīta komiķe. Amerikai par to bija nospļauties – viņa nevienu nepazina, un neviens nepazina viņu. Bija jāsāk viss no jauna, un tas nenozīmēja tikai dzīvesvietas meklējumus un dzīvi uz diviem čemodāniem, kuros atrodas visa iedzīve. Taču: “Tu iepazīsti cilvēkus, un kļūst aizraujoši. Losandželosā ir vislabākie laikapstākļi!” Turklāt gan Austrālijā, gan Amerikā, lai kaut kur nokļūtu, jābrauc ar mašīnu, un braukt Vilsonei patīk.

foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Ar Anni Kendriku mūziklā Pirmklasīgās.

Drosmīga un seksīga

Tā bija Tula no Picas (2003), kas Rebelai Vilsonei nodrošināja atpazīstamību. Vispirms filmā, vēlāk jau komēdijseriālos viņa atveidoja apaļīgu grieķu izcelsmes austrālieti, turklāt tik pārliecinoši, ka producenti regulāri pagarināja viņas līgumsaistības. Tobrīd Vilsone piestrādāja arī kinoteātrī, kur viņas pienākumos ietilpa arī popkorna pagatavošana un grīdu slaucīšana, taču ne viens vien skatītājs viņā sazīmēja Tulu.

Apaļas un nerātnas meičas kļuva par Vilsones jājamzirdziņu un lika pamatu viņas publiskajam tēlam. Un tāda viņa devās uz Holivudu, labi saprotot, ka ne viena vien konkurente ir miesās divas, ja ne trīs reizes knapāka. Taču Vilsone zināja, ka, lai pretinieks nevarētu ievainot, sava vājā vieta jāatklāj uzreiz. Tā nu Rebela kā drosmīga un seksīga bezkauņa lidoja pretī cerīgai nākotnei, apgāzdama visus stereotipus par to, kādai jābūt Holivudas zvaigznei. Arī vēlāk viņa neļaus producentiem sevi “ielikt kastē”, tāpat kā neļāva jau ar pirmo lomu, kas bija rakstīta speciāli Rebelai.

foto: imageSPACE/Sipa USA/ Vida Press

Tuvojoties Līgavas māsu (2011) pirmizrādei, komēdijas režisors Pols Feigs atzina, ka Rebela atšķīrusies no visām aktrisēm, ko viņš pazinis. Viņa brīvi izturējās gan pret savu ķermeni, gan tekstiem, un arī aktrise Kristena Vīga reiz tika minējusi, ka Rebelai neesot bremžu. To apliecina arī kāda epizode, kas iekļauta tikai necenzētajā filmas versijā – Brinna un viņas brālis (aktieris Mets Lūkass) sēž vannā, un viņš skuj viņas paduses... Ar homoseksuālo Metu Lūkasu kopīgu valodu Rebela atrada ļoti ātri, un no 2012. līdz 2015. gadam abi bija dzīvokļa biedri. Nereti abi, kārtējo reizi vēlā vakarā sēžot vannā un skaļi dziedot visu, kas vien ienāk prātā, kaitināja kaimiņus.

Pēc lomas Līgavas māsās Vilsone izbaudīja komplimentus, bet Variety saviem lasītājiem norādīja, ka viņa ir komiķe, kurai vērts pievērst īpašu uzmanību. Rebela nospēlēja galveno lomu komēdijā Vecmeitas (2012), kuras galvenā varone Bekija, nebūt ne glītākā un foršākā, turklāt izteikti “plus size” meitene, grasās precēties ar īstu smukulīti, kamēr viņas stilīgās skolasbiedrenes vēl joprojām ir vienas un nelaimīgas, tāpēc nolemj – kāzas jāizjauc!

foto: gotpap/starmaxinc.com/Newscom/Si/ Vida Press

Resnā Eimija ar skaļo balsi

Lielo lozi Vilsone izvilka, kad viņu apstiprināja Tasmānijā dzimušās Patrīcijas Hobārtas jeb resnās Eimijas lomai mūziklā Pirmklasīgās (2012). Tas gan nav sevišķi oriģināls, taču mūziklam bija lieliski kases panākumi un arī labas atsauksmes, kas ļāva veidot divus turpinājumus (pēdējais kinoteātros nonāca 2017. gadā). Par savu darbu Vilsone saņēma MTV balvu, un Holivuda viņu sāka vērtēt arvien augstāk. Sekoja darbs komēdijā Vaiga sviedros (2013), televīzijas projekti, loma romantiskajā komēdijā Kā būt vienai un laimīgai (2016) un labu gaumi ignorējošā filmā Spiegs kļūdas pēc (2016) ar Sašu Baronu Koenu visnotaļ nejēdzīga tipiņa lomā.

