foto: Publicitātes foto
"Kora Organics" produkti, kas lutinās jūsu ādu un garu
Skaistums
2022. gada 12. augusts, 18:06

"Kora Organics" produkti, kas lutinās jūsu ādu un garu

Jauns.lv

Vēlamies zināt, kas tieši tiek uzklāts uz mūsu ādas. Kora Organics cenšas būt caurredzams attiecībā uz savu produktu sastāviem, un uzņēmuma misija ir nodrošināt klientus ar veselīgiem ādas kopšanas līdzekļiem, kas sniedz rezultātus. 

Kā tieši zīmola dibinātāja un izpilddirektore Miranda Kera (Miranda Kerr) to panāca?

foto: Publicitātes foto

Kad viņa 2009. gadā nodibināja zīmolu, viņa laida tirgū tikai produktus ar sastāvdaļām, ko pati patiešām vēlējās lietot. "Izveidoju Kora Organics, jo nevarēju atrast produktus, kas būtu sertificēti kā bioloģiski, dabiski, nebūtu testēti uz dzīvniekiem un sniegtu man vēlamos rezultātus," viņa saka. Taču tas nav viss stāsts vai vienīgais iemesls, kāpēc Kera radīja šo līniju.

Kad Kerai bija 16 gadu, viņas mammai tika diagnosticēts liesas vēzis. Kopš tā brīža Kerai un viņas ģimenei bija motivācija vairāk pievērsties savai veselībai un turpināt pētīt visus produktus, ko viņi lietoja savā mājsaimniecībā. Tas nozīmēja skaistumkopšanas, tīrīšanas līdzekļus un visu pārējo. "Bijām šokēti, redzot, cik potenciāli kancerogēnas un toksiskas var būt dažas sastāvdaļas, kas bija viegli pieejamas tirgū un šķita drošas," saka Kera. 

Pēc tam, kad viņa sāka strādāt kā modele, viņa sāka izmantot daudzus dažādus produktus darbam. "Man nācās izmēģināt gandrīz visu, kas ir pieejams, un uzzināju tik daudz jauna par to, kādas tekstūras darbojas, lai piešķirtu ādai mirdzumu zem grima," viņa skaidro. Kopš tā brīža viņa zināja, ka vēlas aizsākt pati savu produktu līniju: “Nodomāju pie sevis: "Cik fantastiski būtu radīt veselīgu, bet ļoti iedarbīgu produktu klāstu!""

Kad kāds draugs iepazīstināja viņu ar izcilu bioloģiskās ķīmijas speciālistu, viņi sāka strādāt kopā, lai radītu efektīvus un iedarbīgus sertificētus bioloģiskos ādas kopšanas līdzekļus, un tieši tā radās Kora Organics. 

Turpinājumā ir norādīts viss, ko savam ādas kopšanas līdzekļu klāstam ir vērts pievienot no Kora Organics.

foto: Publicitātes foto

Šo sejas eļļu Kera ir iecienījusi jau kopš 26 gadu vecuma. "Man šķiet, tā joprojām sniedz milzīgas pārmaiņas manai ādai," viņa saka. Tā izlīdzina, izgaismo un nogludina tekstūru. Tās sastāvā ir citronlapu morindas (noni), mežrozīšu un smiltsērkšķu eļļas, kas, kopīgi iedarbojoties, novērš plankumus un krāsas izmaiņas.

"Tā ir mana Svētā Grāla eļļa, kuru izmantoju no rīta un vakarā, ‒ nevaru bez tās iztikt," apgalvo Kera.

foto: Publicitātes foto

"Šis serums man ļoti palīdzēja tikt galā ar pigmentācijas problēmām," atzinīgi vērtē Kera. Tas ir 12% C vitamīna komplekss, kas satur acerolas ķiršu, citrusaugļu mizu un kakadu plūmju ekstraktu. (Kakadu plūmes ir sastopamas Austrālijā, un tās satur visvairāk dabā sastopamā C vitamīna.) Tas dara ādu gaišāku, tvirtāku un mirdzošāku.

