Attiecības
2022. gada 14. jūnijs, 06:01

Prinča Harija un Meganas Mārklas tikšanās ar karalieni bijusi tikai 15 minūtes gara

Jauns.lv

Jūnija sākumā princis Harijs un Megana Mārkla ar bērniem ieradās Lielbritānijā, lai atzīmētu karalienes valdīšanas Platīna jubileju. Nesen kļuvis zināms, ka ar vecmāmiņu Harija ģimene šajās dienās tikusies tikai vienu reizi, turklāt šī tikšanās bijusi formāla un tikai 15 minūtes gara.

Tikšanās laikā 37 gadus vecais Saseksas hercogs un Saseksas hercogiene (40), kuri šobrīd dzīvo Montesito, Kalifornijā, pirmo reizi iepazīstināja karalieni ar savu gadu veco meitu Lilibetu, kurai vārds dots par godu britu valdniecei.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon

Pāris, kurš uz tikšanos ieradās arī kopā ar savu trīs gadus veco dēlu Ārčiju, ceturtdien, 2. jūnijā, tikās ar karalieni Vindzorā. Tikšanās norisinājās formālā gaisotnē, jo Viņas Majestātei visu laiku bijuši līdzās viņas Bakingemas pils palīgi un rūpējušies par visnotaļ atturīgu tikšanās gaitu, - kāds zinātājs atklājis laikrakstam “The Sun”.

Apspriežot pāra tikšanos ar karalieni, kāds informācijas avots laikrakstam “The Sun” norādījis: “Tā bija ātra tikšanās: iekšā un ārā. Turklāt tā bija diezgan formāla.”

Bakingemas pils pārstāvis no publiskiem komentāriem izvēlējies atturēties.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon

Savukārt četras dienas ilgo jubilejas svinību laikā Harijam un viņa brālim princim Viljamam neatradās neviena privāti kopā pavadīta brīža, - informē izdevums “The Sunday Times”, skaidrojot, ka brāļu “izpostītās attiecības” nav kļuvušas ne par mata tiesu harmoniskākas.

“Viljams joprojām ir dziļi sarūgtināts par Harija aiziešanu no karaļnama un jūtas pievilts, taču viņš ir ticis tam pāri,” norādījis kāds vārdā nenosaukts draugs.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Tajā pašā laikā britu polo spēlētājs, kurš zina Harija komandas “Los Padres” biedrus, atklājis, ka hercogs “Amerikā izdzīvo savu sapni” – viņš šajā zemē piedalās polo spēlēs profesionālā līmenī, savukārt viņa vecākais brālis ir upurējis sportu savu pienākumu vārdā.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon

Nepilnu nedēļu pēc atgriešanās no karalienes Platīna jubilejas svinībām Harijs atkal piedalījies polo mačā ASV. Svētdien spēles laikā princim gan gadījās kāds nepatīkams misēklis. Viņš nokritis no zirga savu slaveno draugu komponista Deivida Fostera (72), viņas sievas “American Idol” dalībnieces Katarīnas Makfijas (38) un pāra dēliņa Renija acu priekšā.

foto: JishPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs svētdien polo mačā Kalifornijā.

Saseksas hercogs incidentā neguva savainojumus, taču emocionāli šo kritienu sāpīgāku padarīja fakts, ka Harija komanda svētdienas mačā zaudēja.

Fosters, kurš ir tikai gadu jaunāks nekā princis Čārlzs, Harijam ir kā “tēva etalons”, dzīvojot Amerikas Savienotajās Valstīs. Harijam, kā zināms, ir saspringtas attiecības ar tēvu un brāli kopš viņš pieņēma lēmumu pamest oficiālos karaļnama pienākumus un dzīvi Lielbritānijā.

Interesanti, ka savulaik arī princis Čārlzs polo spēles laikā vairākkārt ir kritis no zirga. Reiz viņš lauza roku, bet kādā citā reizē, piedaloties spēlēs Jaunzēlandē, viņš nokrita no zirga trīs reizes sešu nedēļu laikā.

foto: David Hartley/Shutterstock/ Vida Press
Princis Čārlzs nokrīt no zirga polo mačā 1994. gadā.

2000. gadā pēc kritiena no sedliem princi aizveda uz slimnīcu un viņam bija nakts jāpavada ārstniecības iestādē.

foto: David Hartley/Shutterstock/ Vida Press
Princis Čārlzs pēc kritiena no zirga.

Kritiens notika labdarības spēles laikā Kotsvoldsā (Anglijā) un tolaik Čārlza komandā spēlēja arī viņa dēli – tobrīd 19 gadus vecais Viljams un 16 gadus vecais Harijs.

foto: CAMERA PRESS/S .Djukanovic / Vida Press
Reiz kritiens no zirga princim Čārlzam beidzies ar lauztu roku.