Skaistums
2021. gada 3. marts, 06:19

"Tagad drīkst visu!" Kima Kardašjana pēc šķiršanās no vīra nofotografējas kaila

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana (40) pārsteigusi savus fanus ar provokatīvu fotogrāfiju. Sabiedrības dāma kameras priekšā nostājusies tikpat kā neapģērbta.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

Daudzbērnu māmiņa Kima Kardašjana šobrīd risina laulības šķiršanas jautājumus ar vīru reperi Kanji Vestu. Abi bija precējušies nepilnus septiņus gadus, bet tagad viens no Holivudas glamūrīgākajiem pāriem oficiāli uzsācis laulības šķiršanas lietu.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon

Realitātes šova zvaigznei un mūziķim nāksies dalīt ne tikai miljardus dolāru vērtus īpašumus, bet arī būs jāvienojas aizbildnības jautājumos par abu kopīgajiem četriem bērniem – Nortu (7), Seintu (5), Čikāgu (3) un Psalmu (1,5).

Kimas Kardašjanas un viņas ģimenes kristības Armēnijā

gallery icon

Kima atradusi mierinājumu tajā, kas viņai padodas vislabāk. Zvaigzne pilnībā nodevusies darbam. Viņa vada veiksmīgu zīmolu SKIMS, kas ražo koriģējošo veļu un ērtu mājas apģērbu. “Instagram” zvaigzne pati bieži reklamē savu produkciju.

Tā noticis arī šajā reizē. Kima prezentējusi sava zīmola jaunās - “neredzamās” - zeķbikses. Bijušā ASV prezidenta amata kandidāta pagaidām vēl likumīgi laulātā draudzene fotogrāfijai iepozē provokatīvā pozā, sēžot uz grīdas. Kima bija pilnībā kaila, ja vien neskaita plānās miesas krāsas zeķbikses. Pateicoties veiksmīgi izvēlētai pozai, visas auguma intīmās vietas bija piesegtas.

Kardašjanas-Vestas kundze caururbjošu skatienu vērās kamerā. Viņai bija izteiksmīgs grims, ar akcentu uz pufīgajām lūpām. Matus viņa atstājusi vaļējus, radot viegli nevērīgu efektu.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon

Fani bija sajūsmā par savas mīlules valdzinošo fotogrāfiju un neskopojās ar komplimentiem. “Pārsteidzoša skaistule!”, “Neticami jutekliska”, “Provocē!”, “Ak, Dievs, tev neviens nespēj turēt līdzi”, “Tagad viņai ir atļauts viss!” – rakstīja Kimas bloga sekotāji.

Kimas Kardašjanas piegulošais miesaskrāsas topiņš 2019. gada jūnijā

gallery icon

Agrāk Kanje Vests asi kritizēja Kimas atklātajās fotosesijas. Reperim ļoti nepatika, ka viņa sieva atkailinās kameras priekšā un šīs fotogrāfijas vēlāk var aplūkot visa pasaule.

Ģimenei draugi atklāj, ka viens no pāra šķiršanās iemesliem esot atšķirīgie uzskati par bērnu skaitu ģimenē un to audzināšanu. Kamēr Kima vīram žēlojusies, ka tikko pietiek spēka, lai tiktu galā ar četrām atvasēm, Vests publiski paziņojis, ka vēlas septiņus bērnus. Tāpat reperis neatbalsta, ka viņa vecākā meita Norta jau krāsojas un nēsā augumu atkailinošus apģērbus. Viņš gatavs to meitai atļaut tikai tīnes vecumā. Savukārt Kima tajā nekā slikta nesaskata un ir pārliecināta, ka iemācīs meitai stila izjūtu un pareizu krāsošanos.

Tā Kima Kardašjana staigā pa Parīzi

gallery icon