Attiecības
2022. gada 17. augusts, 16:18

89 gadus vecā Džoana Kolinsa izskatās satriecoši peldkostīmā! Aktrise bauda brīvdienas kopā ar 57 gadus veco vīru

Jauns.lv

Seriāla “Dinastija” zvaigzne Džoana Kolinsa izskatījās dzīvespriecīga un krāšņa, kad pavadīja laiku kopā ar savu 32 gadus jaunāko vīru Pērsiju Gibsonu. Aktrise sociālajos tīklos padalījusies ar video un foto no brīvdienām, kur redzama debeszilā bikini. Neticami, ka viņai ir jau 89 gadi. Kolinsa aizvien izskatās žilbinoši!

Džoana Kolinsa savā jaunākajā “Instagram” ierakstā izskatās satriecoši jaunavīgi. Aktrise padalījusies ar video un foto, kur abi ar vīru Pērsiju Gibsonu (57) bauda Dienvidfrancijas sauli un peldi. Ekrāna dīva bija ģērbusies zilā bikini un lielā platmalē, bet acis no spožajiem saules stariem paslēpusi aiz tumšajām brillēm lielos rāmjos.

“Instagram” ievietotajā video Kolinsa redzama, peldamies baseinā. Viņa tajā izpilda dažas deju kustības grupas “Blondie” dziesmas “Heart of Glass” pavadībā. Savukārt soctīklā publiskotajā fotogrāfijā redzama aktrise peldkostīmā un viņas vīrs Pērsijs bez krekla. Džoana piekļāvusies vīram pie sāna, un abi smaida viens otram.

“Nekas cits nevar līdzināties izpriecai saulītē,” pie video, kas publicēts dažas dienas pēc fotogrāfijas, pierakstījusi leģendārā aktrise. “Kad ir 100 grādu [37,7 grādi pēc Celsija] ēnā un esmu pateicīga, ka ir baseins,” viņa komentējusi fotogrāfiju.

Protams, nebija ilgi jāgaida, līdz fani sāka apbērt aktrisi ar komplimentiem. “Lieliska fotogrāfija. Kodak brīdis!! Karaliene Džoana Kolinsa izskatās satriecoši,” raksta viens fans savu komplimentu papildinot ar divām sarkanām emociju sirsniņām. “Īsta ikona!” – jūsmo otrs. Savukārt trešais raksturo video ar vārdu “brīnišķīgi”, bet ceturtais sajūsminās, sakot – “Tik skaisti!”

Džoana Kolinsa gadu gaitā

gallery icon
124

Teātra menedžeris Pērsijs Gibsons ir kolorītās britu aktrises piektais vīrs. Abi ir precējušies kopš 2002. gada.

Kolinsai ir trīs pieauguši bērni no iepriekšējām laulībām.

Meita Tara un dēls Saša dzimis viņas otrajā laulībā ar angļu aktieri un dziedātāju Antoniju Ņūliju, ar kuru aktrise laulībā nodzīvoja no 1963. gada līdz 1971. gadam. Trešais bērns – meita Katjana – dzimusi viņas trešajā laulībā ar amerikāņu uzņēmēju, grupas „The Beatles” menedžeri un filmu producentu Ronu Kāsu. Šī laulība ilga no 1972. gada līdz 1983. gadam. Džoana Kolinsa ir vecmāmiņa trim mazbērniem.

81 gadu vecā Džoana Kolinsa ar piekto vīru, kurš ir 32 gadus jaunāks

Kolorītā britu aktrise Džoana Kolinsa bijusi precējusies 5 reizes. No 2002. gada viņa dzīvo kopā ar piekto vīru – teātra ...

gallery icon
6

„Bieži vien sabiedrībā netiek pat ievērots, ka daudzas sievietes izskatās krietni jaunākas par saviem gadiem jeb arī tas tiek pasniegts kā sensācija,” savos memuāros raksta aktrise Džoana Kolinsa. „Ir dučiem aktrišu, kurām ir pāri 50 un viņas izskatās lieliski: Sofija Lorēna, Sūzena Sarandona, Ursula Andresa, Rakele Velča... Šis saraksts ir bezgalīgs un tās ir tikai aktrises! Man ir daudz draudzeņu, kurām ir 60, 70 un 80 gadu. Viņas nav mediju uzmanības centrā, bet visas izskatās satriecoši valdzinošas. Francijā, piemēram, godā un respektē vecākas sievietes, tāpat arī Latīņamerikas zemēs, kur viņas uzskata par burvīgām. Šīs dāmas izstaro patiesu seksuālu valdzinājumu. Pasaules vēsturē sen pierādīts fakts, ka daudzas slavenās sievietes bija seksuāli aktīvas pusmūžā un arī pēc tā. Katrīnai Lielajai bija 60 gadu, kad viņa uz savu guļamistabu veda vīriešus, kuri bija 40 gadus jaunāki par viņu.”