Radīts Latvijā. "Fitodroga Dermocosmetic". Kā palīdzēt jutīgai ādai rudenī
Skaistums
2021. gada 16. novembris, 06:00

Radīts Latvijā. "Fitodroga Dermocosmetic". Kā palīdzēt jutīgai ādai rudenī

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Latvijas mēnesī iepazīstinām ar jaunu, Latvijā radītu, dermakosmētikas zīmolu FITODROGA DERMOCOSMETIC, kurš piedāvā ādai īpaši saudzējošas, vienlaicīgi iedarbīgas sejas un ķermeņa kopšanas līnijas.

PIRMSĀKUMS

Visticamāk, ka retais kurš esam tik nozīmīgs Visuma kopumā, lai atstātu tajā būtisku nospiedumu, tāpēc tas nav pašmērķis sevis realizācijā, tomēr patiesa veiksme ir atrast sfēru, kura iedvesmo, attīsta un padara dzīves ceļojumu piepildītu. Ir jābūt konsekventai vērtību sistēmai, lai uz tās pamata veidotu struktūru, kas spēj pārliecināt pašu, ka ir vērts šo ceļu uzsākt. Drošībai var pamest mazu izaicinājumu Liktenim, nevainīgi paspēlējoties un ļaujoties tā vadībai. Un tā soli pa solim...

2020. gada rudenī radīts jauns zīmols FITODROGA DERMOCOSMETIC. Piedaloties konkursā, prezentējot jaunā zīmola vērtības, FITODROGA pievienojās Jelgavas Biznesa inkubatora profesionāļiem, lai realizētu gadiem lolotu sapni par ādai īpaši saudzējošas, vienlaicīgi iedarbīgas kosmētikas radīšanu. Zīmola vērtības balstās uz profesionālām zināšanām, drošību un efektivitāti. Palīgi idejas realizācijā ir Jelgavas Biznesa inkubators, Eiropas izejvielu ražotāji, starptautiska akreditēta testēšanas laboratorija, ražošanas aprīkojuma izgatavotājs Latvijā, finanšu instruments ALTUM.

Rūta Bozoviča

Rūta Bozoviča - maģistrs vides dizainā, ar 8 gadu pieredzi kosmētikas sfēras mārketinga materiālu gatavošanā, grafiskā dizaina un vizuālās identitātes izveidē, maketēšanā. Ar pārliecību par sava zīmola patiesajām vērtībām nenogurstoši ar tām iepazīstinās arī jūs.

Inese Vilka

Inese Vilka - maģistrs pārtikas higiēnā, ar 20 gadu pieredzi kosmētikas produktu izstrādē/ ražošanā, kvalitātes vadībā, FITODROGA produktu formulās apvienojusi ādai visvērtīgākās un nepieciešamākās vielas, priekšroku dodot dabiskas izcelsmes izejvielām.

FITODROGA ražotne. Nopietni un profesionāli.
FITODROGA laboratorija. Kvalitāte un drošība.

FITODROGA DERMOCOSMETIC KONCEPTS - LABĀKAIS, KO SNIEDZ AUGU SPĒKS UN ZINĀTNE

FITODROGA produktu smalki līdzsvarotās formulas veidotas uz inovatīvos tehnoloģiskos procesos iegūtiem patentētiem augu aktīvo vielu kompleksiem ar pierādītu efektivitāti. Līnija, balstīta uz aktuālo tendenci “clear beauty”, primāri nodrošinot ādas pamatvajadzības. Produkti veidoti kā ikdienas balsta programma ādas vitalitātes un labsajūtas saglabāšanai. Produkti ir viens otru papildinoši, sniedzot noturīgu ilgtermiņa rezultātu.

Produkti dermatoloģiski testēti starptautiskā akreditētā laboratorijā. Piemēroti arī jutīgai ādai. Balstīti uz dabīgas izcelsmes izejvielām (+96%). Nesatur minerāleļļu, silikonus, lanolīnu, alkoholu, formaldehīdu, parabēnus. Gaistoša, viegla smarža bez alergēniem, ražota Francijā.