Rebelas Vilsones statusu Holivudā novērtēja arī Amerikas Kinoakadēmija un lūdza komiķi Oskaru ceremonijā pasniegt vienu no balvām. Viņas nākamais lielais iznāciens bija nejaukās Ursulas tēls, kad Vilsone piedalījās zvaigžņotajā koncertā Mazā nāriņa. Aktrise turklāt pamanījās arī debitēt Vestendā, Londonā, un saņemt atzinīgu vērtējumu arī par darbu teātrī.

foto: ©Warner Bros/courtesy Everett Collection / Everett Collection/ Vida Press
Rebela Vilsone un Liams Hemsvorts filmā "Vai tas nav romantiski".

2019. gadā Rebela Vilsone piedalījās filmā Vai tas nav romantiski, kurā nospēlēja galveno lomu – sievieti, kura nonākusi romantiskā komēdijā, kaut arī no sirds ienīst šo žanru. Viņas fantāziju puisi atveidoja Liams Hemsvorts. Vilsone bija arī filmas producente, un viņas sirdi sildīja ieņēmumi no biļešu tirdzniecības. Kopā ar Annu Hateveju Rebela piedalījās komēdijā Krāpnieces, savukārt austrāliešu seriālā Less Nortons (2019) viņa atveidoja dvīņumāsas – Dorīnu un Doloresu –, ļaujot ieskatīties aiz Sidnejas kazino durvīm pagājušā gadsimta astoņdesmitajos. 2019. gadā kinoteātros nonāca arī Taikas Vaikiki melnā komēdija Trusis Džo Džo.

Par lomu šajā filmā Vilsoni nominēja Ekrāna aktieru ģildes balvai. Tad pandēmijas dēļ sākās pauze, no kuras Rebela Vilsone izķepurojās tikai šopavasar ar Netflix piedāvājumā skatāmo filmu Pēdējais gads. Tajā viņa atveido sievieti, kas divdesmit gadus nogulējusi komā un nu atgriežas vidusskolas pēdējā klasē, būdama no sirds pārliecināta, ka kļūs par izlaiduma balles karalieni. Trīs dienās tā kļuva par šīs straumēšanas platformas visskatītāko filmu, kinokritiķu viedoklis gan bija skarbs, taču par Rebelu Vilsoni runāja jau citā kontekstā.

foto: Netflix/courtesy Everett Collection/ Vida Press
Rebelas jaunākais veikums – Netflix filma "Pēdējais gads".

Liekie kilogrami

2013. gadā Rebela Vilsone radīja T kreklu kolekciju apaļīgām sievietēm, kuru nosauca resnās Mendijas vārdā. Uz krūtīm bija ananasu vai kūciņu zīmējumi, un sajūsminātu pircēju netrūka. Vilsones dizaineres talantu apliecināja arī apģērbu līnija korpulentām sievietēm, kas nāca klajā 2017. gadā. Vilsone zināja, ka nereti pie lomām tikusi, pateicoties XXL izmēram, taču, no malas  veroties, neizskatījās, ka viņa par to pārdzīvotu. Galu galā, tieši Vilsones balss kļuva par vienu no skaļākajām, mudinot par savu ķermeni – jebkāda izmēra! – domāt pozitīvi. Uz MTV balvas pasniegšanas ceremoniju 2015. gadā Rebela devās, ģērbusies kā Viktorijas eņģelis...

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Rebela ceļā uz sporta zāli.

Kādā intervijā viņa atzina, ka neapskauž aktrises, kurām tiek glamūrās lomas, jo viņas taču nedrīkstot ēst, bet “es daru to, ko daru”. Šķiet, viņa bija piesavinājusies savu varoņu moto: “Un kas par to, ka es neesmu tieva, superskaista, bagāta, stilīga un kāda tur vēl?! Es arī varu priecāties!”

