Attiecības
2022. gada 26. aprīlis, 14:50

Holivudas zvaigzne Jūens Makgregors nelielā klusā ceremonijā apņēmis sievu

Jauns.lv

Aktieri Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda apprecējušies nelielā ceremonijā brīvā dabā, klātesot vien ģimenēm un pašiem tuvākajiem draugiem.

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda iepazinās seriāla “Fargo” uzņemšanas laukumā un sāka satikties 2017. gadā, neilgi pēc tam, kad Makgregors izšķīrās no sievas Īvas Mavrakisas, ar kuru laulībā bija nodzīvojis 22 gadus.

foto: Go Campaign/Shutterstock/ Vida Press
Jūens un Mērija.

Tiek ziņots, ka pārim, kurš satikās, filmējoties seriāla “Fargo” trešajā sezonā, bijušas “diezgan pieticīgas” kāzas.

Kāds vārdā nenosaukts avots slavenību žurnālam “People” pastāstījis, ka jaunais pāris laulības zvērestiem apmainījies “tuvu draugu un ģimenes” priekšā.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Jūens Makgregors dienu pirms kāzām redzēts uzpildām degvielu savai vintage “Porsche” automašīnai.

“Šīs bija mazas kāzas tikai ģimenēm un pašiem tuvākajiem draugiem,” paskaidro zinātājs.

“Viņiem bija ceremonija brīvā dabā, kas bija jauka un sirsnīga.”

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Jūens Makgregors degvielas uzpildes stacijā.

“[Svētku] ēdienkartē bija produkti, kas līdz galdam nākuši tikko kā no saimniecībām. Viņi ir burvīgs pāris, diezgan pieticīgs, kuram patīk viņu dzīve kanjonā,” raksturojis vārdā nenosauktais draugs.

Makgregora un Vinstedas pārstāvji komentārus par kāzām pagaidām nav snieguši. Izdevums “The Mirror” pirms nedēļas rakstīja, ka ceremonijai bija paredzēts notiks aizvadītajā piektdienā.

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda 2020. gada martā Ņujorkā

gallery icon

51 gadu vecais Makgregors un 37 gadus vecā Vinsteda 2021. gada jūnijā kļuva par vecākiem savam pirmajam kopīgajam bērnam – dēliņam Lorijam. Pāris tā arī netika paziņojis par saderināšanos, bet paziņas atklāja, ka pēc bērna piedzimšanas viņu attiecības tikai kļuvušas stiprākas. “Viņi ir tik iemīlējušies, kā nekad agrāk, un viņu pirmā kopīgā bērna piedzimšana aizvadītajā gadā tikai stiprinājusi šo saikni,” kāda drauga teikto citēja izdevums “Page Six”.

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda ar dēlu 2022. gada martā

gallery icon

Iepazīšanās brīdī abi vēl bija precēti, taču drīz vien no saviem dzīvesbiedriem izšķīrās. Tas noticis pirms vēl viņi pamanīti kopā sabiedrībā.

Jūens un Mērija ļoti centās pasargāt savas attiecības no publicitātes. Tā bija aktiera vecākā meita Klāra (26), kura pērn pirmā pasaulei paziņoja, ka viņai ir mazs brālītis. Lai gan sākotnēji Klāra nespēja pieņemt tēva jaunās attiecības, ar laiku viņa tās akceptēja un ļoti priecājās par abu kopīgi sagaidīto dēliņu Loriju. Par pusbrālīša nākšanu pasaulē Klāra paziņoja savā “Instagram” lapā. Viņa publiskoja fotogrāfiju, kurā tur uz rokām jaundzimušo. Ar šo mīlīgo fotogrāfiju viņa publiski sveica tēvu un viņa draudzeni.

“Laipni lūgts pasaulē, mazo brālīt. Apsveicu savu tēti un Mēriju – šī ir lieliskākā dāvana,” pie attēla rakstīja Klāra.

Jūena Makgregora kāzas ar Mēriju Elizabeti Vinstedu ir viņa otrās laulības.

Jūenam ar pirmo sievu Īvu Mavrakisu ir četras meitas - Klāra (26), Estere (20), Džemiana (21) un Anuka (11). Makgregors ar sievu izšķīrās 2017. gadā pēc 22 laulībā nodzīvotiem gadiem. Laulība oficiāli šķirta 2020. gada augustā.

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon

Jautāta par šķiršanos Īva agrāk izteikusies: “Tas ir bēdīgi un nomācoši, bet manas galvenās bažas ir par to, vai ar mūsu četriem bērniem viss ir labi.”

Jūens kā šķiršanās iemeslu minēja “nesamierināmas atšķirības” un drīz pēc laulības šķiršanas prasības iesniegšanas, sāka satikties ar Mēriju.

Jūens Makgregors ar meitām

Jūens Makgregors ar meitām.

gallery icon