Skaistums
2022. gada 2. maijs, 11:15

Skaistai un veselai sejas ādai!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Priecājoties par ilgi gaidītā pavasara iestāšanos, nedrīkstam aizmirst par savas ādas sagatavošanu jaunajiem laika apstākļiem. Pēc rudens un ziemas perioda āda akūti jūt minerālvielu un vitamīnu trūkumu, nelabvēlīgu ietekmi atstāj arī mainīgais klimats, bet pirmie saules stari var sarūpēt pigmentācijas plankumus. Tāpēc mūsu uzdevums ir padarīt ādu dabiski pievilcīgu un starojošu atbilstoši tās tipam un brieduma pakāpei. Ar starojošu un mirdzošu seju vērsim savas sirdis pavasarim!

CARELIKA radījusi profesionālus sejas ādas kopšanas produktus, kas palīdz sasniegt katra to lietotāja individuālos mērķus ādas aprūpē. CARELIKA sejas kopšanas procedūras piedāvā efektīvus risinājumus kompleksai ādas atveseļošanai, ņemot vērā atšķirīgus ādas tipus, vecuma radītās izmaiņas un individuālās īpatnības. Sortimentā ir plašs sejas kopšanas produktu klāsts, kuru sastāvs ir līdz pat 99% dabīgs. CARELIKA skaistuma rituāli jūsu sejas ādas skaistumam un veselībai!

foto: Publicitātes

MAIJA SILOVA

TV vadītātaja, modes žurnāliste, domu līdere 
Instagram @silovamaija 

Kad pirmo reizi ieraudzīju zīmola CARELIKA profesionālās skaistumkopšanas katalogu ar plašo produkcijas klāstu biju kā sajūsmas pārpildīts bērns saldumu veikalā.

Mana vājība ir sejas maskas, jo tās var ērti piemērot ādas dotā brīža prasībām. Tādēļ man vienmēr ir attīrošās sejas maskas, mitrinošās un nomierinošās. Tās var būt gan biocelulozes, gan plastificējošās, gan gēla vai krēmveida maskas. CARELIKA zīmola piedāvājumā to ir tik daudz, ka par rutīnu skaistumkopšanas skapītī var aizmirst.

Pirms maskas uzklāšanas attīru ādu ar CARELIKA Cleansing Mousse putām un tad paturpinu ar CARELIKA Enzymatic Cleansing Powder attīrošo enzīmu-skābju pūderi, kas darbojas kā maigs pīlings un sniedz absolūtas tīrības sajūtu. Vienmēr atceros, ka jo tīrāka un sagatavotāka āda maskas uzklāšanai, jo labāks rezultāts👏

Man ir jutīga sejas āda, tādēļ ar lielu rūpību izvēlos ikdienas sejas ādas kopjošos līdzekļus. Kādēļ sejas attīrīšanai izvēlos putas? Tās ir maigas un nerada poru aizsprostošanos. Tā kā manai sejas ādai neder eļļainās konsistences, bija diezgan grūti atrast produktu, kas būtu piemērots nelielai ikdienas sejas pašmasāžai. Tagad to veicu ar putām, jā, sanāk nedaudz lielāks produkta patēriņš, bet tas ir tā vērts. Piekopju arī atslodzes dienas, kad neizmantoju neko un ļauju ādai funkcionēt savā unikālajā ritmā. 

Gandrīz aizmirsu pieminēt par vienu būtisku novērojumu - maskas ir jauka un praktiska dāvana draudzenēm, jo tās vienmēr noder. Mēs ar meitenēm vienmēr dalāmies savos jaunatklājumos un dāvinām viena otrai iepatikušās maskas, kas sniedz tūlītēju efektu. Ja ar krēmiem un serumiem var netrāpīt preferencēs, tad ar sejas maskām šī iespējamība ir reducēta līdz minimumam. Un mēs taču zinām, cik ļoti mums patīk, kad pavasaris ienāk ne tikai garderobē, bet arī, kad mūsu vannas istabas skapīšos parādās jauns, svaigas sajūtas rosinošs produkts, kas ļauj atplaukt mūsu sejas ādai pēc garās ziemas. 

Manuprāt, sejas maskas kombinācijā ar neilgu pašmasāžu ir rezultatīvākā metode, ja ir pazīstama situācija, kad pati esi pamodusies, bet Tava seja vēl nē. Maskām ir lielāka aktīvo vielu koncentrācija, nekā, piemēram, krēmiem, tādēļ efekts ir tūlītējs un visai labi pamanāms gan man pašai, gan apkārtējiem. 

Ieteikums ar kuru noteikti gribētu padalīties, meitenes, turiet maskas ledusskapī (ja vien ražotājs nav anotācijā minējis konkrētu uzglabāšanas temperatūru). Sevišķi tā saucamās 'sheet' maskas - neaprakstāma bauda, svaigums un mirdzošs rezultāts, kas rada sajūtu, ka āda brīvi elpo un izskatās kā pēc ilgas pastaigas svaigā gaisā.

Protams, šo efektu pastiprina mans šī gada atklājumus CARELIKA 6D LIFT&TONE germānija masāžas rullītis, kas rada mikrovibrācijas un nodrošina papildus drenāžas efektu, izmantoju to kopā ar biocelulozes maskām un iegūstu tā saucamo 'wow' efektu. 

Viens no maniem favorītiem ir Purifying Bubble Mask, skābekļa gēlmaska, kas saskarē ar gaisu uz ādas pārvēršas gaisīgās putās, kas rada relaksējošu sajūtu, gluži kā mini sejas masāža ar mikroskopiskiem burbulīšiem. Tādēļ vienmēr gaidu brīdi, kad varēšu dienas izskaņā veikt šo tik patīkamo un harmonizējošo procedūru (veicu 2/3 X nedēļā), kas neaizņem daudz laika, bet sniedz SPA cienīgu labsajūtu un sejas īpašu tīrības efektu. 

Iepazīties ar visiem CARELIKA produktiem var mājaslapā www.carelika.eu
CARELIKA produktus iegādājies www.e-meistars.lv un visos Meistars skaistumkopšanas preču veikalos Rīgā, Republikas laukumā 3, t/c Rīga Plaza un Jelgavā, Lielā iela 18.

Instagram: @carelikaprofessional
Facebook: @carelika

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar CARELIKA