Ilgi lolotā pašpārliecinātība ļāva cirst pretī arī tiem, kuri teica, ka Rebelai jākļūst tievākai. Vai tad tievāka viņa būšot asprātīgāka un smieklīgāka? Taču ne. Tomēr pienāca brīdis, kad Rebela Vilsone bija spiesta nopietni pārdomāt, kā rīkoties tālāk.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Rebela Vilsone - agrāk un tagad.

Lai gan meitene arī iepriekš nebija bijusi slaida kā maikste, Rebela strauji uzbarojās ap divdesmit gadu vecumu. Ārsti atklāja, ka pie vainas ir policistisko olnīcu sindroms, ko raksturo neregulāras menstruācijas, paaugstināts androgēno hormonu līmenis un krietni apgrūtināta vai pat neiespējama grūtniecības iestāšanās. Gandrīz divdesmit gadus vēlāk viņa vērsās pie ārsta cita iemesla dēļ – bioloģiskā pulksteņa tikšķi, tuvojoties 40. dzimšanas dienai, kļuva arvien uzstājīgi, tāpēc viņa nolēma iesaldēt olšūnas. Rezumējums bija skarbs: ja Rebela atvadītos no liekā svara, to izdarīt būtu vienkāršāk. “Cik nepieklājīgs un nejauks!” Vilsone pukojās uz ārstu. “Taču viņam bija taisnība – es staigāju apkārt ar daudziem liekiem kilogramiem.”

foto: Tourism Fiji/Mega / Vida Press

Rebela Vilsone apņēmās dzīvot veselīgi. Ja agrāk viņa notiesāja pat 3000 kaloriju dienā un joprojām jutās izsalkusi, tagad Vilsone ēdienkarti veidoja pēc olbaltumu diētas principiem: četras līdz sešas ēdienreizes dienā, liesa gaļa (liellops vai vista), zivis, olas, biezpiens, liess siers un tā produkti, pākšaugi, sēklas, dārzeņi un rieksti. Šīs diētas laikā jāizvairās no saldumiem un miltiem, augļiem un taukiem, pilnībā jāizslēdz ātrie ogļhidrāti un alkohols.

Kamēr daļa pasaules pandēmijas laiku īsināja, audzējot kaitinošās riepiņas, Rebela rīkojās pretēji, turklāt būšana prom no sabiedrības acīm ļāva izcīnīt cīņu ar dēmonu, vārdā “emocionālā ēšana”. Viņa šņakāja burkānus, ēda avokado un visu dokumentēja Instagram. Arī tad, kad vēders brēca pēc burgera un ceptām kartupeļu daiviņām. Jā, bet tikai ar mēru, pēcāk visu apēsto sadedzinot treniņos.

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon

Savu mērķi – 75 kilogramus Vilsone sasniedza šogad, kopumā atvadījusies no vairāk nekā 30 kilogramiem. Viņa apzinās, ka šī cīņa nav sprints, bet maratons, taču Rebelas mērķis nebija kļūt supertievai, bet daudz veselīgākai.

Disneja princese un Holivudas preteklis

Nākamo uzmanības lavīnu Rebela Vilsone izdzīvoja vasaras sākumā, kad paziņoja, ka ir attiecībās ar sievieti. “Es domāju, ka meklēju Disneja princi... Bet varbūt visu šo laiku man bija jāmeklē Disneja princese,” tā viņa Instagram parakstīja fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar latvieti Ramonu Agrumu, un pievienoja arī mirkļbirku #loveislove un varavīksnes simbolu, ko visā pasaulē izmanto LGBT kopienas.

foto: Instagram
Foto, ko Rebela publicēja Instragram, paziņojot par attiecībām ar latvieti Ramonu Agrumu.

Rebelas Vilsones mīlas dzīve arī līdz šim bijusi gana intensīva, taču visas attiecības bijušas īslaicīgas. Viņas sirds pavēlnieku vidū bijis producents un aktieris Mikijs Gūčs, jaunākais, austrāliešu tenisists Mets Reids, kaskadieris Adens Stejs un miljardieris Džeikobs Bušs. Pēc šķiršanās no viņa Vilsone iekāpa līdz šim neiepazītā teritorijā – sapratusi, ka vēlas ģimeni, viņa veselu gadu pie tā kārtīgi piestrādāja. Proti, gāja uz randiņiem, teritoriāli aptverot gan Ameriku no Losandželosas līdz Ņujorkai, gan arī dažas valstis Eiropā. Pieredze esot bijusi tā vērta, jo nu Vilsone skaidri zina, ko vēlas un ko nevēlas, jo tikusies gan ar miljonāriem, gan ar tādiem, kuriem pie dvēseles nav bijis pat graša.

