foto: Shutterstock
Šonedēļ plāni var apgriezties kājām gaisā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.01. līdz 31.01.
Cita pasaule
2021. gada 25. janvāris, 12:05

Šonedēļ plāni var apgriezties kājām gaisā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.01. līdz 31.01.

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs jaunā nedēļa.

AUNS

Ja kāds mēģina sēt šaubas vai norādīt uz trūkumiem, neļauj sevi ietekmēt, paliec uzticīgs saviem plāniem un iecerēm. Nepiekrīti kārdinoši izdevīgam piedāvājumam, kas sniedz īslaicīgu labumu. Tas izjauks ierasto dzīves līdzsvaru, kuru vēlāk būs grūti atgūt. Pievērsies ģimenei un radošām lietām. Tomēr neizlaid no redzesloka ar izglītību saistītus notikumus.

VĒRSIS

Uz tiem, kas tevi nesaprot, nedusmojies. Dod šiem cilvēkiem laiku, un viņi kļūs par taviem domubiedriem. Ar līgumu slēgšanu un dokumentu kārtošanu nesteidzies, raugi, lai netiec iesaistīts negodīgos darījumos. Pievērs lielāku uzmanību morālai, ne materiālajai pusei. Liec lietā iegūtās ziņas, esi taisnīgs. Nepiekrīti mainīt savus plānus tikai tādēļ, lai kādam izdabātu.

DVĪŅI

Svarīgi, lai tavi profesionālie mērķi būtu skaidri formulēti. Nepieļauj svārstīšanos, „lēkāšanu” no vienas tēmas uz citu. Jo pārliecinātāks par sevi būsi, jo vieglāk būs saskatīt izdevības un izmantot tās savā labā. Notikumus nesteidzini, jo agri vai vēlu vēlmes piepildīsies. Apstākļi būs piemēroti radošai pašizpausmei. Vari ķerties pie jaunu mākslas darbu radīšanas, procesiem, kur nepieciešama iztēle, iedvesma.

VĒZIS

Ja neaizrausies ar utopiskām idejām un neļausi iztēlei sevi aizvest pārāk tālu no realitātes, priecēs panākumi darbā un saskaņa attiecībās. Tici labiem vārdiem un vēlējumiem! Tomēr tālu uz priekšu savu dzīvi neplāno, pietiks, ja skaidri zināsi, ko vēlies paveikt tuvākajā laikā. Katrs izpildīts uzdevums būs vērtīga pieredze, kas savukārt būs lielisks ieguldījums tavas personības pilnveidē.

LAUVA

Domā, kā gūt pēc iespējas lielāku labumu no jau iesāktām lietām. Attiecības pieņem, kādas tās ir, – esi pretimnākošs, tad arī citi būs pretimnākoši. Kontaktējies ar labvēlīgi noskaņotiem cilvēkiem, kas var izlīdzēt ar padomu vai kā citādi tevi pozitīvi ietekmēt. Finanšu darījumi attīstīties tev vēlamajā virzienā, ja vien pats pēdējā brīdī neiedomāsies mainīt noteikumus vai lēmumus.

JAUNAVA

Klausies un vēro – tas palīdzēs novērtēt, kuram uzticēties, bet ar kuru no sastaptajiem cilvēkiem nopietnu sarunu labāk neuzsākt. Novārtā neatstāj izglītību, padosies eksakto zināšanu apguve. Personiskas veiksmes pozitīvi ietekmēs tavu noskaņojumu. Nelaid garām izdevību uzsākt savu biznesu vai iesaistīties finansiāli izdevīgā projektā.

SVARI

Ja būsi neuzmanīgs, tava rīcība var sagādāt vairāk zaudējumu nekā ieguvumu. Jo apdomīgāks un piesardzīgāks būsi, jo mazāk vilšanos piedzīvosi. Koncentrējies ikdienas darbam, pienākumiem un saistību pildīšanai. Apstākļi būs piemēroti tam, lai risinātu ar labklājību un sociālo realizāciju saistītus jautājumus. Laba saprašanās veidosies ar domubiedriem un paziņām.

SKORPIONS

Pievērsies ar mājas dzīvi un īpašumu saistītu jautājumu sakārtošanai. Mainoties apstākļiem, būsi spiests meklēt citu risinājumu, mainīt taktiku, pielāgoties jauniem spēles noteikumiem. Lai kāre pēc asām izjūtām nepārvērstos lērumā nepatīkamu sarežģījumu, turies pie devīzes – lēnām, toties droši! Novērsies no lietām, darbiem un cilvēkiem, par kuriem esi zaudējis interesi.

STRĒLNIEKS

Neesi paviršs, uz veiksmīgu sagadīšanos vai laimīgu nejaušību nepaļaujies. Visam rūpīgi seko līdzi, īpaši aktivitātēm, kas saistītas ar biznesu, ģimenes labklājību un veselību. Ja ļausi tuviniekiem saprast savus motīvus, viņi būs gatavi palīdzēt. Jūs saliedēs kopīgas intereses un radoši plāni. Domā par savas rīcības sekām! Pieskati savu un savu tuvinieku veselību.

MEŽĀZIS

Ja kaut kas neiet pēc plāna, meklē, kur pieļauta kļūda. Gozējoties līdzcilvēku uzmanības saulītē un baudot mīlestību, nekļūsti iedomīgs – atzinība nāk un aiziet, bet tu paliec gan ar savām labajām, gan sliktajām īpašībām. Ja vēlies kaut ko vērst par labu, esi atklāts un godīgs attiecībās ar tuviniekiem. Pārspīlēta lepnuma dēļ neatsakies no nepieciešamās palīdzības.

ŪDENSVĪRS

Izturies pret dzīvi vienkāršāk, nedramatizē situāciju tikai tāpēc, ka apjukumā nezini, kā rīkoties. Neizdodas kaut ko izdarīt, nezini, kā tikt pie nepieciešamajiem līdzekļiem? Neraizējies, vienkārši tici saviem spēkiem un turpini virzīties uz priekšu. Nepieļauj nekādu svārstīšanos, neprecizitātes. Tad, kad viss izdosies un piepildīsies, garastāvoklis būs lielisks.

ZIVIS

Atlicini laiku pašanalīzei, padomā, kas tev padodas, kas sagādā grūtības. Tas lieti noderēs, ja moka neziņa, bailes, nedrošība. Palielināsies interese par mistiskām un noslēpumainām lietām. Tiklīdz novērsīsi psiholoģiskā diskomforta iemeslu, ar lielāku pārliecību varēsi doties pretī dzīves uzliktajiem pārbaudījumiem. Piedzīvotais ļauj labāk iepazīsti sevi un cilvēkus sev līdzās.

Tēmas