foto: Shutterstock
Ceļš nebūs viegls, bet aizvedīs pie mērķa - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.10. līdz 17.10.
Cita pasaule
2021. gada 11. oktobris, 04:44

Ceļš nebūs viegls, bet aizvedīs pie mērķa - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.10. līdz 17.10.

Jauns.lv

Uzzini, kas labs gaidāms šonedēļ.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Nepaļaujies uz tiem, kas sola zelta kalnus. Starp viņiem būs tādi, kuru izaicinošā uzvedība modinās sacensības garu, rosinās izvirzīt augstākus mērķus, kalt ambiciozākus plānus. Viegli vari aizsapņoties un gara acīm redzēt to, ko īstenot nebūs tavos spēkos. Pārliecības trūkumu nemēģini kompensēt ar dedzīgu rīcību. Nepārvērtē savus spēkus, nešķied velti enerģiju.

VĒRSIS

Piesardzīgi izturies pret dažādiem paziņojumiem un rīkojumiem, neizdari pārsteidzīgus secinājumus. Ja rodas šaubas, ka tu ar kaut ko varētu netikt galā, vai rezultāts nav tāds, uz kādu cerēji, nezaudē pārliecību un ticību saviem spēkiem, nesāc drudžaini meklēt papildspēkus. Izmanto savas spējas. Turpmākās dienas velti partnerattiecību pilnveidošanai un stiprināšanai.

DVĪŅI

Šis laiks būs darbīgs un ražīgs, taču netrūks arī saspringtu brīžu, kas neļaus atslābināties. Kāda tikšanās var krasi mainīt tavu pasaules redzējumu, rosināt interesi par garīgām tēmām, nepieciešamību meklēt atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem. Brīvdienās parūpējies par kvalitatīvu atpūtu, lai ar jauniem spēkiem varētu turpināt iesākto.

VĒZIS

Nezaudē apņēmību, esi mērķtiecīgs, cīnies par savu taisnību, taču rēķinies ar to, ka tikpat apņēmīgi būs arī tie, kas nav ar tevi vienisprātis. Tavu plānu īstenošanā var palīdzēt bijušie draugi. Turpmāk katrs jauns sākums būs grūts un negaidītu pārbaudījumu pilns, vienlīdz traucējoša būs gan apkārtējo neizpratne, gan apzināta pretdarbība.

LAUVA

Vairies no sasteigtas, haotiskas rīcības. Svarīgus jautājumus risinot, var traucēt pārlieka kavēšanās pie sīkumiem. Neļaujies emocijām, nedusmojies uz sevi, ka neesi bijis pietiekami apķērīgs, bet meklē racionālus risinājumus, kas ļauj ietaupīt laiku un spēkus – sāc ar mazumiņu! Veiksies darbi, kuri būs pārdomāti un labi saplānoti. Vēlāk kāda notikuma ietekmē attiecības ģimenē uzlabosies.

JAUNAVA

Pārskati savus naudas tērēšanas paradumus, jautā padomu zinošiem cilvēkiem, apsver papildus peļņas iespējas. Šīs aktivitātes būs veiksmīgas, ja nemēģināsi pārspēt sevi un neiesaistīsies procesos, kas prasa pārāk lielu atdevi. Izjūtām uzticies vairāk nekā prāta apsvērumiem. Vairies no negodīgiem, zaglīgiem cilvēkiem. Vēlāk nebūs viegli saglabāt labas attiecības ar tuviniekiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Vairies no bezmērķīgas rīcības un pastaigām, vari apmaldīties pat pazīstamā vietā. Ja arī rodas kādi sarežģījumi, neļaujies emocijām, meklē risinājumus, dari visu, kas tavos spēkos, lai novērstu kļūdas, mainītu situāciju uz labo pusi. Nevienu nepel un nekritizē, jo sava tiešuma un pārliekas dedzības dēļ viegli vari iemantot nelabvēļus. Centies panākt, lai tevī ieklausās.

SKORPIONS

Tiec galā ar iekšēju spriedzi, sadali spēkus tā, lai nebūtu pārslodzes, stresa. Savu viedokli un vēlmes izsaki pēc iespējas diplomātiskāk, brīžos, kad rodas domstarpības, centies saglabāt filozofisku mieru. Darbam, kuram neredzi jēgu, klāt neķeries. Pašpaļāvība palīdzēs tikt pāri daudzām grūtībām. Pārmaiņas veicinās tavu izaugsmi, pavērs jaunas iespējas. Piekrīti piedāvājumam izmēģināt spēkus kādā jaunā jomā.

STRĒLNIEKS

Tavas pūles vainagosies panākumiem, kolēģi un priekšniecība novērtēs tevis paveikto. Tomēr lielas cerības, ka tas pietuvinās sen lolota sapņa piepildījumam, nelolo, jo būs grūti ilgstoši noturēt uzmanību kaut kam vienam. Tiklīdz zudīs interese, pietrūks pacietības novest iesākto līdz galam, taču pārāk neuztraucies, apdari kārtējos darbus.

MEŽĀZIS

Tiecies pēc taisnīguma ne tikai tad, kad tas ir izdevīgi tev, bet arī tad, kad no tā ieguvēji ir citi. Praktiski tas var izpausties kā pretošanās visam un visiem, bet var arī kļūt par spēcīgu virzītājspēku, kas palīdz iekarot augstākas, nozīmīgākas virsotnes. Lai cik sarežģīta būtu situācija, tu tiksi ar to galā – tu esi spēcīgāks, nekā domā! Lētticības dēļ vari piedzīvot zaudējumu.

ŪDENSVĪRS

Neesi neiecietīgs un kaprīzs, tad par atbalsta trūkumu sūdzēties nevarēsi. Lai kādas domstarpības vai pretrunas reizēm rastos, no iesāktā neatkāpies. Radušās problēmas risini konstruktīvi – parādi, ka tu spēj gan vienoties un piekāpties, gan arī uzstāt, ja vajag. Izvēlētais ceļš nebūs viegls, taču tas aizvedīs pie mērķa. Piedalies aktivitātēs, kur iespējams atklāt ko interesantu, smelties iedvesmu turpmākiem plāniem.

ZIVIS

Iespējama vilšanās ideālos, pietrūks iedvesmas, kas palīdz pārvarēt krīzi. Neidealizē cilvēkus, kurus mīli, tad vilšanos un nesaprašanos būs mazāk. Saudzē sevi! Parūpējies, lai tavi labie nodomi netiktu pārprasti. Apkārtējiem būs grūti tev palīdzēt, ja nerunāsi par to, kas tevi satrauc. Izkratot sirdi, būs vieglāk iegūt emocionālu atbalstu.