foto: Publicitātes
2021.gada apavu modes tendences, kurās ir vērts investēt
Mode
2021. gada 11. februāris, 07:00

2021.gada apavu modes tendences, kurās ir vērts investēt

Reklāmas projekts

Karlīna Timofejeva

Teiciens, kas vēsta par to, ka sievietes labākie draugi ir dimanti, ir apstrīdams. Liela daļa sieviešu noteikti piekritīs, ka kvalitatīvi un trendīgi sieviešu apaviir noderīgāki par jebkāda veida juvelierizstrādājumiem, ar kuriem rotājam savu ķermeni vien īpašās svētku reizēs. Tāpēc ielūkosimies 2021.gada apavu modes tendencēs, lai saprastu, kurās no tām ir vērts investēt savus iekrājumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Minimālistiskā sandele uz papēža

Viens no pirmajiem trendiem, kas savulaik tika uzskatīts par nepieļaujamu stila kļūdu, ir minimālistiskā, pludmales paskata sandele ar nelielu, smailu, taču pietiekoši pamanāmu papēža daļu. Šie apavi pārsvarā tiek raksturoti kā piemēroti gan nesteidzīgam mājas solim, kā arī neformālas gaisotnes pasākumiem gaidāmajā pavasara/vasaras sezonā.

Lai gan konkrētā aktualitāte pēc izskata ir pietiekoši īpatnēja, jo patiešām atgādina pludmales čības, pie kurām absolūti nevajadzīgi ticis piestiprināts necils papēdītis, jāatceras, ka izskats var būt pagalam maldinošs. Šāda veida sieviešu apavi jau iekarojuši augstākās modes industrijas mēli tādu pasaulslavenu zīmolu vidū kā ‘’Acne Studios’’ un ‘’Alexander Wang’’. Kādēļ neatrast tām vietu arī Jūsu 2021.gada pavasara/vasaras sezonas garderobē?

Rietumu pasaules iedvesmoti zamšādas zābaki

Gadījumā, ja īpatnējais pludmales čībiņu un izejamo apavu krustojums Jums neliekas pārāk pievilcīgs, ir vērts pavērst skatu uz pavisam citu jaunāko apavu aktualitāšu iedaļu, proti, pusgarajiem zamšādas zābaciņiem, kas tā vien atgādina mežonīgajos rietumos valdošo atmosfēru. Modes pasaulē šos zābakus nereti mēdz dēvēt arī par kovboja stila zābakiem, taču jaunā un uzlabotā 2021.gada versija, ir nākusi klajā ar pavisam jaunām, rietumnieciskā elegantuma iezīmēm.

Perfekta estētika ar nelielu ikdienišķā glamūra piegaršu būtu īstais raksturojums tiem kovboja stila zābakiem, kas pēdējā mēneša laikā tiek pastāvīgi demonstrēti tādās dizaineru pārstāvniecībās  kā ‘’Isabel Marant’’ un ‘’Saint Laurent’’. Šis modelis būs lielisks papildinājums jebkurai modes dāmai, kura prot novērtēt rietumnieciskā stila pieskārienus un veiksmīgi tos interpretēt savos ikdienas, kā arī izejamajos apģērbu komplektos.
Skaisti sieviešu apavi ir jebkuras sievietes rota.

Zelta krāsas rotājumi un apavu ķēdes

Turpināsim jaunāko sieviešu apavu tendenču medības ar dažnedažādiem aksesuāriem, kas itin vienkāršā veidā papildinās Jūsu garderobē jau esošos apavus, pārvēršot tos par trendīgiem un modes aktualitātiem atbilstošiem izkopta stila elementiem. Šogad modes industrija liek spilgtu uzsvaru uz dažāda izmēra un silueta zelta krāsas aksesuāriem. Kā par vienu no efektīvākajiem apavu papildelementiem tiek atzītas masīvas zelta ķēdes, kas apvij izvēlētā apava nēsātājas potīti visā tās greznumā.

Šāds skatījums uz apavu modes pasauli nesen novērots gan ‘’Off White’’, kā arī ‘’Givenchy’’ tirdzniecības vietu skatlogos. Masīvās zelta ķēdas izskatīsies īpaši veiksmīgi un apburs ikvienu garāmgājēju komplektā ar melnām sieviešu platformenēm. Iespaidīgs koptēls garantēts!

Sportiski, taču reizē eleganti ‘combat’ stila zābaki

Arī sportiskie ‘combat’ stila zābaciņi šogad ir īpašā cieņā uz jaunāko apavu tendenču modes pjedestāla. Taču šogad, atkarībā no citiem gadiem, tos papildina arī gadu gaitā pārbaudītas elegances nianses. Kā tas izskatās dzīvē? Vizualizējiet klasiskos ‘combat’ zābakus un apvienojiet tos ar pabiezu, augstu gumijas zoli, kas papildināta ar izteikti dziļiem iegriezumiem pēdas daļā.

Lai panāktu jau iepriekš pieminēto elegances piesitienu, šogad ‘combat’ zābaciņi tiek apvienoti ar izteikti piesātinātu lakādas pārklājumu apava stulma daļā, piemēram, meža zaļā, karaliski zilā vai pat čūskas apdrukas krāsā. Šāds sportiskā un elegantā stila apvienojums par savu izcelsmes vietu sauc gan ‘’Stella McCartney’’, kā arī ‘’Paris Texas’’ dizaineru modes namus. Lielisks veids kā izcelties uz apkārtējo fona!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Gaumīgais mini ‘stiletto’ papēdis

Sportiski elegantajiem ‘combat’ zābaciņiem seko vēl viens īpaši aktuāls trends – mini ‘stiletto’ papēdītis. Šis ir tas gadījums, kad ikvienai modes dāmai ir fantastiska iespēja ļauties eksperimentiem! Īsie pavasara zābaki, ikdienišķas vasaras sandelītes vai arī jebkāda silueta sieviešu izejamās kurpes – mini ‘stiletto’ papēdis būs viena no tām iezīmēm, kas šogad liks Jums izskatīties īpaši moderni. Kādēļ gan to neizmantot savā labā?

Izdzirdot apzīmējumu ‘stiletto’, dāmas nereti iztēlojas smailu, šauru un nesamērīgi garu papēdīti, taču šogad aktuālitāšu priekšdaļā izvirzīsies šī papēža mini versija. Ir vērts zināt, ka ar vārdu savienojumu ‘mini stiletto’ visbiežāk tiek raksturots papēdis, kas savus izmēros parasti nepārsniedz 2.5 centimetru robežu.

Mini ‘stiletto’ savu goda uznācienu pieredzēja jau 2020.gada nogalē, taču tā uzplaukums būs vērojams līdz pat šī gada vasaras sezonas beigām. Šī tendence sevi visai krāšņi iezīmējusi tādos zīmolu apģērbu komplektos kā ‘’Acne Studios’’ un itāliešu luksusa granda ‘’Versace’’veidotajos tēlos.

Jaunākā mode ar tiešsaistes starpniecību

Esiet gatava aktuālākajiem modes izaicinājumiem – sieviešu apavi internetā ir viegli un ērti pieejami gan tuvākai apskatei, gan iegādei pie mums, tiešsaistes veikalā 220.lv.
Interneta veikals 220.lv ir parūpējies par jaunāko apavu tendenču iekļaušanu savā bagātīgi krāšņajā sortimentā tieši Jūsu garderobes papildināšanai. Modē ir spēks!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar 220.lv