Stila jaunumi
2022. gada 11. augusts, 08:01

Viena no pašlaik stilīgākajām slavenībām - pašpuika ar šiku Heilija Bībere

Žurnāls "OK!"

Amerikāņu modele, skaistumkopšanas zīmola Rhode izveidotāja un mūziķa Džastina Bībera sieva Heilija Bībere ir viena no šā brīža stilīgākajām slavenībām. Viņas vizītkarte ir klasisks, relaksēts ielu modes tēls ar pārlielām virsdrēbēm monohromā krāsu paletē.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Karsts, auksts, karsts, auksts

“Cenšos balansēt starp šiku un pašpuikas tēlu. Tas tiešām ir atkarīgs no tā, kā jūtos. Ja salst, man nav pat vēlmes censties. Tad vēlos justies komfortabli lielos mēteļos un bleizeros, ja karsti – mazos krekliņos,” par apģērba izvēles pamatprincipiem stāsta Heilija.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press

Influenceri influencē

“Ja kāda iemesla dēļ mainās mana estētika, jaunas idejas un detaļas stilam meklēju Pinterest. Šobrīd man patīk klasika, 1990. gadu vienkāršība ar labiem džinsiem, lielisku bleizeri un beisbola cepuri. Vienmēr pārliecinos, ka lietas, ko velku, ir super šikas.”

foto: ddp/Instar / Vida Press

Vieta

“Mans stils ir arī atkarīgs no atrašanās vietas. Dzīvoju Losandželosā un te jūtos relaksētāka, bet, piemēram, Ņujorkā vai Londonā gribu stilu pamainīt un izvēlēties ko atšķirīgu.”

foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida Press

Bez stilista neiztikt

Stiliste Maeve Reilly (Instagram/ @stylememaeve) ar Heiliju strādā, kopš modelei bija 19 gadu: “Mēs esam kopā izaugušas. Tagad viņai ir 25, pašai lieliska gaume un idejas – viņas stils ir mūsu abu kopdarbs. Lielākoties lietas, ko piedāvāju, viņa tomēr pārveido pa savam.”

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press

Snīkeru fanu klubā

“Dievinu krāsainus snīkerus un valkāju tos ar melnu tērpu vai citiem vienas tonalitātes komplektiem kā kontrastējošu, citādāku elementu. Vienmēr esmu atvērta dažādām lietām, īpaši, ja tas attiecas uz snīkeriem.”

foto: BACKGRID/ Vida Press

Pašpuika

“Stereotipiski tiek sagaidīts, ka sieviete ar lielisku augumu vēlas valkāt piegulošu apģērbu. Man šķiet aizraujošāk, ja sievietes izvēlas šika pašpuikas stilu.”

foto: ddp/Instar / Vida Press

Biežāk valkātais

“Ja atpazīsti manu gaumi, tad zini, ka man tipiski ir visabsurdākie pārlieli apģērbi. Tie ir ērti! Piemēram, rudenī vienmēr izvēlos pārlielu bleizeri, milzīgu, adītu džemperi un fantastisku mēteli. Šie apģērbi manā garderobē ir nepārtrauktā rotācijā.”

foto: Twitter/ Vida Press

Kontrasti

“Milzīga izmēra mētelim apakšā nevilkšu neko masīvu. Iespējams, izvēlēšos augumam piegulošāku, mazāku džemperi vai plānu jaciņu, labus džinsus, zābakus vai snīkerus. Pievēršu uzmanību tam, kāda veida drēbes der slāņainības efektam, un uzskatu, ka jāizvēlas tas, kas piestāv auguma siluetam un garumam.”

foto: ddp/Instar / Vida Press

Ar vienu kāju vīriešu veikalos

“Neesmu no tām, kuras neiepērkas vīriešu apģērbu veikalos, jo tas nav paredzēts sievietei. Es ļoti bieži valkāju vīriešu siluetus – maisveidīgas žaketes un milzīgas bikses,” apgalvo Heilija. Viņas garderobes fundaments esot no zīmoliem Saint Laurent, Bottega Veneta, Jacquemus un Balenciaga.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Stilīgais pāris Džastins un Hailija Bīberi

gallery icon
64