foto: Publicitātes foto

Šī vieglā želejveidīgā maska, kuras sastāvā ir sniega sēne, kokosriekstu piens un kaviāra laima ekstrakts, veicina ādas mitrināšanu, vienlaikus izlīdzinot ādu un piešķirot tai tvirtumu. Vienkārši uzklājiet to pirms gulētiešanas un pamostieties ar īpaši maigu, mitrinātu un mirdzošu ādu. Turklāt tā nerada paliekas uz spilvena, tāpēc nav jāuztraucas, ka tā notraipīs visu gultas veļu.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kera dēvē šo produktu par "labāko pīlinga pieredzi", kāda viņai jebkad ir bijusi. Šī uz kurkumas bāzes veidotā maska, kas apvieno gan fizikālos eksfoliantus, gan detoksikācijas vielas vienā, ir kā paštaisīta sejas maska tūbiņā. "Lietoju to katru rītu dušā kā skrubi, bet to var izmantot arī kā masku, ja ir nepieciešama dziļāka apstrāde, jo tā darbojas kā mikrodermabrāzijas skrubis," viņa skaidro. 

Izmantojot piparmētru, kurkumu un mežrozīšu sēklas, maska uzmundrina gan jūsu maņas, gan ādu, piešķirot jūsu ādai vēl neredzētu mirdzumu. Kera to labprāt kombinē ar Noni Glow sejas eļļu, lai mājās veiktu sejas kopšanas procedūru, kas lutina gan ādu, gan garu.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kera iesaka to lietot gan no rīta, gan vakarā uz sejas, kakla un dekoltē zonas pirms Noni Glow Oil eļļas lietošanas. "Man patīk, ka tas piešķir ādai mirdzumu, tāpēc tā izskatās skaisti zem grima, bet miegā šis līdzeklis izteikti mitrina un nomierina," viņa saka.

Kera uzskata, ka šis mitrinošais līdzeklis ir sejas krēmu crème de la crème: "Tas ir īpaši barojošs, izgaismojošs, mitrinošs līdzeklis ar pretnovecošanās iedarbību "viss vienā" visiem ādas tipiem, tostarp ādai ar noslieci uz pūtītēm."

Tā sastāvā ir kurkuma, lakrica, jūras mikroaļģu ekstrakti un mežrozīšu, tuksneša dateļu un marakujas eļļas maisījums, kas maksimāli lutinās jūsu ādu, ‒ un tas nemaksā tik daudz kā citi luksusa klases mitrinošie līdzekļi. Turklāt tas ir iepildīts skaistā stikla trauciņā ar atkārtoti uzpildāmām kapsulām, tāpēc, to lietojot, varat rūpēties par vidi.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Apvienojot alveju, babasū eļļu, saulespuķu sēklu eļļu un sniega sēni (dabiska hialuronskābes forma), šī attīrošā eļļa noņem grimu, vienlaikus mitrinot ādu, un ir gana maiga, lai to varētu lietot ādai ap acīm. "Šī attīrošā eļļa ir kļuvusi par manu iecienīto tīrīšanas līdzekli gan no rīta, gan vakarā, un tā padara ādu tik tīru un maigu," skaidro Kera. Pirms lietošanas noteikti sakratiet produktu, lai tas iegūtu vieglu, pienainu tekstūru. "Mana āda pēc kopšanas vienmēr ir tik mitrināta ‒ tā nekad nejūtas savilkta vai kairināta."

foto: Publicitātes foto

Aerosolam piemīt arī aromterapijas iedarbība, piemēram, piparmētra, kas uzmundrina, un palo santo, kas nomierina. Ikreiz to lietojot, sajutīsiet mitrināšanu, atsvaidzināšanu un būsiet gatavi veikt jebkuru uzdevumu.

Ar alveju, mikroaļģēm, zilajām margrietiņām un jūras ūdeni bagātinātais aerosols nodrošina ādai papildu mitrināšanas devu. "Man patīk to lietot visu dienu, ja ir jāatsvaidzina āda, ‒ pat uz grima," saka Kera.

foto: Publicitātes foto

INTERESANTS FAKTS: visi zīmola produkti ražošanas procesā tiek filtrēti caur rozā kvarca kristāliem, lai piešķirtu tiem mazliet maģijas un jūs, tos lietojot, sajustu šo mīlestības pilno enerģiju.

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv