Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon
11
Cita pasaule
2022. gada 26. jūnijs, 20:36

Putina iespējamā mīļākā Alīna Kabajeva iegādājusies luksusa mājas Turcijā, apgalvo Ņevzļins

Jauns.lv

Bijusī krievu olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva, kura tiek uzskatīta par Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamo mīļāko, iegādājusies divas jaunas luksusa mājas Turcijā, tā britu medijiem apgalvo Krievijā dzimušais Izraēlas uzņēmējs Leonīds Ņevzļins, kurš ir bijušais naftas giganta "Jukos" līdzīpašnieks un Krievijas prezidenta Vladimira Putina opozicionārs.

Kā norāda Ņevzļins, 39 gadus vecajai olimpisko spēļu zelta medaļniecei tagad pieder vasarnīca Turcijas dienvidos un māja Stambulā.

Īpašumi Turcijā iegādāti ar starpnieku un prezidenta Redžepa Tajipa Erdogana tuviem palīgiem, apgalvo Ņevzļins. Vienlaikus viņš nav sniedzis jebkādus konkrētus pierādījumus savam apgalvojumam par iegādātajām mājām.

Jāteic, ka gan Lielbritānija, gan Eiropas Savienība, gan arī Kanāda ir noteikušas sankcijas Kabajevai, kura ir kļuvusi par lielākās Krievijas privātās mediju kompānijas "National Media Group" direktoru valdes priekšsēdētāju. Šai kompānijai ir akcijas gandrīz visos lielajos Krievijas valsts medijos.

Rietumvalstis uzskata, ka Kabajeva ir iesaistīta Putina personīgās bagātības slēpšanā ārzemēs, un viņa un viņas ģimene ieguvusi bagātību, pateicoties tuvajām attiecībām ar Putinu un viņa tuvāko cilvēku loku.

Tiek uzskatīts, ka Kabajeva ir māte vismaz trim Putina bērniem un ir iesaistīta Kremļa propagandas izplatīšanā. Pēdējā laikā presē neoficiāli arī izskanējis, ka Kabajeva arī šobrīd esot gaidībās.

Tiesa, viņa nav komentējusi nedz pret viņu noteiktās sankcijas, nedz jebkādas baumas par grūtniecību vai attiecībām ar Putinu.

Kabajeva reti iziet sabiedrībā, tomēr šomēnes viņa Krievijā manīta divas reizes: Sočos un Sanktpēterburgā.

Alīna Kabajeva publiskos pasākumos

Olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva dažādos pasākumos.

gallery icon
36