Stila jaunumi
2022. gada 9. janvāris, 07:44

Modes horoskops: stila padomi 2022. gadam katrai zodiaka zīmei

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Jaunu gadu sākam ar ieskatīšanos horoskopos, lai tie palīdzētu veikt modes izvēles atbilstoši personībai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Auns

Apbrīnojami enerģiskie Auni dzīvo aktīvi un ir vienmēr gatavi izaicinājumiem. Tādēļ viņiem ir nepieciešams brīvs, ērts apģērbs, kam šika noskaņu var piešķirt ar efektīgām rotaslietām, inovatīviem materiāliem un detaļām.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Chanel

Vērsis

Vēršiem tīk smalkas lietas un tādēļ vienmēr priekšroka tiks dota greznībai, luksusam un kvalitātei. Zīds, kašmirs un mirdzumi, kas, pretēji Auna zīmē dzimušajiem, ir līdzsvarojami ar ikdienišķākiem komplektiem.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Givenchy

Dvīņi 

Dvīņu dažādās intereses, šķiet, mainās ik sekundi. Viņi nekautrējas eksperimentēt ar modi un izmēģināt visu jauno un aktuālo. 2022. gadā tā varētu būt nostalģija pēc 2000. gadu modes ar platām biksēm un lieliem t-krekliem. Būtībā, viss modernais.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Junya Watanabe

Vēzis

Tā kā Vēža zīmē dzimušie vislabprātāk brīvo laiku pavada savā vidē - mājās, tad viņu garderobes galvenais nosacījums ir komforts. Bez treniņtērpiem monohromā krāsu paletē, šogad tie būtu vēl ērtāk apaujamie kombinezoni un triko.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
David Koma

Lauva

Lauvām patīk būt pamanītiem un, lai gan tas nenozīmē aklu sekošanu modei, pašu radošais gars nozīmē, ka aktuālas būs košas krāsas, izteiksmīgas apdrukas un pārsteidzošas abu kombinācijas. Lauvai 2022. gadā noderēs piegriezumu asimetrija un krāsu/rakstu kontrasti.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Loewe

Jaunava

Stabilitāti, paredzamību un tādējādi drošību cienošās Jaunavas priekšroku dod kā sakārtotam skapim, tā klasiskam stilam. Tomēr, lai tēls neizskatītos kā no seniem laikiem, ieteicams arī klasikā ieviest inovācijas- bikses platākas un bleizerus īsākus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Jordan Hinton/Image Press Agency/ Vida Press
LaQuan Smith

Svari

Svaru zīmē dzimušajām sievietēm ir būtiski ar modi nesarežģīt dzīvi un izvēlēties izstrādājumus, ko var valkāt kā ikdienā, tā vakara pasākumos. Piemēram, izvēloties klasiku smalkākos materiālos (zīds, mežģīnes), būs iespējama nepieciešamā transformācija kā arī degsme pēc romantikas un sievišķības.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Fendi

Skorpions

Skorpioniem piemīt savdabīga noslēpumainības un noslēgtības aura, un tajā pašā laikā viņi ir dabiski interesanti. Noslēpumainība modē būs panākama ar melno, pelēko krāsu (un monohromiju), bet, lai aizbēgtu no garlaicības-jāeksperimentē ar siluetiem un tekstūrām.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Yohji Yamamoto

Strēlnieks

Aizrautīgā Strēlnieka garderobe būs relaksēta un vienkārša. Tādēļ jāmeklē apģērbi, kuru piegriezums un materiāls būs viskvalitatīvākais, un ērtības labad- monohromi smalkā krāsu paletē.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Max Mara

Mežāzis

Karjeristiski noskaņotajiem Mežāžiem darbadiena nekad nebeidzas. Un pat viņu brīvdienu tērpi atgādina par biroju ar neatņemamu tās aksesuāru- žaketi. Šogad, īsāku un platāku kā ierasts.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Peter Do

Ūdensvīrs

Tāpat kā pats Ūdensvīrs, arī viņa garderobe ir neprognozējama. Lai arī reizēm klasika tiek uzvilkta, tā vienmēr būs „uzlabota” ar negaidītām detaļām. Ar jautrību pirmajā vietā, jāizvēlas drosmīgas apdrukas, spilgtas krāsas un unikāli piegriezums.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Balmain

Zivis

Brīvdomātājiem mode ir noskaņas radītāja. Iztēle un sapņi ir vadmotīvs, un modē viss, kas ir brīvs, plandošs un relaksēts. Tāpat kā šogad tik modernās, platās bikses, kas ‘romantiskojamas’ ar viegliem, mirdzošiem dekoriem.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Rokh

2022. gada modīgākā krāsa jau vīd Parīzes, Londonas un Milānas ielu stilā

Krāsu institūts "Pantone" par 2022. gada aktuālāko krāsu atzinis maigu ceriņkrāsu jeb "Very Peri". Jau 2021. gada rudenī šie toņi ...

gallery icon
28