Skaistums
2021. gada 13. decembris, 05:22

Zaudēti 35 kilogrami! Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone nodemonstrē brīnumainās pārvērtības

Jauns.lv

41 gadu vecā aktrise Rebela Vilsone iespaidīgo svara zudumu ir demonstrējusi fotogrāfijās sociālajos tīklos, taču pavisam nesen viņa pirmo reizi apmeklējusi saviesīgu sarkanā paklāja pasākumu. Tam par godu Rebela bija izvēlējusies augumam piegulošu mini kleitu. Tagad viņa to var atļauties!

Sidnejā dzimusī Rebela Vilsone bija uzaicināta uz ikgadējo Austrālijas kino balvu ceremonijas vakaru “Australian Academy of Cinema and Television Arts”, kas notika slavenajā Sidnejas operā.

Iziešanai uz sarkanā paklāja aktrise izvēlējās melnu mini kleitu ar izšūtiem sudraba akcentiem tērpa priekšpusē. Matus viņa bija ieveidojusi klasiskās Holivudas lokās. Viņa devusi priekšroku spilgtam grimam, kas akcentēja acis. Vilsones izvēlētais koptēls lieliski izcēla viņas jauniegūto slaido figūru.

Nesen Rebela atklāja, ka tuvi cilvēki bijuši skeptiski noskaņoti pret viņas vēlmi notievēt. “Patiesībā es pat saņēmu daudz pārmetumu no savas Holivudas komandas. Es viņiem teicu, ka nākamo sev pasludināšu kā veselības gadu, kas nozīmē, ka fiziski mainīšos, tādējādi izmainot arī savu dzīvi. Viņi pajautāja, kāpēc man tas ir vajadzīgs. Viņu acīs es biju smieklīga resnīte, kas pelnīja miljoniem dolāru, tieši pateicoties savai fiziskajai komplekcijai,” intervijā telekanālam BBC pastāstījusi Rebela.

Kopumā aktrisei izdevies nokristies svarā par 35 kilogramiem! Pati Rebela kā svara zaudēšanas iemeslu nosaukusi problēmas ar auglību.

Šā gada jūnijā Rebela soctīklos atrādīja savu figūru pludmalē. Viņa bija tērpusies melnā bodijā ar īsajām piedurknēm un tādas pašas krāsas iešļūcenēs. Vilsone matus bija saņēmusi zirgastē, bet koptēlu papildinājusi ar zilu platmali.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Rebela Vilsone šā gada vasarā.

Populārā austrāliešu aktrise, komiķe, scenāriste un producente Rebela Vilsone vienmēr cīnījusies ar lieko svaru. Pēc šķiršanās no drauga miljardiera Džeikoba Buša Vilsonei izdevies tas, kas nekādi nesanāca iepriekš. Viņa nokritusies svarā par 35 kilogramiem!

foto: Coqueran/Coleman-Rayner/Vida Pre/ Vida Press
Rebela Vilsone 2015. gadā.

2012. gadā pēc aptuveni gadu ilgas sadarbības ar svara zaudēšanas kompāniju “Jenny Craig” Rebelai Vilsonei izdevās nokristies svarā par 10 kilogramiem, taču filmas “Pitch Perfect” radošā komanda aizliedza aktrisei turpināt iesākto tievēšanas plānu. Līgums paredzēja, ka Rebela visu filmēšanas laiku nedrīkst mainīt savas auguma aprises, viņai jāpaliek tajā pašā svarā. Rebela apsolīja - tiklīdz darbs pie projekta būs beidzies, viņa turpinās iesākto diētu, lai sasniegtu savu sapņu svaru: 80 kilogramus. 2013. gada februārī aktrise publiski atzina, ka sadarbību ar kompāniju “Jenny Craig” esot beigusi jau iepriekšējā gadā…

Aizvadītajā gadā Rebelai visbeidzot izdevies tas, kas līdz šim nesanāca. Pirmo pandēmijas gadu komiķe nosaukusi par “veselības gadu”.

Rebela padalījusies iespaidos, ka cilvēki tagad pret viņu attiecas pavisam atšķirīgi nekā tad, kad viņa bija apaļīga. Sniedzot interviju šovā “The Morning Crew with Hughesy, Ed and Erin”, Rebela teica, ka esot “interesanti” pavērot, kā mainījusies cilvēku attieksme pēc viņas svara zaudēšanas. Aktrise atzina, ka tad, kad bijusi “lielāka”, cilvēki bieži vien nav pat uz viņu paskatījušies. “Tagad, kad esmu labā formā, cilvēki piedāvājas panest manu iepirkumu somu līdz automašīnai un atver durvis, kaut kur ieejot,” savos novērojumos dalījusies Rebela. “Tad es pie sevis domāju, vai citi cilvēki ko tādu piedzīvo visu laiku?”

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon
16

Rebela atzīst, ka viņu fascinē cilvēku reakcija par viņas nokrišanos svarā. “Tas šķiet amizanti, ka cilvēki tik daudz uzmanības pievērš manām izmaiņām pēc svara zaudēšanas, kad pasaulē notiek tik daudz citu svarīgāku lietu.”