foto: unsplash.com
Auto horoskops - astroloģes padomi, kad pirkt un kad noteikti nepirkt auto
Lai cik tas dīvaini varbūt liktos, bet arī automašīnai ir savs horoskops. Astrologu pieejas atšķiras – vieni par atskaites punktu ņem pirmreizējās reģistrācijas dienu, citi – iegādes laiku.
Cita pasaule
2021. gada 13. aprīlis, 13:43

Auto horoskops - astroloģes padomi, kad pirkt un kad noteikti nepirkt auto

Guna Kārkliņa

"100 Labi Padomi"

Autoīpašnieki droši vien pamanījuši, ka viens spēkrats, kaut gana daudz kilometru noskrējis, zuzina kā čakla bite. Turpretī kāds cits – knapi no salona izbraucis – sāk niķoties kā gražīgs bērns. Katram auto ir savs raksturs, kas ierakstīts zvaigznēs. Gluži kā cilvēkam. Turklāt ir periodi, kuros iegādāta mašīna saimniekam kreņķus vien sagādās. Kas jāņem vērā, lai auto iegāde būtu veiksmīga, stāsta sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzmanieties no Merkura...

Trīs reizes gadā planēta Merkurs ieņem tā dēvēto retrogrādo stāvokli, un sākas trīs nedēļu piņķerīgais periods, kad nav vēlams iegādāties auto, sadzīves tehniku, slēgt līgumus, sākt jaunus, svarīgus darbus.

Šie periodi katru gadu ir citā laikā un tiek norādīti astroloģiska satura kalendāros, kā arī atrodami internetā.

Kas var atgadīties? Šādos periodos iegādātajām mašīnām biežāk mēdz gadīties dažādas tehniskas ķibeles. Un absolūti neatkarīgi no gadu un nobraukto kilometru skaita. Labākajā gadījumā auto itin bieži «dzīvosies» pa servisiem, sliktākajā – var saplīst tā, ka vienkāršāk vai lētāk nopirkt vietā jaunu.

Svarīga īpašnieka astrokarte

Ja dzīvē izmantojam astroloģijas principus, tad visas situācijas vēlams aplūkot individuāli. Proti, jāskata potenciālā auto pircēja astrokarte. Tā dēvētajā pamata jeb radiks horoskopā var redzēt, kādas attiecības cilvēkam ir ar tehniku vispār, savukārt gada cikla kartē – vai ir piemērots periods auto iegādei. Ja planētas rāda vēlīgu vaigu, tad astrologs meklē darījumam piemērotākos laikus. No piedāvājuma noteikti tiks izslēgti iepriekš minētie retrogrādā Merkura periodi, kā arī tādas dienas, kad par tehniku «atbildīgā» planēta Marss veido spriedzes kombinācijas.

Ko saka auto «zvaigznes»

Lai cik tas dīvaini varbūt liktos, bet arī automašīnai ir savs horoskops. Astrologu pieejas atšķiras – vieni par atskaites punktu ņem pirmreizējās reģistrācijas dienu, citi – iegādes laiku. Te gan jāpiebilst, ka auto astroloģija ir samērā maz pētīts novirziens, bet šo rindu autorei ir bijusi iespēja aplūkot daudzas auto kartes un cilvēku izvēles.

Pavisam noteikti nevajag pirkt mašīnu, kuras astrokartē ir slikts Marss – var būt problēmas ar ritošo daļu, «dzelžiem», rūsu. Ja tomēr vēlaties to auto ar slikto Marsu, tad ir vērts pārliecināties, vai mašīna nav cietusi avārijā.

Ja auto horoskopā sliktās kombinācijās tehnoloģiju planēta Urāns, tad riskam pakļauta auto elektronika. Ja Neptūns, tad vienmēr jāpievērš uzmanība šķidrumu sistēmām. Diagnostikā vēlams pārbaudīt, kas ar degvielas sūkni, vai viss kārtībā ar bremžu šķidruma šļauciņām, cilindru, blīvēm, logu mazgāšanas ierīci u.tml.

Šogad auto iegādei nelabvēlīgs laiks:

  • 30.05.2021.–23.06.2021.
  • 27.09.2021.–18.10.2021.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Ko nozīmē retrogrādā Merkura periodi?

Publikācijās vairākkārt tiek pieminēts lielais negantnieks – retrogrādais Merkurs. Tas var ietekmēt dažādas dzīves jomas.

Ja bērni nesaprot, ko skolotāja uzdevusi, priekšnieks ir dusmīgs kā pūķis, vēstules pazūd, bet dzīvesbiedrs ignorē jūsu uzstājīgās īsziņas, var gadīties, ka Merkurs ieņēmis nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Tā ir atpakaļejošā kustība, kad, no Zemes raugoties, liekas, ka planēta šķietami pārvietojas pretējā virzienā ierastajam.

Visās nelaimēs vainot Merkuru, kas kustas atpakaļgaitā, īpaši modē bija Viktorijas ērā, kad uzplauka interese par spirituālismu un maģiju. Romiešu mitoloģijā Merkurs bija tirdzniecības dievs, tāpēc tā retrogrādās kustības laikā neieteica veikt darījumus. Ideja, ka Saulei tuvākā planēta var ietekmēt finanšu darījumus, projektus, tehniku un cilvēku psihoemocionālo stāvokli, ir aktuāla arī mūsdienās. Ņemot vērā, ka 2021. gadā Merkura retrogrādie periodi saistīti ar sociāli orientētajām gaisa zīmēm (Ūdensvīru, Dvīņiem un Svariem), ir skaidrs, ka jāuzmanās no pārpratumiem, kas saistīti ar komunikāciju un saziņu.

Retrogrāda Merkura laikā izdodas salabot vecas lietas, kas jau gadiem krāj putekļus bēniņos. Iespējama tikšanās ar cilvēkiem no pagātnes.

Citus vērtīgus astrologu un numerologu padomus mājai, dārzam, darbam un biznesam skati jaunajā speciālizlaidumā "Numerologi un astrologi". 

foto: Publicitātes foto