Topošajiem vecākiem ir iznācis izglītojošā bezmaksas žurnāla „Mammām un Tētiem” vasaras numurs
Vasaras numura centrālie raksti ir veltīti tēmai „Daudzaugļu grūtniecība”, kuros sniegta ne tikai teorētiska informācija, ir arī pieredzes stāsts – intervija ar trīnīšu vecākiem.
Bērni
2015. gada 26. jūnijs, 11:48

Topošajiem vecākiem ir iznācis izglītojošā bezmaksas žurnāla „Mammām un Tētiem” vasaras numurs

Jauns.lv

„Bērniņa gaidīšana vasarā”, „Gaidāmi divi vai vairāk mazuļu!”, „Zobu un smaganu veselība grūtniecības laikā”– šie un citi topošos vecākus interesējošie temati aplūkoti bezmaksas žurnāla „Mammām un Tētiem” ceturtajā (vasaras) numurā, ko iespējams iegūt ārstu praksēs un dzemdību namos visā Latvijā. Saņemt žurnālu aicināts ikvienas ārstu prakses mediķis, kura klientu lokā ir topošie un jaunie vecāki.

Vasaras numura viesredaktores statusā ir Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļas galvenā vecmāte Signe Irša. Žurnāla tapšanā iesaistījušies arī tādi Latvijā atzīti speciālisti kā Junga analītiskā psihoterapeite Ginta Teivāne, ģimenes psihoterapeite Vita Kalniņa, dabisko dzemdību vecmātes Māra Grieze un Dina Ceple, ārsts pediatrs un homeopāts Edgars Mednis, PEP mamma Līga Zemene-Laizāne un daudzi citi.

Topošie un jaunie vecāki žurnālu „Mammām un Tētiem” bez maksas var saņemt Rīgas Dzemdību namā, Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā, kā arī Madonas, Jelgavas, Liepājas un Preiļu medicīnas iestāžu Dzemdību nodaļās. Tāpat dažādās poliklīnikās Rīgā: „Veselības centrā 4”, Medicīnas sabiedrībā „ARS”, Rīgas 1. slimnīcā, Rīgas Veselības centrā, klīnikā „Piramīda”, Veselības centrā „Vecmīlgrāvis”, Ģimenes veselības centrā „Stārķa ligzda” un citās medicīnas iestādēs. Vēl bezmaksas žurnālu iespējams iegūt portāla „Mammamuntetiem.lv” birojā vai apmeklējot pirmsdzemdību kursus „Mammamuntetiem.lv” „Gudro Sievu skolā” (adrese: Brīvības iela 40; pagalmā). Šobrīd notiek izdevuma nogāde uz reģioniem.

Lai pēc iespējas vairāk topošo un jauno vecāku šādu uzticamu, uz pētījumiem balstītu informācijas avotu iegūtu bez maksas, aicinām ārstu prakses pieteikties žurnāla „Mammām un Tētiem” ceturtā numura saņemšanai, rakstot uz e-pastu: signe@mammam.lv.

„Tā kā drukātā žurnāla tirāža ir ierobežota, ikvienu „Mammām un Tētiem” numuru iespējams lasīt arī internetā – www.mammamuntetiem.lv/zurnals. Katru numuru elektroniskajā versijā izlasa vairāk nekā 65 tūkstoši unikālo lasītāju, un šāds rezultāts ir pārsniedzis mūsu prognozes,” stāsta ģimeņu organizācijas „Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Vasaras numura centrālie raksti ir veltīti tēmai „Daudzaugļu grūtniecība”, kuros sniegta ne tikai teorētiska informācija, ir arī pieredzes stāsts – intervija ar trīnīšu vecākiem. Citi vasaras numura raksti: „Kā zināt – ir īstais laiks uz dzemdību namu!”, „Veģetatīvā distonija un grūtniecība”, „Zīdainis vecāku gultā”, „Mazuļa pirmā vannošana” u.c.

Kasjauns.lv / Publicitātes foto