foto: Publicitātes foto
Dāvana lieliskam VĪRIETIM
2021. gada 22. novembris, 11:10

Dāvana lieliskam VĪRIETIM

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Tuvojas Ziemassvētki, un atrast perfekto dāvanu vīrietim ir ciets rieksts. Nereti kosmētikas un skaistumkopšanas preču veikals nav pirmā pietura, kur piestājam, izvēloties dāvanas kungiem. Šoreiz DOUGLAS pārliecinās par pretējo, atklājot, ka mūsu e-veikala plauktos var atrast lieliskas, daudzveidīgas, īpašas dāvanas jūsu liktenīgajiem – draugiem, vīriem, brāļiem un tētiem.

Smaržas ir ārkārtīgi personiska un izsmalcināta dāvana. Ja tā padomā – vesela sajūtu buķete –, jo jaunais aromāts nākotnē radīs vēl nepiedzīvotu atmiņu un asociāciju pieredzi. Tomēr tēmēt uz dullo nebūtu prātīgi. Vēlams tuvu jo tuvu pazīt īpašā cilvēka gaumi, stilu, temperamentu. Ar vīriešiem šis uzdevums var šķist vēl sarežģītāks, jo vīrišķīgo aromātu pasaule mums mazāk pazīstama.

Ja māc šaubas, pastāv lielisks atkāpšanās ceļš, kas sniedz līdzvērtīgu rezultātu. Tie ir neuzbāzīgie, diskrētie aromāti, ko piedāvā parfimēti dezodoranti, dušas želejas un pēcskūšanās līdzekļi. Eleganta un vīrišķīga budžeta dāvana no dažādām smaržu līnijām, ja vēlies uzdāvināt kungam ko īpašu, bet neesi gatava riskēt dāvināt smaržas.

Šis savdabīgais laiks licis mums apgūt dažādus knifus, kā parūpēties par sevi mājas apstākļos. Arī vīriešiem. Skūšanās, pēcskūšanās un bārdas kopšanas līdzekļi ir vesela pasaule, kurā varam apmaldīties.

Tu brīnīsies, ieraugot, cik daudz DOUGLAS lapu aizpilda šo līdzekļu plašais klāsts. Noteikti iedrošinām nesamulst, lapot cauri un izvēlēties Tavam vīrietim piemērotākos produktus. Šī varbūt šķietami ikdienišķā, tomēr ļoti noderīgā un sirsnīgā dāvana iepriecinās katru kungu.

Atgādini savam vīrietim, ka sejas ādas kopšana nav tikai sieviešu vaļasprieks. Parādi, cik svarīgi katram – arī viņam – atrast savam ādas tipam atbilstošu sejas krēmu, losjonu, serumu vai eļļu, atcerēties par mitrināšanu un pabarošanu. Jo sevišķi tagad, kad vējš sāk nesaudzīgi saldēt seju un tuvojas aukstie ziemas mēneši.

Piedāvājums, protams, ir bezgala plašs, un droši vien Tu sejas kopšanas līdzekļu īpatnībās orientējies mazliet labāk, tāpēc šī būs vērtīga dāvana un ieguldījums. Un neaizmirsti par acu krēmu, kas šajā ZOOM laikmetā katrā mājas birojā ir īpaši gaidīts viesis.

Tev līdzās noteikti ir ne viens vien praktisks un pragmatisks vīrietis, kuram uzdāvātais acu krēms tā arī nostāvēs vannas istabas plauktiņā līdz derīguma termiņa beigām.

Iespējams, neesi pamanījusi, bet šādiem gadījumiem DOUGLAS e-veikalā domāts plauktiņš “uztura bagātinātāji”. Tajā atradīsi dažādus vitamīnu kompleksus un uztura bagātinātājus veselībai, vitalitātei, skaistumam, enerģijai. Tostarp pieejama arī multivitamīnu formula īpaši vīriešiem. Dāvana veselīgai, enerģiskai un harmoniskai ikdienai ir brīnišķīga izvēle laikā, kad starp visām rūpēm mēdzam piemirst par sava ķermeņa un gara labsajūtu.

*Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju.

Ja nevari paciesties līdz Ziemassvētkiem, radi svētku sajūtu jau agrāk un uzdāvini savam vīrietim pārsteidzošu, intriģējošu dāvanu – īpašo DOUGLAS Adventes kalendāru kungiem, kurā ietilpst 24 pircēju iecienīti ādas kopšanas produkti. Tas var kalpot arī par taktisku gājienu, ar kura palīdzību slepeni noskaidrot, kuri produkti Tavam vīrietim iet pie sirds, un nākamajos svētkos izvēlēties tieši tos.

Pilns Ziemassvētku dāvanu sortiments ŠEIT .

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv .