Stila jaunumi
2021. gada 20. janvāris, 05:05

Efektīgas virsdrēbes un stilīgi mājas tērpi: kas būs modē 2021. gadā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Tas, ko ir iemācījis 2020. gads, – nākotne nav prognozējama. Un tomēr – mode ir viena no retajām nozarēm, kas ir paredzama.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Efektīgi mēteļi

Tā kā stilīgos apģērbu komplektus bez mājiniekiem neviens cits nevar novērtēt, atliek savu stila spozmi demonstrēt ar efektīgām, pamanāmām virsdrēbēm. Vēlams, ar košu, siluetā neierastu un unikālu tekstūru.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press
foto: Photoeventshd/Shutterstock/ Vida Press

Otrā āda

Mode ir laikmeta spogulis, un šis ir mirklis, kad sabiedrība tiecas pēc divām galējībām – miera un komforta – un gatavojas cīņai. Šajā cīņas aspektā aktualizējas kā pārliela izmēra bleizeri, tā smagnēji zābaki un izstrādājumi no ādas.

foto: Cornel Cristian Petrus/Shutterstock/ Vida Press

Krekls kā žakete

Modes industrijā ir dzimis jauns termins un izstrādājums – shacket, kas ir krekla un žaketes apvienojums. Shacket ir biezāks klasiskais flaneļa krekls, kas lietojams kā ierastā džinsa jaka, taču siltāks.

foto: Shutterstock/ Vida Press
foto: Shutterstock/ Vida Press

Bagete

2020. gadā tika piedzīvota ikoniskās zīmola Fendi bagetes stila somas renesanse. 2021. gadā šo formu un slavu atkārtos arī kolēģi un lētākie, masu modes zīmoli.

foto: Photoeventshd/Shutterstock/ Vida Press
foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Stilīgs mājas tērps

Tā kā mājas tērps ir kļuvis par ikdienas apģērbu, ir svarīgi, lai arī tas būtu estētiski pievilcīgs. Jaunais ikdienas apģērbs var būt moderns treniņtērps, pidžamas tipa vai viegla trikotāžas kleita. Viss, kas vēstī par komfortu.

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Modele Džidži Hadida.

Minimālisms

Neitrāli krāsu toņi, tīras līnijas un smalkas faktūras – viss, lai izceltu un nenovērstu uzmanību no valkātājas personības.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Shutterstock/ Vida Press

Stabilitātei

Atvadāmies no stiletto apaviem un sveicam pasaulē ērtākos apavus! Uz biezas un masīvas zoles, roķīgi un dumpinieciski – šādi zābaki ļaus droši soļot pāri peļķēm un kupenām.

foto: Shutterstock/ Vida Press