Džastins Bībers un Heilija Bībere “Met Gala 2021” pasākumā

gallery icon
19
Bērni
2021. gada 16. septembris, 11:11

Džastina Bībera žests mudina domāt, ka viņa sieva ir bērna gaidībās

Jauns.lv

Pēc tam, kad aplūkotas Džastina Bībera un viņa sievas modeles Heilijas Bīberes fotogrāfijas, kas uzņemtas uz sarkanā paklāja “Met Gala” pasākumā, faniem radušās aizdomas, vai tik viens dziedātāja žests nenozīmē to, ka abi ir pirmdzimtā gaidībās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press

Džastins Bībers un Heilija Bībere uz “Met Gala” sarkanā paklāja izskatījās žilbinoši un eleganti. Taču ne viņu vizuālais tēls pēc tam lika faniem diskutēt. Viņiem šķiet, ka pamanījuši brīdi, kurā pāris devis zīmi, ka tuvākajā nākotnē ir gaidāms mazulis.

foto: Jose Perez / SplashNews.com/ Vida Press

Šoreiz pāris ekstravagances vietā uz sarkanā paklāja bija devis priekšroku klasikai. Ņujorkā notiekošo modes pasākumu Heilija un Džastins apmeklēja, tērpušies melnā.

foto: Jose Perez / SplashNews.com/ Vida Press

Kanādā dzimušais dziedātājs bija ģērbies melnā uzvalkā, savukārt viņa sieva - amerikāņu modele Heilija Bībere - izvēlējusies tērpu, kas akcentēja viņas slaido vidukli un modeles figūru. Viņa vīru uz pasākumu pavadīja, tērpusies augumam piegulošā garā melnā vakarkleitā ar jutekliski dziļu dekoltē un dziļu šķēlumu.

foto: Greg Allen/Backgrid / BACKGRID/ Vida Press

Vērīgākie fani pamanījuši brīdi, kas, pēc viņu domām, dodot mājienu par gaidāmu bērnu.

27 gadus vecais Bībers vienā brīdī gādīgi uzlika roku uz savas 24 gadus vecās sievas vēdera, bet Heilija ļoti ātri atbrīvojās no šī pieskāriena. Aculieciniekiem radies iespaids, ka modele paskaidro vīram, ka nebūtu labi likt roku uz viņas auguma šajā vietā, un pozēšana fotogrāfiem turpinājusies.

Džastins Bībers ar sievu Heiliju šova “Justin Bieber: Seasons” pirmizrādes vakarā

gallery icon
23

Šis īsu brīdi redzētais žests pamudinājis fanus izteikt savus minējumus par to, kas šobrīd iespējams notiek Bīberu ģimenē.

Kāda no “Twitter” lietotājām raksta: “Es negribu teikt, ka Heilija ir stāvoklī, bet vai Džastins tikko... Ak, Dievs, hahhaa.”

Otra norāda: “Kad Džastins uzliek rokas uz viņas vēdera, ir acīmredzams, ka Heilija pasaka, ka tas liks izskatīties, ka viņa ir stāvoklī.”

Džastins Bībers ar sievu reklamē sava zīmola „Drew House” apģērbus

gallery icon
18

Tiesa, ne visi fani ir vienādos ieskatos par gaidāmu ģimenes pieaugumu. Citi domā, ka Heilija tikai vēlējusies izskatīties labi kameru priekšā, tāpēc vīra roka pastumta nost no viņas auguma.

Heilijai jau agrāk nācies noliegt runas par grūtniecību pēc tam, kad dziedātāja Pīčesa sociālajos tīklos nosauca viņus par “mammu un tēti”.

Modele ātri vien komentāros ieviesa skaidrību, norādot: “Varbūt tev vajadzētu izlabot parakstu uz “suņa mamma un tētis” pirms visiem ir sajaukti prāti”.

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā.

gallery icon
24

Intervijās Heilija norādījusi, ka tuvākajā laikā ģimenes pieaugumu vēl neplānojot. Sarunā modes žurnāla “Vogue” Arābijas izdevumam viņa teica: “Man patīk bērni un nevaru vien sagaidīt, kad man būs savi. Es tagad varu teikt, ka tā ir realitāte, bet noteikti ne tuvākajā laikā.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Savukārt Bībers kādā foto parakstā, apstiprinājis, ka ir vienos ieskatos ar sievu: “Dievinu randiņus ar tevi, mīļā... Kādudien es iešu uz meitu-tēvu randiņiem... Tas nav mājiens ne uz ko drīzu, es nekur nesteidzos. Es kādu laiku vēlos izbaudīt tikai tevi.”

Džastins Bībers un Heilija Boldvina atjaunojuši attiecības

Džastins Bībers un Heilija Boldvina atjaunojuši attiecības

gallery icon
13