Nokļūsti citā dimensijā ar MAC Stranger Things kolekciju
Skaistums
2022. gada 20. jūnijs, 21:14

Nokļūsti citā dimensijā ar MAC Stranger Things kolekciju

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Izpaud savu iekšējo Demogorgonu ar šiem lūpu spīdumiem, vaigu sārtumiem un acu ēnām.

Stranger Things fani, klausieties!

Līdz ar iemīļotā Netflix šova ceturtās un beidzamās sezonas iznākšanu, tas ir apvienojies ar MAC, lai radītu tādu dekoratīvās kosmētikas kolekciju, kāda nebūs redzēta nekad iepriekš – pat ne pašā televīzijas seriālā.

Apvienojot dekoratīvo kosmētiku no šova 80. gadu atmosfēras ar pārpasaulīgām citplanētiešu ietekmēm, šī acu ēnu palešu, pūderveida vaigu sārtuma, lūpu spīdumu un otu kolekcija piedāvā lielu daudzveidību.

Šajā kolekcijā visas lietas ir „drosmīgas, bezbailīgas un jautras”, norāda MAC grima māksliniece Fatima Tomasa (Fatima Thomas).

Sadarbība iekļauj divas dažādas acu ēnu paletes lietošanai atkarībā no noskaņojuma.

Acu ēnu palete The Hawkins Class of 1986 Eye Palette piedāvā visus 80. gadu populārākos toņus, tostarp Surfer Boy Pizza (bēši rozā), Hawkins High (tumši zaļš), un Melvald's General Store (spīdīgs gaiši zilais).

No otras puses, The Void palete ir drosmīgāka ar tādiem toņiem kā Spores (pieklusināti sudrabains), Mind Flayer (olīvzaļš) un Creel House (mirgojoši zils).

Pūderveida vaigu sārtums ir pieejams divos toņos: Friends Don't Lie (maigi rozā) un He Likes It Cold (pieklusināti sarkans).

Lūpu spīdumi ir pieejami dažādās krāsās. Daži no nosaukumiem: Erie El, Marvelous Max un Skull Rock.

Divi pēdējie komplekta produkti ir grima otas. Tās ir 217SES un 140SES, ko var lietot, lai uzklātu vaigu sārtumu, izgaismotāju vai acu ēnas.

Kolekcija pieejama lielākajos veikalos Douglas un tiešsaistē.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv