Stila jaunumi
2022. gada 13. aprīlis, 07:14

Stiliste Jūlija Verbicka par savu laimes izjūtu: "Skaisti apģērbts cilvēks vienmēr ir pārliecinātāks"

Žurnāls "OK!"

Jūlija Verbicka ir profesionāla stiliste, apveltīta ar lielisku humora izjūtu un, protams, izcilu gaumi. Instagram kontā @juliyaverbickaya viņa asprātīgi stāsta par modi un stilu, un popkultūru. Skaidrojam, kur slēpjas šīs aizrautīgās personības laimes izjūta.

foto: no privātā arhīva

1. Veiksmīgi cilvēki. Tas ir mans galvenais iedvesmas avots. Ar veiksmīgiem cilvēkiem vienmēr ir ļoti interesanti parunāt un uzzināt viņu domu gājienu. Tāpat es ticu, ka mūs veido un mūsu dzīvi ļoti ietekmē vide, kurā atrodamies.

foto: no privātā arhīva

2. Dievinu sarkanvīnu. Man tas patiesi garšo, un es vēlos iemācīties tajā vairāk orientēties.  

3. Ģimene un draugi. Labākā iedvesma un labākais veids, kā pavadīt ikvienu dienu.

foto: no privātā arhīva

4. Tajā pašā laikā man patīk pabūt vienatnē. Labākā brīvdiena: es, dīvāns, interesants seriāls un Wolt. Viena šāda diena klusumā, un es atkal varu komunicēt ar cilvēkiem.

foto: no privātā arhīva

5. Psihologs. Beidzamā laika labākais ieguldījums sevī. Esmu terapijā vien dažus mēnešus, bet jau sāku sevi labāk saprast.

6. Garšīgs ēdiens. Man ļoti patīk gardi paēst. Ja vēl tas ir gaļas ēdiens, dodiet uzreiz divus!

foto: no privātā arhīva
foto: no privātā arhīva

7. Laimīgi klienti. Darbs ar klienta garderobi ir liela atbildība, jo ārējais tēls bieži var izmainīt visu jūsu dzīvi. Tā ir sava veida psiholoģija. Skaisti apģērbts cilvēks vienmēr ir pārliecinātāks, bet pašpārliecība, manuprāt, ir viena no svarīgākajām īpašībām. Kad redzu, kā klientam pēc mūsu kopdarba mainās dzīve, karjera, attiecības un, pats galvenais, skatiens, esmu patiesi laimīga.

foto: no privātā arhīva
foto: no privātā arhīva

8. Instagram. Esmu priecīga, ka sāku darboties šajā sociālajā tīklā. Mans profils ir domubiedru grupa “foršiem” cilvēkiem. Man nemitīgi gribas izdomāt jaunas “fīčas” un formātus, lai priecētu savu auditoriju. Darbs pie savu sociālo tīklu attīstīšanas ļoti iedvesmo.

foto: no privātā arhīva

9. Skaists ķermenis. Mīlu sevi, kad esmu savā vislabākajā formā. Tad es jūtos skaista, seksīga un arī drēbes uz auguma izskatās labāk. Tas ļoti iedvesmo. Bet 6. punkta dēļ uzturēt savu svaru nemainīgu ir ļoti grūti. Tādēļ ziemā ļauju sev pāris mēnešu atpūsties, bet februārī atkal ķeros pie lietas – cenšos ievērot pareizu uzturu, sportoju un eju uz masāžām. Ir “baigais” slinkums, tomēr skaists ķermenis taču iedvesmo.

foto: no privātā arhīva

10. Komandējumi. Skaidrs, ka mani iedvesmo arī atvaļinājums, bet tieši darba braucieni sniedz lielāku emociju lādiņu. Piemēram, reizi pusgadā es ar klientiem dodos šopingā uz Milānu. Un tā ir pavisam cita pasaule – veikalu sortiments, butiku noformējumi, pati atmosfēra. Tur es patiesi zinu, ka varēšu piemeklēt klientam pašu labāko. Pēc mazās Rīgas, kur viss ir skaidrs, aizbrauc uz megapoli, un tā sniedz vēl lielāku enerģiju un motivāciju strādāt vairāk un vēl labāk.

foto: no privātā arhīva