foto: Publicitātes
Elīna Gluzunova pārvar attiecību krīzi un atkal ir kopā ar savu dzīvesbiedru Artjomu
Elīnu un Artjomu, un viņu trīs atvases – Anabellu, Lukasu un Tomasu – iepazinām kā dalībniekus kanāla "360TV" realitātes seriālā "Ģimene burkā".
Attiecības
2022. gada 1. jūnijs, 06:04

Elīna Gluzunova pārvar attiecību krīzi un atkal ir kopā ar savu dzīvesbiedru Artjomu

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Šā gada janvārī tika vēstīts, ka pēc astoņu gadu kopdzīves dziedātāja Elīna Gluzunova un viņas dzīvesbiedrs Artjoms Gluzunovs pašķīrušies. Taču nu žurnāls "Kas Jauns" raksta, ka pāris spējis pārvarēt ģimenes strīdus un samilzušās problēmas, lai atkal apvienotos un dotu viens otram iespēju.

Elīnu un Artjomu, un viņu trīs atvases – Anabellu, Lukasu un Tomasu – iepazinām kā dalībniekus kanāla "360TV" realitātes seriālā "Ģimene burkā". Tieši tāpēc arī kuplās ģimenes šķiršanās daudziem realitātes seriāla vērotājiem bija liels pārsteigums un negaidīts notikumu pavērsiens. Gan Elīna, gan Artjoms šķiroties pauda savu versiju par attiecību izjukšanu.

Atklājās, ka Artjoms pirms desmit gadiem, kad vēl nebija saticis Elīnu, bija reģistrējis laulību ar taizemieti, ar ko iepazinies masāžas laikā. Kopdzīvei ar taizemieti gan nav bijis lemts ilgs mūžs – sieviete bijusi spiesta Latviju pamest, un abi laulātie vairs nav tikušies. Tā kā šī laulība nebija oficiāli šķirta, Artjoms nevarēja precēt Elīnu.

Šā gada sākumā, kad Elīna un Artjons pašķīrās, dziedātāja, runājot par šķiršanās iemesliem, stāstīja: “Mēs jau sevi šajās attiecībās sen bijām izsmēluši. Mums vienam pret otru ir bijuši visādi aizvainojumi. Tāpēc labākais lēmums bija šķiršanās. Nebijām oficiāli precējušies. Un jāteic, ka, iespējams, arī šis fakts jau no attiecību pirmsākumiem mani mazliet aizvainoja. Jau būdama meitene, sapņoju par ģimeni, baltu līgavas kleitu, par kāzām un bērniem, kas dzimuši laulībā.”

Pēc Elīnas izteikumiem medijos arī Artjoms Gluzunovs nāca klajā ar saviem paziņojumiem par attiecību aizkulisēm. Uzzinājām, ka viņš esot krāpis dzīvesbiedri. Attiecību laikā ļāvies sānsolim un meklējis mierinājumu citas sievietes sabiedrībā. Tas esot bijis tikai viens sānsolis. “Es negāju pa kreisi, es meklēju mierinājumu,” savu rīcību skaidroja Artjoms, saucot to par nejaušu gadījumu.

Pēc vaļsirdīgajām atklāsmēm publiskajā telpā sarunā ar "Kas Jauns" Artjoms atzinās, ka pārāk dziļi aizvainojis Elīnu, atzīstot, ka ir pāršāvis pār strīpu: “Varbūt es Elīnu biju kaut kā nepareizi atbalstījis? Varbūt man vajadzēja ar viņu vairāk komunicēt, vairāk izrunāties, ka esmu viņai līdzās un atbalstu? Es vienkārši esmu tāds cilvēks, kas nekad neizrāda savas emocijas.”

Skaļumi pāra attiecībās publiskajā mediju vidē norima. Elīna spoži nostartēja starptautiskā dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē "Supernova", izpildot dziesmu "Es pabiju tur".

Viņas dziedājumu un priekšnesumu atzinīgi novērtēja ne tikai skatītāji, bet arī profesionālā žūrija. Agrā pavasarī Elīna savos sociālajos tīklos atklāja, ka savā dzīvesvietā Valmierā ir atsākusi darboties kā manikīre un vizāžiste. Tajā pašā laikā arī dziedāšanu nav atstājusi novārtā, jo uzstājas gan kā solo dziedātāja, gan arī kopā ar grupu "Opus Pro". Taču par privāto dzīvi sniedza skopu informāciju savos sociālo tīklu profilos.

Nu sarunā ar "Kas Jauns" dziedātāja atklāj, ka pēc visām skaļajām publikācijām par šķiršanos viņa kādu brīdi nav vēlējusies publiski runāt par savām attiecībām, jo vēlas pasargāt bērnus. Uz jautājumu, kādas šobrīd ir Elīnas un dzīvesbiedra Artjoma attiecības, jo nu arī viņas sociālajos tīklos parādījusies informācija, ka ģimene ir atkal apvienojusies, Elīna ievieš skaidrību: “Mūsu attiecības ir labas! Esam nolēmuši viens otram dot pēdējo iespēju ar domu: sanāks – sanāks, nesanāks – nesanāks. Dzīvē visvisādi ir bijis un, protams, vienmēr ir vieglāk atmest ar roku nekā turpināt risināt problēmas. Jā, es neteikšu, ka notikušais un tas, kas par mūsu attiecībām ir izlasāms internetā, mani iepriecina.

Tas bija liels pārdzīvojums un ļoti grūts posms manā dzīvē. Man ir žēl, ka tas viss nonāca publiskā apskatē, bet no kļūdām ir jāmācās.

Uzskatu, ka šis nav īstais laiks, kad mums vienam otru vajadzētu kritizēt, bet gan atbalstīt un nonākt pie kompromisiem, un strādāt pie attiecībām, lai tā vairs negadītos. Negribas, lai bērni no tā cieš. Iespējams, par to mums abiem jau vajadzēja domāt nedaudz agrāk, bet nu pēc kara jau visi ir gudri. Jā, cīnīsimies un strādāsim pie attiecībām, un tad jau redzēs, kur tas mūs aizvedīs.”

foto: no privātā arhīva
Artjoms un Elīna.

Elīna Gluzunova aizvadītās nedēļas nogalē ģimenes lokā nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu. Šajā vasarā ar dzīvesbiedru abi plāno aizbraukt ceļojumā uz Itāliju. “Kad tad, ja ne tagad. Vasarā mums būs deviņu gadu kopābūšanas jubileja. Tā ka būtu ļoti vērtīgi kaut kur aizdoties divatā, jo dzīve ar bērniem ir diezgan saspringta, kā jau katrā ģimenē,” nosaka dziedātāja.

 

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!