Un nu – Ramona Agruma, apģērbu kompānijas LemonVeLimon dibinātāja ar Latvijas Universitātes juristes diplomu un latviešu, krievu, angļu un vācu valodas zināšanām. Abas apmeklēja Vimbldonas tenisa mačus, kur piemiņai nobildējās ar princi Hariju, un pamatīgi izceļojās pa Itāliju un Turciju. Nu abas esot laimīgas, lai gan ne jau viss ritējis gludi.

foto: RMLA / LESE / Stoianov / BACKGRI/ Vida Press
Rebela Vilsone un Ramona Agruma 2022. gada augusta beigās.

Rebelai Vilsonei tika dotas 27 stundas, lai “iznāktu no skapja” –  ziņas par viņas attiecībām ar sievieti bija nonākušas kāda žurnālista nagos. Sekoja šantāža, kas rosināja kārtējo diskusiju par žurnālistikas ētiku. Kādu citu diskusiju viņa aizsāka maijā, kad atzinās, ka vēl pirms #MeToo ēras piedzīvojusi aizvainojošu attieksmi no kolēģa – vīrieša. “Tas bija pretīgi,” viņa atcerējās. “Viņš ieaicināja mani savā istabā un nolaida bikses.” Pretekļa vārdu Rebela Vilsone publiski nav nosaukusi, taču atzina, ka viņš centies iznīcināt aktrises karjeru. Kad viņa atklāja notikušo aģentūrai un kinostudijai, Rebela saprata, ka ir vismaz ceturtais šī nelieša upuris. 

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon

Ar šodienas prātu Rebela Vilsone nesaprot, kāpēc toreiz nav pametusi projektu, kurā abi piedalījušies, bet izvēlējusies rīkoties kā īsta profesionāle – noglabāt personiskās emocijas un turpināt darbu. “Tagad es tā nerīkotos,” uzsver aktrise, kuras drastiskās vizuālās izmaiņas, visticamāk, viņas karjeras kuģim ļaus slīdēt citā virzienā. Vilsone gaida dramatisku lomu piedāvājumus, taču nesmādētu arī kaut ko no kriminālās pasaules, piemēram, slepkavas lomu.

foto: RW/MPI/Capital Pictures / MEGA / Vida Press

Fakti:

  • Filmējoties Pirmklasīgajās, katrs Rebelas Vilsones kilograms bija aizsargāts ar līgumu, kas paredzēja, ka viņa nedrīkst notievēt. Kādā intervijā viņa atklāja iemeslu – lielo izmēru aktrisēm komēdijās klājas daudz labāk tāpēc, ka cilvēkiem ir vieglāk pasmieties par resnīšiem nekā par ļoti pievilcīgiem cilvēkiem, turklāt vīrieši nespējot smieties par skaistām sievietēm.
     
  • Rebelai Vilsonei pieder īpašumi Sidnejā, Losandželosā un Ņujorkā. Sākumā, kad Rebela Vilsone ķērusies pie savu līgumu pārskatīšanas, cilvēki domājuši, ka viņa ir jukusi, jo redzējuši viņā tikai stulbu meiču no seriāliem, nevis diplomētu juristi.

Rebela Vilsone nopērk otru māju Holivudā

Komiķe Rebela Vilsone par 2.95 miljoniem ASV dolāru nopirkusi otru māju Holivudhilsā, kas ir turpat kaimiņos jau esošajai. Turklāt viņai ...

gallery icon
  • ​​​​​​Filmās visus trikus izpilda pati, jo kaskadieri ar viņas apmēriem atrast nav iespējams.
     
  • Nebaidās lietot ļoti rupjus vārdus un salīdzinājumus, nedomājot par iespaidu uz klātesošajiem.
     
  • Tic, ka sliktais vienmēr atgriežas.
     
  • Rebela Vilsone vienmēr ir zinājusi, ka gūs panākumus.
     
  • Nelieto ne alkoholu, ne narkotikas.