foto: AP/Scanpix
Britnijas Spīrsas bijušais vīrs centies izjaukt viņas kāzas
Britnija Spīrsa ar Semu Asghari
Attiecības
2022. gada 10. jūnijs, 10:58

Britnijas Spīrsas bijušais vīrs centies izjaukt viņas kāzas

Jauns.lv

Ceturtdien intīmā kāzu ceremonijā ar aptuveni 60 ielūgtiem viesiem apprecējusies amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (40) un viņas ilggadējais draugs Sems Asghari (28), ziņo slavenību žurnāls "People". Kāzu organizēšana gan nav aizritējusi bez starpgadījumiem, jo piepeši Spīrsas mājā iebrāzies viņas bijušais vīrs Džeisons Aleksandrs.

Savu bērnības draugu Aleksandru Spīrsa apprecēja 2004. gadā Lasvegasā, un abu laulība ilga vien 55 stundas.

Aleksandram tā arī palikusi vienīgā laulība mūžā un, šķiet, viņš bijis neapmierināts, ka Spīrsa grasās precēties trešo reizi. Vīrietis neskaidros apstākļos ceturtdien iekļuvis popzvaigznes mājā, savas gaitas pārraidot tiešraidē vietnē "Instagram".

Britnijas Spīrsas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs, ar kuru viņa bija precējusies 55 stundas

gallery icon

Apsargiem viņš paziņojis, ka ir ielūgts uz bijušās sievas laulību ceremoniju. Video redzams, kā vīrietis meklē dziedātāju viņas mājā un caur pagalmu ieiet arī krāšņā ceremoniju zālē, kas tapusi romantiskās noskaņās ar milzu rožu kupenām.

"Britnija mani ielūdza. Viņa ir mana pirmā un vienīgā sieva, esmu viņas pirmais vīrs, esmu šeit, lai izjauktu kāzas. Kur ir ģimene?" saka vīrietis, pirms apsargi viņu nospiež pie zemes.

Zināms, ka vēlāk Aleksandru aizturējusi policija.

Venturas apgabala Šerifa biroja seržants Sairuss Zadehs pastāstījis, ka likumsargi tika nosūtīti uz Spīrsas rezidenci Tauzandoksā, Kalifornijā, lai izmeklētu sūdzību par ielaušanos. Tur viņi sastapuši Aleksandru. Likumsargi konstatēja, ka vīrietim ir spēkā esošs aizliegums tuvoties Spīrsai, tāpēc viņš tika arestēts. Vēl nav zināms, vai Aleksandram tiks izvirzītas papildu apsūdzības saistībā ar iespējamo ielaušanos.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon

Incidents gan nav jebkādā veidā aizkavējis Spīrsas kāzas un, kā ziņo "People", laulību ceremonija aizritējusi ap 60 viesu lokā, starp tiem bijusi arī dziedātāja Madonna, aktrise Drū Berimora un sabiedrības dāma Parisa Hiltone.

Spīrsa tērpusies Donatellas Versačes darinātā kleitā un pie altāra devusies pie Elvisa Preslija dziesmas "Can’t Help Falling in Love".

Maija sākumā Britnija saviem sekotājiem "Instagram" atrādīja arī daļu no sava kāzu tērpa - plīvuru.

Sems bildināja Britniju aizvadītā gada septembrī, īsi pēc tam, kad tiesa bija atbrīvojusi dziedātāju no 13 gadus ilgā tēva aizbildnības jūga.

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon

Šā gada aprīlī Britnija paziņoja, ka ir abu pirmā kopīgā bērna gaidībās. Diemžēl mēnesi vēlāk popzvaigzne nāca klajā ar bēdīgu paziņojumu, atklājot, ka pārdzīvojusi spontāno abortu un mazuli zaudējusi. 

Spīrsai šīs bija trešās laulības. 2004. gadā Spīrsa apprecējās ar Kevinu Federlainu. Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem un diviem pasaulē nākušiem dēliem, 2006. gada novembrī Britnija iesniedza tiesā prasību šķirt laulību, pamatojot to ar "nesamierināmām atšķirībām".

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Spīrsas dēli Šons Prestons (16) un Džeidens Džeimss (15) neapmeklēja mammas kāzas, taču ir "laimīgi" par viņu, ceturtdien izdevumam "People" pastāstīja Kevina Federlaina advokāts.

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon