Supermodele Tvigija iedrošina sievietes valkāt to, kas patīk, turklāt jebkurā vecumā

gallery icon
Dzīvesstils
2021. gada 9. decembris, 07:11

Supermodele Tvigija atzīst, ka aizvien izjūt nedrošību, bet uzskata - sievietei ir jāvalkā tas, kas patīk

Jauns.lv

Supermodelei Tvigijai šobrīd ir 72 gadi. Viņai ir spoža un gara karjera, un tā vien šķiet, ka šādai sievietei pašpārliecinātības pietiek vismaz par diviem cilvēkiem. Taču tā nav. Modele pastāstījusi, ka aizvien zināmās situācijās izjūt nedrošību un turpina likt sev izkāpt no komforta zonas, jo tikai tā iespējams stāties pretī savai nedrošībai.

Leģendārā modele pērn uzsāka veidot pati savu podkāstu. Savukārt modes un izklaides industrijā viņa darbojas jau kopš 1966. gada. Intervijā ar izdevumu “Good Housekeeping” viņa atzinusi, ka aizvien izjūtot nedrošību, neraugoties uz panākumiem un dzīves pieredzi.

Modele uzskata, ka “mums visiem tikai nāks par labu” savu robežu pārkāpšana un iznākšana no komforta zonas. Bet viņa arīdzan atzīmē, ka cilvēkiem ir jābūt “pietiekami drosmīgiem”, lai uz to sadūšotos. Tāpat Tvigija piebilst, ka sievietēm jebkurā vecumā būtu jābūt iespējai valkāt to, kas viņām patīk.

Intervijā supermodele norāda: “Viņi saka – ‘ja tev ir 30 gadu, tev jāvalkā šis’ un ‘ja tev ir 40 gadu, tev jāvalkā tas’. Es uzskatu, ka tās ir absolūtas muļķības. Atrodiet savu stilu un pieturieties pie tā.”

Sešdesmitajos gados populārā britu supermodele Tvigija

gallery icon

“Es domāju, ka mums visām tas nāks tikai par labu, ja tā darīsim. Bet jums jābūt pietiekami drosmīgām, lai to izdarītu!”

Runājot par savu karjeru, modele stāsta: “Atceros, ka man piedāvāja piedalīties manā pirmajā Brodvejas šovā “My One And Only”. Režisors Tomijs Tūns man piezvanīja, un es teicu ‘Nē, es to nevaru!’”

Tvigijai piešķir Britu impērijas ordeni

gallery icon

“Vien doma, ka man jāiziet 1500 cilvēku lielas auditorijas priekšā, man iedvesa šausmas. Bet Tomijs teica – ‘Nav tāda vārda ‘nevaru’, sakravā savas somas un dodies uz Ņujorku’, un es tā arī izdarīju.”

Jautāta, vai viņa joprojām izjūt dzīvē nedrošību, Tvigija atbild: “O, jā. Es domāju, ka ikviens uz planētas to izjūt, vai ne tā?”

 

Tēmas