Skaistums
2022. gada 21. maijs, 08:16

Skaistums un pašpārliecinātība, ko iegūst par naudu: Holivudas dārgāko pārvērtību tops

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Plastiskā ķirurģija ir Holivudas atklātais noslēpums. Daudzām slavenībām šīs pārvērtības ir kā goda zīme, citām – neizpaužama informācija un atrunas par “dabas doto skaistumu”. Top 10 dārgākās pārvērtības Holivudā – skaistums un pašpārliecinātība, kas ir iegūstama par naudu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kaķis par 6,7 miljoniem

Sabiedrības dāma Džoselīna Vildenšteina ir tā aizrāvusies ar plastisko ķirurģiju, ka skaistuma vietā medicīna viņai jau ir sniegusi neapšaubāmu kaitējumu. Džoselīna vairs neatgādina sevi un izskata dēļ ieguvusi palamas Kaķu sieviete un Karaliene lauva. Lai seju dramatiski uz visiem laikiem izmainītu, viņa ir iztērējusi 6,7 miljonus dolāru.

foto: CAMERA PRESS/Tina Paul / Vida Press
1999. gads.

Tomēr 2018. gada intervijā viņa estētisko iejaukšanos kaismīgi noliedz un apgalvo, ka izskatoties tāpat kā jaunībā: “Kad esi jauna, sejai piemīt zināms svaigums, ko zaudējam gadu laikā. Bet aizvien tās ir tās pašas acis, tie paši augstie vaigu kauli un deguns.”

foto: SIPA/ Vida Press
2003. gads.

Maksa par Ketlīnu – 5 miljoni

Lai pagājušā gadsimta 70. gadu olimpiskais čempions Brūss Dženers kļūtu par Ketlīnu, viņam bija nepieciešami ne tikai 5 miljoni, bet arī pārdesmit gadi. Brūsa transformācijas esot sākušās jau 1984. gadā ar deguna izmaiņām un sejas liftingu, attaisnojoties, ka kaitinot sejas apmatojums. Pat laulība ar Kardašjanu klana galveno sievieti Krisu Dženeri viņa pārmaiņas nekavēja – sejas liftingi, smalkāka zoda līnija, samazināts Ādama ābols, ausu pīrsingi un garāki mati.

foto: Alex Berliner/BEI/Shutterstock/ Vida Press
2003. gads.

2015. gadā pārmaiņas noslēdzās ar vēl desmit stundu “sievišķīguma” operācijām – matu līnijas pazemināšana, uzacu līnijas pacelšana, rinoplastika un, protams, dzimuma maiņa un krūšu palielināšana. “Operācijas bija veiksmīgas, un es jūtos ne tikai skaista, bet arī atbrīvota,” ieguldījuma vērtīgumu tagad apstiprina Ketlīna.

foto: CraSH/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
2022. gads.

Ģimenes lieta. 2 miljoni

Brūsa (tagad Ketlīnas) meita Kailija Dženere ir viena no tām, kas, tieši pateicoties kosmētiskajām operācijām, ir panākusi karjeras augšupeju. Jaunākā no Kardašjanu ģimenes jau 17 gadu vecumā ir izmainījusi lūpas un tajā pašā laikā tā radījusi modes tendenci. Viņai esot arī bijusi krūšu palielināšana, dibena uzlabošana, filleri, un tas viss sastādījis rēķinu 2 miljonu dolāru apmērā.

foto: SIPA/ Vida Press
2010. gads.
foto: TheRealSPW / MEGA / Vida Press
2022. gads.

Vairāk nekā miljons par atkarību

Realitātes šovu zvaigzne Heidija Montāga ir viena no retajām, kura atzinusies atkarībā no plastiskās ķirurģijas. Jau 2012. gadā viņa bija iztērējusi vairāk nekā miljonu (deguna korekcija, krūšu implanti, tauku atsūkšana, uzacu pacelšana un dibena palielināšana) un dienas laikā piedzīvojusi pat desmit procedūras.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
2006. gads.
foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
2019. gads.

Jaunības eliksīrs miljona vērtībā

Kardašjanu-Dženeru klana mātei Krisai Dženerei, iztērējot ap miljons dolāru, ir izdevies tik ilgstoši saglabāt labu ārējo veidolu, ka viņa 2022. gadā izskatās gluži tāpat kā pirms 20 gadiem. Krisai ir bijusi krūšu operācija, rinoplastika, zobārstniecības procedūras un, kā visām, neskaitāmas botoksa injekcijas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Chris Weeks/BEI/Shutterstock/ Vida Press
2002. gads.

Kamēr daļu veikto procedūru Krisa turpina noliegt, botoksa vērtīgumu viņa nespēj beigt lielīt: “Tas ir lieliski! Ja esi atbildīga, aprunājies ar savu ārstu, botokss ir noderīgs. Pirmām kārtām tev ir jādara tas, kas liek justies labi. Neko nevajag pārveidot citu dēļ, un ir jāveic sevis izvēlētā ārsta izpēte.”

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
2022. gads.

Karalis par miljonu

Vienam no visu laiku labākajiem mūziķiem un skatuves māksliniekiem – popmūzikas karalim Maiklam Džeksonam – bija ādas slimība vitiligo (ādas pigmenta zudums). Šī un citu iemeslu dēļ viņš pagaišināja ādu un vienlaikus sejā veica arī citas manipulācijas, kas dramatiski mainīja vizuālo izskatu un funkcionālo labsajūtu. Tā visa cena – miljons.

foto: Mauro Carraro/Shutterstock/ Vida Press
1985. gads.
foto: Cappello/mirrorpix / Vida Press
2007. gads.
foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press
2007. gads.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21

750 tūkstošu reklāma

Jau kopš 60. gadiem mūziķe Šēra ir viena no pasaulē ievērojamākajām zvaigznēm. Viņa vienmēr ir mīlējusi transformācijas, vienalga – medicīniskas vai mākslinieciskas.

foto: David Crump/ANL/Shutterstock/ Vida Press
1985. gads.

Un savos 70 gados mūziķe izskatās lieliski, pateicoties 750 tūkstošus lielajiem kosmētiskajiem ieguldījumiem – plakstiņu operācijām, rinoplastikai, krūšu palielināšanai, sejas liftingam, zobu ķirurģijas manipulācijām un regulārām botoksa injekcijām. Viņa par to nebūt nekaunas un pati sevi dēvē par “plastiskās ķirurģijas reklāmu”.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
2021. gads.

Katrs penijs bija tā vērts – 160 000

Pasaule pamanīja Šēronu Osbornu, kad viņa apprecējās ar roka leģendu Oziju Osbornu un ar abu kopīgo bērnu pulciņu filmējās realitātes šovā The Osbornes.

foto: Mirrorpix / Vida Press
1982. gads.

Šērona sevis vizuālo pilnveidošanu ir sākusi jau laikus – pagājušā gadsimta 70. gados: “Man ir bijusi tauku atsūkšana no kakla, kakla ādas savilkšana. Krūšu pacelšana, tauku atsūkšana rokām un vēdera korekcija. Manam dibenam ir pilnveidota forma, ievietoti krūšu implanti un kāju āda savilkta... Tas viss izmaksāja 160 tūkstošus dolāru un bija katra penija vērts.”

foto: David Buchan/Shutterstock/ Vida Press
2022. gads.

Kellija un Šārona Osbornas Losandželosā

gallery icon
5