Cita pasaule
2022. gada 7. marts, 05:02

Domā, ko runā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 7.03. līdz 13.03.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Ieguldi enerģiju profesionālajā izaugsmē, cel savu reputāciju, neiznieko sevi maznozīmīgās lietās. Esi konsekvents prasībās pret kolēģiem vai padotajiem. Citus ar savām problēmām neapgrūtini, vairo dzīvesprieku. Draugu piezīmes un pamācības varbūt liksies pārspīlētas, taču pietiks uz situāciju palūkoties no veselā saprāta pozīcijas, lai saprastu, ka viņu teiktajā ir daļa taisnības.

VĒRSIS

Pieklusini ambīcijas, neesi tik pašpārliecināts, tas kaitēs tavai reputācijai. Mēģini palūkoties uz savām problēmām ar sveša cilvēka acīm – jo attālinātāks būs tavs redzējums, jo vieglāk būs ieraudzīt trūkumus. Tomēr uzklausot citādi domājošos ar atšķirīgu situācijas redzējumu, nebūs viegli saglabāt savu viedokli un neatkarību. Galvenais – nezaudē ticību nākotnei.

DVĪŅI

Grūtības darbā uztver mierīgi, nesabiezini krāsas. Notiekošais nesagādās nekādas problēmas, kamēr no tevis netiks prasīta atbildība un līdzdarbošanās, ar kuru nebiji rēķinājies. Radošais potenciāls tevi nepievils, cita pēc citas radīsies jaunas idejas. Vēlāk situācija var kļūt sarežģītāka, nāksies pielāgoties jauniem apstākļiem. No kāda mīļa paraduma nāksies uz brīdi atteikties.

VĒZIS

Būs grūti samierināties ar nerealizētām iecerēm un zudušām cerībām. Nepametīs sajūta, ka neesi darījis visu, kas tavos spēkos, lai paliktu uzticīgs savām idejām. Iespējamas organizatoriskas problēmas – vai nu visu sasteigsi, vai, tieši pretēji, nokavēsi. Koncentrē uzmanību uz kaut ko vienu, neignorē izvirzītos noteikumus un prasības, tad tu lieliski tiksi galā ar sarežģījumiem.

LAUVA

Rīkojies mierīgi, bez steigas, necenties būt sabiedrības uzmanības centrā. Mazāk lielies ar seniem panākumiem, vairāk pierādi sevi ar reāliem darbiem. Iesāktus darbus un sarunas noved līdz galam. Tiklīdz būsi apliecinājis savu labo gribu, noskaņojums uzlabosies un atmosfēra darbā arī. Parādi sevi kā spējīgu profesionāli, kas zina, kā rīkoties, lai panāktu vēlamo rezultātu.

JAUNAVA

Lai kur tu dotos un ko darītu, saglabā pozitīvu attieksmi, tas palīdzēs pārvarēt pirmā mirkļa neveiklību un atvieglos saprašanos. Ļaujoties emocijām, būs grūti novest iesākto līdz galam. Pret lietišķiem priekšlikumiem izturies piesardzīgi. Vēlāk attiecības ar līdzcilvēkiem neveidosies tik gludi, kā gribētos. Ja vēlies no tā izvairīties, esi paškritiskāks.

SVARI

Izsekot līdzi notikumiem un izšķirties par pareizu rīcību būs vieglāk, ja prāts būs skaidrs un jūtas pieklusušas. Nelielies ar biznesa plāniem tikai tāpēc, lai pievērstu sev uzmanību. Var pavērties izdevība nopelnīt netradicionālā veidā. Meklē racionālus problēmu risinājumus – nešauj ar lielgabalu uz zvirbuļiem! Mazāk tiecies pēc radu un draugu sabiedrības, vairāk izbaudi mājas atmosfēru.

SKORPIONS

Turies pie savas pārliecības. Jo lielāka būs rīcības brīvība un radošāka pieeja, jo veiksmīgāka būs tava darbošanās. Enerģijas būs daudz, arī apstākļi piemēroti tam, lai īstenotu iecerēto. Ja arī gadās piedzīvot kādu neveiksmi, saglabā mieru. Uzturi možu garu, pilnveidojies intelektuāli un bagātini sevi emocionāli. Neuzmācies ar gudriem padomiem cilvēkiem, kas tos nav lūguši.

STRĒLNIEKS

Lai izvairītos no nepatikšanām, esi piesardzīgs lietās, kas skar dažāda veida līgumsaistības un formalitātes. Pirms sāc kaut ko jaunu, izpēti likumus un noteikumus, pārskati dokumentus. Turpinājumā notikumu gaita kļūs dinamiskāka. Var nākties mainīt plānus, meklēt ātrus risinājumus. Iespējama nesaprašanās uzskatu dažādības dēļ. Satraukums un nelīdzsvarotība var pamudināt uz neizdevīgu rīcību.

MEŽĀZIS

Emocijas brīžiem sitīs augstu vilni, taču atbildības sajūta nekur nezudīs, uz tevi varēs paļauties. Attiecībās neko nemaini, pieturies pie pārbaudītām vērtībām. Veiksies finansiālu jautājumu risināšana. Iespējami izdevīgi pirkumi, saimniecībā noderīgi ieguvumi. Vari pievērsties sociālu jautājumu risināšanai, labdarībai. Saglabāt līdzsvaru būs vieglāk, ja nesteigsies pieņemt piedāvājumus, kas uzliek papildus pienākumus.

ŪDENSVĪRS

Esi pieticīgāks savos apgalvojumos! Neiedomājies sevi bagātāku, nekā tas ir patiesībā, nepērc neko lieku, nekrīti kārdinājumā piedalīties loterijās, izlozēs, riskantos darījumos, afērās. Ieguldi izglītībā, radošās aktivitātēs. Darāmā netrūks. Uzņemies atbildību, pieņem lēmumus pats. Tu spēsi ātri „savākties” un veiksmīgi īstenot radošas ieceres.

ZIVIS

Pietiks „pasviest” prātā pavīdējušu ideju, un radīsies atbilstoša situācija tās īstenošanai. Vienīgi centies neizšķiest radošos spēkus vieglprātīgās izklaidēs. Rūpējies par dzīves stabilitāti – nepieņem lēmumus, kad esi dusmīgs un neko neapsoli, kad esi laimīgs. Nepieļauj, ka emocijas ietekmē tavu objektivitāti. Ļauj katram palikt pie savām domām.