Skaistums
2022. gada 20. jūnijs, 18:22

Karalienei Letīcijai ir kāds vienkāršs skaistumkopšanas rituāls, kas palīdz saglabāt ādu tvirtu arī pēc 40

Jauns.lv

Spānijas karaliene Letīcija vienmēr izskatās nevainojami, pat ja viņa lietojusi pavisam maz dekoratīvās kosmētikas. Atklājies, ka tik gludu, mirdzošu un veselīgu sejas ādu viņai izdevies panākt ar diezgan vienkāršu procedūru, ko viegli atkārtot mājas apstākļos.

Kā stāsta kosmetoloģijas eksperte un bijusī grima māksliniece Dina El Adlani, karaliene Letīcija pastāvīgi veic vienu un to pašu skaistumkopšanas rituālu, kas turklāt izmaksā ļoti pieņemamu naudas summu.

Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon
5

“Viņa [Letīcija] regulāri apmeklē spa salonu, kur viņai veic sejas masāžu, kas ietver sejas, kakla un plecu punktu stimulāciju. Šī masāža palīdz saglabāt ādu veselīgu un tai ir relaksējoša un atjaunojoša iedarbība,” portālam Express.co.uk pastāstījusi Dina.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press

Šādu masāžu ir viegli atkārtot mājās, nepieciešams tikai īpašs masāžas rullītis sejai, guaša (arī masāžas rīks) un iecienītākais serums vai eļļa. Konkrētu masāžas tehniku iespējams bez maksas uzzināt no ekspertiem “YouTube” kanālā, izvēloties videoklipus par tām problēmām, kuras vēlaties atrisināt. Masāžu vislabāk veikt vakarā pēc ādas attīrīšanas. Procedūra aizņem tikai dažas minūtes.

Spānijas karaliene Letīcija vairs neslēpj sirmumu matos

gallery icon
7

Protams, tas nav vienīgais Letīcijas skaistuma noslēpums. “Viņa, šķiet, ir ļoti konsekventa savās rūpēs par ādu. Viņa izmanto mitrinošus līdzekļus, kas satur antioksidantus un ir bagāti ar barības vielām,” uzskata Dina El Adlani. Turklāt Spānijas karaliene, visticamāk, regulāri lieto produktus ar SPF, kas pasargā ādu no ultravioletajiem stariem.

Kembridžas hercogiene Ketrīna un Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon
25

Letīcija arī rūpīgi seko savam uztura režīmam un velta pietiekami daudz laika fiziskajām aktivitātēm. “Viņa regulāri vingro, lai mazinātu stresu. Tas arī uzlabo ādas stāvokli, jo slodzes laikā no organisma tiek izvadīti toksīni,” norāda Dina. “Letīcija nelieto nevajadzīgu cukuru un dienā izdzer trīs litrus ūdens.”

Jaunā Spānijas karaļa Felipes VI un karalienes Letīcijas kronēšana

gallery icon
21

Savukārt plastikas ķirurga pakalpojumus Letīcija, visticamāk, nav izmantojusi. “Var redzēt, kā karaliene Letīcija graciozi noveco, viņa ir dabiski skaista. Gadu gaitā viņas seja kļuvusi kalsnāka un vairāk akcentē žokļa līniju, piešķirot vaibstiem izsmalcinātāku izskatu. Personīgi es nedomāju, ka viņai kaut kas būtu uzlabots vai mainīts ar ķirurģiskām metodēm. Taču, iespējams, viņai ir veiktas neinvazīvas ādas savilkšanas procedūras,” uzskata cits skaistumkopšanas eksperts Dons Atvels.

Karaliene Letīcija „Woman Awards” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon
21