FITODROGA DERMOCOSMETIC IESAKA

Gudras rūpes par ādas skaistumu ilgtermiņā primāri ir preventīva, pareiza ādas kopšana mājas apstākļos. Tai jābūt ikdienas rutīnas sastāvdaļai, kā pamatu izvērtējot esošo ādas stāvokli, nevis vecumu. Šādai pamata ikdienas ādas kopšanas programmai pievienojot specifisku, kosmetologa vai dermatologa izvērtētu konkrētas ādas problēmas risinājumu mērķa-vielu kursa vai aprāttehnoloģijas veidā, tiks sasniegts maksimāli vēlamais rezultāts ikviena ādas stāvokļa stabilizēšanai un uzlabošanai.

FITODROGA DERMOCOSMETIC SEJAS KOPŠANAS PRODUKTU LĪNIJA

Sejas līdzekļi

Maigas tekstūras SEJAS KRĒMI ar sastāvā esošo olīvu skvalānu un šī sviestu imitē ādas aizsargbarjeras struktūru, viegli klājas, ātri iesūcas ādā. Satur aktīvu mitrinošu viela, kas spēj iekļūt dziļi dermā, nodrošinot ilgtermiņa (24 +h) mitrināšanu. Ideāla bāze dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai.

ANTI AGE formula satur bioloģiski aktīvo Alpu auga Artemisia umbelliformis ziedu ekstraktu ar izteiktām  antioksidanta īpašībām, aizkavējot ādas novecošanās procesus.

OXYGEN formula satur bioloģiski aktīvu sastāvdaļu, kas veicina skābekļa apmaiņu ādas šūnās, sniedzot tai vitalitāti un svaigumu.

FITODROGA attīrošais toniks ir ideāls līdzeklis, kas, viegli putojot, veic ādas notīrīšanu, tās tonizēšanu, dekoratīvās kosmētikas noņemšanu, ādas vides pH stabilizēšanu. Normalizē ādas jutību, ko izraisa cieta ūdens sausinošā ietekme. Satur aktīvu mitrinošu viela, kas nodrošina ilgtermiņa (24 +h) mitrināšanu.

FITODROGA IESAKA. Apvienojot ikdienas sejas kopšanas rituālā aktīvu mitrinātāju saturoša attīroša tonika un sejas krēma lietošanu, tiek panākts vēlamais efekts preventīvai ādas mitrināšanai, tās vitalitātes saglabāšanai ilgtermiņā.

FITODROGA DERMOCOSMETIC ĶERMEŅA KOPŠANAS PRODUKTU LĪNIJA

Ķermeņa līdzekļi

FITODROGA HAND CREAM DAY

FITODROGA HAND CREAM NIGHT

FITODROGA BODY CREAM DEEP MOISTURE

Zīdainas tekstūras krēmi, kuru augstvērtīgais sastāvs ar šī sviestu, olīvu skvalānu, vasku kompleksu, argana eļļu sniedz tūlītēju efektu, gluži kā otra āda, aizsargājot, mitrinot, nomierinot, atjaunojot ādas komfortu. Viegli klājas, ātri iesūcas ādā, nerada lipīguma sajūtu.

FITODROGA DERMOCOSMETIC aicinājums rudenī!

Rudens ir īsts izaicinājums jutīgai ādai. FITODROGA krēmi ir ideāls risinājums vēsajam laikam un apkures sezonai, jo pilnvērtīgi atjauno ādas aizsargbarjeru, darbojoties gluži kā otra āda, padarot to stabilāku pret skarbajiem ārējās vides kairinājumiem.

Produkti pieejami veikalos:

Stella- Dobelē;
Sajūtu Studija Aspazija-Jelgavā;
Veikals Daba- Jelgavā, Liepajā, Ventspilī, Tukumā;
Internetveikalā www.220.lv un uzņēmuma internetveikalā: www.fitodroga.com

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar FITODROGA DERMOCOSMETIC