Atvērts Baltijā lielākais veikals Douglas!
Skaistums
2022. gada 22. jūlijs, 13:39

Atvērts Baltijā lielākais veikals Douglas!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

"Mēs pastāvam, lai atdzīvinātu skaistumu, palīdzot sievietēm un vīriešiem justies pārliecinātiem, būt un darīt visu, ko viņi vēlas."

Tieši šī iemesla dēļ tika radīts jauna koncepta veikals, kura galvenais mērķis ir atvieglot klienta pieredzi veikalā, piedāvājot  plašākas iespējas produktu testēšanā, skaistumkopšanas rituālu izmēģināšanā un eksperimentēšanā, lai spētu piemeklēt sev patiesi nepieciešamus un atbilstošus produktus.

Šogad 14.04.2022. savas durvis vaļā vēra Baltijā lielākais veikals Douglas, kas par savām mājām izvēlējies Tirdzniecības centru Spice.

foto: marisarbidans

Jaunais veikals Douglas var lepoties ar to, ka kļuvis par Baltijā plašāko veikalu, kura kopējā platība ir 559 km2. Ja iepriekš ir licies, ka liela daļa veikalu Douglas ir plaši un piedāvā plašu sortimentu, tad šoreiz veikals Jūs pārsteigs ar svaigu elpu, brīvo telpu un vietu, kur patiesi iepazīt produktus.

Viss veikals ir sadalīts daļās, lai palīdzētu veiksmīgāk orientēties telpā.

foto: marisarbidans

Kreisajā veikala pusē iespējams iepazīties ar plašo DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS zonu, kuru rotā spoguļi, interaktīvi dekoratīvās kosmētikas stendi un krēsli, lai klientiem sniegtu iespēju droši iepazīties ar sortimentu, piemeklējot atbilstošas tekstūras un toņus. Kopā izvietoti 29 dažādi dekoratīvās kosmētikas zīmoli, no kuriem pieejami gan zināmie MACESTEE LAUDER, CHANEL, DIORARMANI BEAUTY zīmoli, gan populārie Kylie cosmeticsPUPAIt cosmetics u.c. zīmoli, taču katru nedēļu šis skaits tikai palielinās.

Kā arī ir izveidota atsevišķa MAKE-UP skolas telpa, lai grima pamatu apgūšanas process varētu notikt vēl intīmākā gaisotnē.

foto: marisarbidans

Labajā veikala pusē ir pieejama ĀDAS KOPŠANAS sadaļa, kas sevī ietver ne tikai dažādus ādas kopšanas zīmolus, bet piedāvā atsevišķu procedūru galdiņu, kur kopā ar konsultantu iespējams vairāk iepazīt savu sejas ādu un izprast tās vajadzības.

Veikalā atsevišķi izcelti ir gan dabīgās kosmētikas produkti, gan  “LAB” kosmētika, no vārda – laboratorie, kas nozīmē- kosmētika, kas veidota alerģiskai, jutīgai un problemātiskai ādai un koncentrējas uz konkrētu problēmu atrisināšanu.

Kopā ādas kopšanas zonā ir pieejami vairāk kā 50 dažādi zīmoli, kas noteikti aptvers klientu vēlmes.

foto: marisarbidans

Pašā veikala galā atrodas plašā AROMĀTU zona, kura ne tikai priecē ar skaistu Nišas aromātu sienu, bet papildināta ar atsevišķiem aromāta galdiņiem, kur iespējams iepazīties ar aromātu sastāvdaļām un stāstiem. Šajā veikalā atradīsi tādus Nišas aromātu zīmolus kā Clean ReserveTom FordMaison MargielaVan Cleef & Arpels. 

Kā vienmēr, veikalā ir nošķirtas sieviešu un vīriešu smaržas, taču plašais klāsts, līdz šim plašākā Douglas nišu aromātu siena un noskaņa radīs vēlmi iepazīties ar VISIEM jaunajiem aromātiem. Kopā pieejami vairāk kā 60 dažādi aromātu zīmoli.

Neskatoties uz jau galvu reibinošo piedāvājumu, veikalā atrodas arī dažādu aksesuāru stendi manikīra piederumiem, dekoratīvās kosmētikas un matu kopšanas aksesuāriem.

Kā arī ir plaša matu kopšanas zona, kurā pieejami gan profesionālie salona produkti, gan Luksusa kategorijas produkti no ORIBE, BALMAIN un citiem.

foto: marisarbidans

Veikala galvenais mērķis ir radīt klientam ērtu, patīkamu un svaigu atmosfēru.

Jo mēs visi vēlamies dzīvot pasaulē, kur mūsu vēlmes tiek pamanītas, uzklausītas un novērtētas. 

Gaidīsim Tevi mūsu jaunajā Baltijā lielākajā veikalā Douglas Tirdzniecības centrā "Spice".

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv