foto: Publicitātes foto
Aktuālākās 2022. gada rudens grima tendences vienuviet
Skaistums
2022. gada 28. septembris, 15:17

Aktuālākās 2022. gada rudens grima tendences vienuviet

Reklāmas projekts

Negaidiet tipisku rudens grimu. Viena no sezonas lielākajām tendencēm ir negaidīta – gaiši zila krāsa. Tā ir viena no krāsām, kas lieliski piestāv visiem ādas toņiem.

Ja vēlaties ko drosmīgāku par pasteļtoņiem, priecāsieties uzzināt, ka tikpat populāras būs košas metāliskās krāsas. Tāpat arī vēsos toņos ieturētas sudrabotas un dūmakaini melnas acis. Piebilstot, ka kopumā 2022. gada rudenī bronzas toņi būs mazāk izteikti, dodot vietu citām metāliskām krāsām, piemēram, sudrabam un intensīvai melnai krāsai, lai padarītu acis patiešām izteiksmīgas.

foto: Publicitātes foto

Koši zilas acis

Šis foto pārliecina par nepieciešamību izmēģināt burvīgos, zilos toņus. 

Lai iegūtu izplūdinātas maliņas, uzklājiet acu ēnas tajā vietā, kur vēlaties iegūt spilgtāko krāsu, pēc tam ar mazu pūkainu grima otiņu izpludiniet un padariet mīkstāku robežlīniju.

foto: Publicitātes foto

Spīdīgas lūpas

Tīrs, glancēts spīdums.

Izmantojiet lūpu spīdumu gaišā persiku tonī, lai izceltu dabisko lūpu krāsu un grims nebūtu pārmērīgs. 

foto: Publicitātes foto

Krāsu akcenti

Dūmakainās acis ir viena no lietām, kas būs modē 2022. gada rudenī. Taču tās apvienojas ar interesentiem krāsu akcentiem. Pievērsiet uzmanību negaidītam dzeltenās krāsas triepienam iekšējos acu kaktiņos. 

foto: Publicitātes foto

Grafisks acu laineris

Mūsu kļūda ir domāt, ka mēs varētu izveidot precīzas un asas līnijas ar pirmo mēģinājumu.  Taču kam gan vēl ir domāts grima noņēmējs? Aizmirstiet acu ēnas un skropstu tušu, tā vietā izvēlieties acu zīmuli, lai izveidotu šo grafisko “spārnoto” acu versiju.  Šī izskata atveidošanas noslēpums ir pigments. Neatkarīgi no izvēlētās krāsas izmantojiet piesātinātas krāsas zīmuļus, veidojot precīzas līnijas.

foto: Publicitātes foto

Dūmakainas acis

Īpaši izteiksmīgas, īpaši dūmakainas acis.

Lai iegūtu izpludinātu līniju un palīdzētu to saglabāt, izpludināto laineri pārklājiet ar melnām vai pelēkām acu ēnām, kas līdzinās fiksācijas pūderim.  Ja neesat tik drosmīga, lai izmantotu tikai melnu acu laineri un ēnas, izmantojiet brūnas krāsas, lai piešķirtu dziļumu dūmakaino acu kontūrām, mīkstinātu kopējo izskatu un padarītu to nedaudz ikdienišķāku.

foto: Publicitātes foto

Kuplas skropstas

Neatkarīgi no tā, cik lieliska ir jūsu skropstu tuša, dažkārt mākslīgās skropstas rada atšķirību starp apjomīgām skropstām un "va-va-va-voom" skropstām. Ja jums tik labi nepadodas mākslīgo skropstu uzklāšana, viss, kas jādara, ir jāpielipina šī skropstu sloksne uz savas skropstu līnijas. Veiksmes atslēga - treniņš.

Collistar Professional Eye Pencil (Profesionāls acu zīmulis)

Bobbi Brown Nudes Palette (Acu ēnu palete)

Artdeco Strip Lashes (Mākslīgās skropstas)

foto: Publicitātes foto

Starojoša āda

Brīnišķīga, starojoša āda, kas liek mums justies svaigi. Maigs, viegls pārklājums, kas nerada diskomfortu visas dienas garumā.

Lietojiet krēmveida produktus un izslēdziet pūderus no ikdienas procedūras.

foto: Publicitātes foto

Sarkanas lūpas 

 Izvēlieties sarkanas lūpas kopā ar dūmakainām acīm un aizmirstiet visus tos novecojušos skaistumkopšanas noteikumus, kas nosaka, ka jāizvēlas viens vai otrs. Klasika diez vai ir uzskatāma par modes tendenci, taču šis mūsdienīgais dūmakaino acu un sarkano lūpu apvienojums der ikvienai, kura katru sezonu vēlas kaut ko nedaudz pamainīt.

Isadora Nature Enhanced Cream Blush (Krēmveida vaigu sārtums)

PUPA Palette Never Without (Konturējošā palete)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv