Cita pasaule
2021. gada 5. aprīlis, 05:11

Parādīsies daudz jaunu iespēju - horoskops visām zodiaka zīmēm no 5.04. līdz 11.04.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ!

AUNS

Tas, ka veiksmīgi īstenosies iecerētais, vairos tavu pašapziņu. Tomēr tavā plānā ir arī vājās vietas. Par sarežģījumu iemeslu var izrādīties negausība. Būs grūti palikt vienaldzīgam un nepiedalīties tajā, kas notiek apkārt. Revolucionārs noskaņojums mudinās uzņemties līdera lomu, palīdzēs izkustināt strupceļā nonākušus procesus, dos jaunu virzienu lietām, kas kļuvušas par apgrūtinājumu.

VĒRSIS

Saskarsmē ar apkārtējiem sapratīsi, ka tas, kas notiek starp sievieti un vīrieti, ir mūžam mainīga un neatminama mīkla. Darba lietās koncentrējies uz to, ko dari, nepieļauj, ka kļūsti paviršs, neuzmanīgs. Rīkojies apdomīgi, nepieļauj ne mazākās atkāpes no noteikumiem, norādījumiem. Tiklīdz palaidīsi garām ko svarīgu, būs grūti saglabāt uzņemto darba ritmu.

DVĪŅI

Nemieru viesīs neskaidrības profesionālajā jomā, bet problēmas ģimenē liks piesardzīgāk kalt nākotnes plānus. Turpinājumā vadība tev dos pietiekami lielu rīcības brīvību, lai tu varētu parādītu savus talantus, apmierinātu ambīcijas un liktu saprast, ka neļausi nevienam sevi komandēt. Tiklīdz izjutīsi savas rīcības sekas, sapratīsi, ka esi uz pareizā ceļa.

VĒZIS

Veiksmi sabiedrībā veicina laba komunikācija ar pareizajiem cilvēkiem. Izmanto sakarus, kuri veidojušies agrāko mācību iestāžu apmeklējumos. Mājās spriedze turpināsies. Galvenokārt tā veidosies no tā, ka dažādas vērienīgas un pamatotas intereses sadursies pārāk šaurā teritorijā. Rīkojies saskaņā ar iepriekš izvirzītajiem mērķiem.

LAUVA

Pielūko, lai sakāpinātas emocijas netraucē pieņemt loģiskus un saprātīgus lēmumus. Taču tas nebūs viegli, kamēr neuzdrošināsies pateikt „Nē!” izveicīgiem manipulētājiem un pārgudriem padomdevējiem. Zīli rokā iegūsi, pateicoties paša praktiskai rīcībai. Lielākā daļa panākumu būs atkarīgi no tā, cik veiksmīgi spēsi pielāgoties apstākļiem.

JAUNAVA

Ierasto dzīves ritmu var izjaukt izmaiņas finansiālajā situācijā. Nāksies krietni vien nopūlēties, lai tiktu galā ar naudas grūtībām, kas izveidojušās tavu ambiciozo plānu īstenošanā. Meklē alternatīvus risinājumus un pacenties izvairīties no vieniem sarežģījumiem, nesagādājot sev citus. Konsultējies ar lietpratējiem.

SVARI

Jo pacietīgāk darbosies, jo jūtamāki būs tavi panākumi. Emocionālās stabilitātes nodrošināšanai būs vajadzīga papildu piepūle. Kamēr ir iedvesma, piestrādā pie sava stila, atsvaidzini garderobi ar modes tendencēm atbilstošu apģērbu, pamaini ārieni – līdzcilvēki atzinīgi novērtēs pārmaiņas. Vēlāk aktuāli kļūs finanšu jautājumi.

SKORPIONS

Attiecības neatstāj pašplūsmā, neļauj tajās iezagties rutīnai vai greizsirdībai. Atrodi laiku sabiedriski lietderīgām aktivitātēm. Izmanto savas praktiskās iemaņas, lai palīdzētu cilvēkiem, kuri paši nespēj par sevi parūpēties. Esi altruists. Lietišķus jautājumus risinot, spēja patstāvīgi lemt, izrīkot un ņemt no dzīves to, ko tā dod, turpinājumā var tevi nedaudz pievilt.

STRĒLNIEKS

Lai arī ne viss notiks tā, kā iecerēts, tev jābūt stoiskam un jāiztur. Nāksies pielāgoties situācijām, pieņemt lēmumus, kuriem vēl neesi gatavs. Domas labāk raisīsies vienatnē, sekmīgi būs meditatīvi pasākumi un dzīves jēgas meklējumi. Spēsi daudz un radoši strādāt. Turpinājumā noskaņojums var kļūt gaisīgāks, bezrūpīgāks, pieaugs pacilātība, vēlme kalt dižus nākotnes plānus.

MEŽĀZIS

Nesabojā mājās valdošo patīkamo atmosfēru ar uzstājīgu, neadekvātu rīcību. Par to, kam bijusi taisnība, varēsi pārliecināties tikai tad, kad spriedze mazināsies un ar vēsu prātu varēsi izvērtēt notiekošo. Ja jūti, ka nevari kaut ko izdarīt laikā, pārskati pienākumu sarakstu – vai neesi sakrāvis uz saviem pleciem pārāk daudz. Dari visu mierīgi, neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara.

ŪDENSVĪRS

Izklaidēm šis laiks nebūs piemērots. Esi elastīgāks attiecībās ar darījuma partneriem. Spēja piedot un aizmirst aizvainojumu palīdzēs ātrāk rast izlīgumu. Ja svarīgāks par piekāpšanos būs pierādīt, ka taisnība ir tavā pusē, konflikti ieilgs. Domā, kā pielāgoties jauniem apstākļiem, liec lietā izdomu un tev piemītošo oriģinalitāti.

ZIVIS

Piebremzē iniciatīvu, atturies no diskusijām par to, kuram taisnība. Aktīva, bet neizsvērta rīcība spēs sabojāt vairāk nekā neizlēmība un šaubas. Koncentrējies uz savu prioritāšu īstenošanu un rīkojies saskaņā ar sirdsapziņu. Tad arī rezultāts būs tāds, kas gandarīs. Dodoties tālākā ceļā, uzmanīgs esi sagatavošanas procesā, nepalaid garām būtiskas detaļas.