foto: Unsplash
Būs jauni piedāvājumi, par kādiem pat nesapņoji - horoskops visām zodiaka zīmēm no 22.08. līdz 28.08.
Cita pasaule
2022. gada 22. augusts, 06:24

Būs jauni piedāvājumi, par kādiem pat nesapņoji - horoskops visām zodiaka zīmēm no 22.08. līdz 28.08.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

AUNS

Neparasta romantiska tikšanās var kļūt par sākumu ilgstošākām attiecībām. Kā zibens spēriens no skaidrām debesīm nāks atskārsme, uz ko patiesībā esi spējīgs. Neļauj atslābt interesei, seko iedvesmai, un tu piedzīvosi aizraujošus, emocionāli pacilājošus brīžus. Tikai pielūko, lai nelīdzinies sērkociņam, kas ātri aizdegas un tikpat ātri arī nodziest. Savaldībai un pacietībai var izrādīties zelta vērtība.

VĒRSIS

Plašākas kļūs iespējas atrisināt ģimenes finansiālās problēmas, iegūt līdzekļus kopīgu plānu īstenošanai. Noderēs gan eksperimenti, gan pārbaudītas vērtības, taču neskrien meklēt laimi kaut kur tālu prom pasaulē. Nedomā, ka materiālais nodrošinājums ir vienīgais, kas spēj sniegt mieru un stabilitāti, – pievērsies arī savas iekšējās pasaules sakārtošanai. Vēlama neliela rosība, pieticīgi tēriņi.

DVĪŅI

Lai cik dīvaini un negaidīti attīstītos notikumi, tie sagādās prieku, dos iespēju pabūt kopā ar draugiem, piedzīvot ko jaunu un neparastu. Skaidrāki kļūs tie personiskās dzīves jautājumi, kas iepriekš nedeva mieru. Vēlāk problēmas var sagādāt satraukti cilvēki. Gribēsi palīdzēt visiem, taču tērē savus spēkus apdomīgi. Pārāk liela nervozēšana nenāks par labu tev pašam.

VĒZIS

Balsties uz pārbaudītām vērtībām, seko idejām, kas saskan ar tavu pārliecību. Darbā esi uzņēmīgs un neatlaidīgs, taču savus sasniegumus neafišē. Tu paveiksi iecerēto arī bez palīgiem, ja vien noticēsi sev un nešaubīsies par sava darba rezultātiem. Kolektīvs darbs radīs tikai jucekli un nevajadzīgu kņadu. Uzticies vienkāršām, ārēji necilām lietām – tās neliks vilties.

LAUVA

Baudi visu, ko piedāvā dzīve, izrādi emocijas, izpaudies radoši, taču vairies no pārlieku dedzīgas rīcības, centies saglabāt vienmērīgu dzīves ritmu. Nepievērs uzmanību sīkām neveiksmēm, un tev izdosies pavirzīt uz priekšu iesāktās sabiedriskās aktivitātes. Ja sāksi gausties par likteni, tas patiešām izrādīs savu nelabvēlību.

JAUNAVA

Apliecini priekšniecībai savu lojalitāti, tas dos lielāku rīcības brīvību un paļāvību. Enerģijas tev netrūks – ja būs nepieciešams, vienā elpas vilcienā atrisināsi virkni sarežģītu lietu. Diemžēl iespējams arī daudz jaunu aizsākumu, kuri vēlāk var tā arī netikt novesti līdz galam. Pie tā būs vainojama tevis paša nespēja pretoties plašajam informācijas un piedāvājumu klāstam.

SVARI

Labs laiks ceļošanai, saviesīgu pasākumu apmeklēšanai, kontaktu dibināšanai. Iepazīstot pasauli un cilvēkus sev apkārt, pavērsies lielākas iespējas īstenot nākotnes plānus. Neskatoties uz veiksmīgo darbošanos, atsevišķas lietas tomēr paliks nesasniedzamā attālumā. Varbūt tā arī labāk, jo ilgas pēc nesasniegtā neļaus apstāties un iestigt pašapmierinātībā.

SKORPIONS

Izmēģini jaunas darba metodes, apgūsti modernas tehnoloģijas. Pēti un izzini, kā atvieglot savu dzīvi, izmantojot zinātnes sasniegumus, – tiecies pēc labākā, racionālākā un produktīvākā. Tev padosies smalks darbs tiešā un pārnestā nozīmē. Pietiks pacietības knibināties ap vienu un to pašu lietu, kamēr tā iegūs ideālu formu un piepildīsies ar vēlamo saturu.

STRĒLNIEKS

Esi mērķtiecīgs un komunikabls, aktīvi iesaisties sabiedriskās norisēs. Droši izmanto savu autoritāti, kontaktējies ar cilvēkiem, ej ciemos, aicini viesus pie sevis. Tev viss izdosies, tevi mīlēs un apbrīnos. Priekšroku dod izklaidei ārpus mājām, ļauj savā dzīvē ienākt jauniem draugiem un iespaidiem. Nepakārto atpūtu televīzijas programmai – tā tu pie dzīvesprieka netiksi.

MEŽĀZIS

Raizēties par dzīves nebūšanām neatliks laika, jo tu atradīsies nepārtrauktā darbībā – ne velti mēdz teikt, ka darbs ārstē visas kaites. Lieliski tiksi galā ar sīkām problēmām, radīsies veiksmīgi biznesa risinājumi. Pat tad, ja tā būs tikai īslaicīga izeja no sarežģītas situācijas, tas palīdzēs atgūt līdzsvaru un paļāvību, ka nav neatrisināmu jautājumu, ir tikai jāatrod pareizā pieeja.

ŪDENSVĪRS

Kopīgi piedzīvojumi saliedēs, iespējama iemīlēšanās no pirmā acu skatiena, kaislības, pacilātība. Ļaujies notikumu plūdumam un tālu uz priekšu nākotni neplāno. Izbaudi mirkli! Veiksme un panākumi priecēs sirdi un viesīs optimismu. Tu tikai nedrīksti šaubīties ne par sevi, ne spēles noteikumiem. Tiklīdz gribēsi kaut ko grozīt, „izkritīsi no ritma”.

ZIVIS

Notiekošo darbā rūpīgi analizē, saliec pa plauktiņiem, lai nerodas muļķīgi pārpratumi un veltas cerības. Domā ne tikai par ienākumiem, bet arī par gandarījumu. Ja izmaiņas darbā atbilst tavām interesēm, nevilcinies tās izmantot. Priecājies par mazumiņu, tad problēmas neliksies tik nepārvaramas, un tev nebūs iemesla gausties par dzīves netaisnību.

Tēmas